Най-добрите тестостерон ови бустери за шокиране мускулен растеж

Тестостеронът е най-важният хормон в организма за изграждане и укрепване на мускулите.

Ефектът на тестостерона върху тялото:

 • Увеличава размера на мускулите – ускорява растежа и реставрация
 • Дава допълнителна енергия
 • Подобрява настроението и самочувствието – поддържа мотивацията ходене на фитнес

Има генетично надарени момчета, те ще растат и растат, от от година на година. Други момчета могат да пият тонове протеинови шейкове, хапнете куп месо, но все пак останете в същата форма. Да обвинявам не само тестостерон, те трябва да изберат правилната схема тренировки и хранене и просто написахме как да пишете много ектоморф, както и как да увеличите нивата на тестостерон в мъже без употребата на фармакологични лекарства.

И днес ще говорим за усилватели на тестостерон трябва да бъде ключът към нов скок в мускулния растеж.

тест бустер

 • Истинският ефект на тестостероновите усилватели
 • Действат ли усилителите на тестостерон наистина?
 • Топ тестостерон бустери
  • Има ли странични ефекти?
 • Топ 3 най-добри усилватели на тестостерон
  • 1. Трибулус
  • 2. ZMA
 • Общо заключение

Истинският ефект на тестостероновите усилватели

Те използват комбинация от съставки за безопасно подкрепа и стимулиране на нивата на тестостерон.

Предприети действия:

Помощ при разработването тестостерон – силно зависим от процеса в мозъка и ендокринната система.

Във всяка диета можете да намерите необходимите продукти за това. Тестостероновите бустери могат да ви помогнат да попълните диетата си. основни елементи, допълващи липсващите хранителни вещества, и тялото произвежда повече тестостерон по естествен начин.

Повишен свободен тестостерон. Около 60% Производството на тестостерон в човешкото тяло е свързано с глобулин, т.е. хормонално свързване (SHBG).

Когато е прикрепен, този вид тестостерон губи анабола си дейност и вече не може да се използва директно. Тестостероновите бустери намаляват производството на глобулин.

Намалени нива на естроген. Тялото има ензим известен като ароматаза, отговаря за производството на естроген и понякога тестостеронът се използва като изходен материал.

Някои Т-бустери съдържат съставки, на които са способни инхибират тези ензими, забавяйки процеса, намалявайки естрогена, когато като същевременно увеличава нивата на тестостерон.

Действат ли усилителите на тестостерон наистина?

Някои хора смятат, че единственият реален начин за увеличаване нивата на тестостерон са стероиди или прохормони.

Това е най-високата форма на грешка. в действителност тестовите усилватели са грешни силни като синтетични вещества, но това не означава, че са неефективен.

Последните проучвания са открили редица естествени съставки, чиято ефективност срещу тестостерон клинично доказано. Те действат без опасни странични ефекти. ефекти на стероиди или прохормони.

Топ тестостерон бустери

Не всички усилватели на тестостерона са ефективни. Много от продуктите бяха пуснати преди няколко години на пазара и съдържат стари, неефективни съставки.

Изкопахме дълбоко и намерихме най-ефективните и достъпни продукти. с наистина доказана клинична ефективност:

D-аспарагинова киселинаD-аспарагинова киселина – незаменима аминокиселина за повишаване нивата на тестостерон – чрез реакцията с мозъка D-AA помага на тялото да отделя много хормони. Те включват лутеинизиращ хормон, фоликулостимулиращи хормони и най-важното – хормон на растежа.

Според някои изследвания D-аспарагинова киселина е ефективен компонент за премахване на ограниченията на скоростта синтез на тестостерон.

Най-добрите тестостеронови усилватели за шокиращ мускулен растежстрида екстрактът е потенциално един от най-ефективните съставки за повишаване на тестостерон. Стридите съдържат много цинк – 10 пъти повече, отколкото в пържола. Цинк, както и D-аспарагин киселина, чудесна за производството на лутеинизиращи хормони и помага за повишаване нивата на тестостерон.

Това не е всичко, екстрактът от стриди също съдържа 59 елемента основни хранителни вещества като витамини, аминокиселини, омега 3 и 6 и таурин. Освен това, той повишава IQ, помага при развитието на силата и повишава стабилността на имунната система.

Най-добрите тестостеронови усилватели за шокиращ мускулен растежНетълс. Работейки в тясно сътрудничество със половия хормон, който свързва глобулин, копривите лигнани в корена се свързват вместо SHBG тестостерон. Това позволява да бъде повече тестостерон безплатно. Също така свойствата на инхибитора на аромата намаляват скоростта производство на естроген.

Витамин D3Витамин D3 – нарича се витамин D, но на това всъщност е хормон. D3 е 1 на 24 хранителни вещества които трябва да останем живи. Витамин D3 се абсорбира от слънчева светлина, но обикновено това не ни е достатъчно.

Тъй като днес прекарваме повече време на закрито, тогава доставката на този хормон е ограничена.

D3 помага за освобождаване на лутеинизиращи хормони, които помагат за производството на тестостерон, фоликулостимулиращи хормони и хормон на растежа.

Най-добрите тестостеронови усилватели за шокиращ мускулен растежженшен разтърсва света на тестостерон. Той има способността да подобрява нивото на азотен оксид при мъжете, а той от своя страна се подобрява показатели за издръжливост и сила.

Женшенът също така понижава нивата на глюкоза в организма, като елиминира всякакви притеснения относно инсулина, засягащ процеса на синтез тестостерона. Сапонините от женшен също повишават нивата тестостерон и лутеинизиращ хормон.

Има ли странични ефекти?

Тези продукти не са стероиди. Напълно естествено е добавки, предназначени да подхранват тялото ви с хранителни вещества вещества, необходими за производството на тестостерон. Те не са не предизвикват странични ефекти.

Топ 3 най-добри усилватели на тестостерон

След безброй часове на търсене, сравняване и безкрай изследователски изследвания ви представяме най-ефективните и достъпни усилватели за тесто, които са на пазара и могат да имат осезаем ефект.

Това са най-добрите добавки, които открихме на пазара и всички те бяха разработена с помощта на най-новите изследвания.

1. Трибулус

Бабини

Можете да изучавате много усилватели на тестостерон. Но има доста положителни отзиви за тази добавка, въпреки че има прегледи, които заявяват липсата на какъвто и да е положителен ефекти. Зависи от качеството на самата добавка, производителите спортното хранене не винаги добавя достатъчно активно вещества в продукта. И начина, по който е добиван и обработен артикул. Самият трибулус на терестрис е растение, в което не много активно вещество, основната концентрация е само в цветен прашец, който е по-труден за получаване. Следователно много смилайте само стъблата, както разбирате ефекта от такива добавките ще бъдат минимални.

Затова е по-добре да опитате няколко опции и да разберете как работи. дали е на вас.

Предимства:

 • Повишено либидо (сексуален нагон)
 • Подобряване на силата
 • Намаляване на телесните мазнини

Всички съставки са натурални, без странични ефекти. ефекти.

недостатъци:

Страхотна цена при възможно най-ниска концентрация на активни вещества.

присъда:

Предвид броя на прегледите и мненията на експерти, е необходимо лично проверете колко ефективна е тази добавка за вас естествено да увеличите нивата на тестостерон и да изградите мускули. Смята се, че продуктът работи само на хора с ниски нива на тестостерон поради различни фактори, като напр стрес, преумора, липса на сън. За напълно здрав човешката добавка може да не е ефективна.

2. ZMA

ZMA

Формулата на ZMA е цинк, магнезий и витамин В6. Те са три важни хранителни вещества за поддържане на нивата тестостерона.

Предимства:

ZMA се ангажира да:

 • Възстановете оптималните нива на хормоните – балансиране тестостерон
 • Увеличете мускулната сила – подпомага мускулния растеж

недостатъци:

По-добре за поддържане на нивата на тестостерон, отколкото за него. се увеличи.

Присъдата

Ако просто искате да поддържате нивото на тестостерон, и ф Ако имате средства, тогава този продукт може да е добър за вас.

Съставът включва няколко основни съставки за поддържане на баланса на тестостерона, но липсва D-аспарагинова киселина и витамин D.

Общо заключение

Има много противоречиви мнения на експерти за ефективността на тестостероновите бустери и ефекта върху нивото му в спортисти и прегледи на хора, които са използвали такива добавки. За повишаване на този хормон по естествен начин по-ефективно ще установят ежедневието, диетата и физическата активност натоварвания.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment