Най-добрите ТОП 7 упражнения с дъмбели бицепс

Дъмбелите са един от най-добрите симулатори на бицепс. Ако нямате работейки с гири, правите огромна грешка.

Този прост симулатор ви позволява да изпълнявате различни и много ефективни движения на раменете и предмишницата. С помощта на гири те може да укрепи и тонизира всички части на бицепса мускулите.

 • Основното предимство на такива упражнения е възможността за изпълнение пълен обхват на движение. Сравнете къдриците за ръце с гири и мряна: във втория случай краката ви не ви позволяват да завършите амплитуда.
 • Ако искате да увеличите силата на ръката или да изградите мускул, използвайте по-големи тежести.
 • И накрая, когато изпълнявате такива упражнения автоматично засилен контрол върху движенията. Тоест, за да спестите активира се стабилността на тялото и прецизното изпълнение на движенията допълнителни мускули.

Ние не твърдим, че упражненията за мряна са неефективни; просто Упражненията с гири могат да дадат по-добри резултати.

съдържание

 • Упражнение за бицепс с дъмбели
  • Дъмбел Arm Curl
  • Извиване на бедрата
  • Извива се бицепсите на Скот
  • Чук за катерене с дъмбели Бицепс
  • Прегънете ръцете, докато лежите по гръб
  • Тренировка за бицепс с гири
   • Изтеглете бицепси у дома с дъмбели – видео
  • заключение

Упражнение за бицепс с дъмбели

Ето списък на най-добрите и най-популярните упражнения за бицепс.

Pi2PU3t

Дъмбел Arm Curl

Това е добре познато упражнение, много важно за укрепване бицепс. Има няколко опции, които позволяват тренирайте различни части на мускула от различни ъгли.

Най-често е упражнение за стоене, когато ръцете с дъмбели са спуснати отстрани на тялото, докато длани, обърнати една към друга. Можете да разнообразите упражненията: повдигайте гири по едно и също време или редувайте ръце, или вие можете дори да вдигнете само с една ръка и след това само втори.

Ето как да го направите правилно.

Можете също да изпълнявате упражнението, докато седите пейката. Това ще изисква повече сила и концентрация, тъй като не е възможно да се използват други мускули, за да се улесни работата. а именно следователно тази възможност е по-важна.

Ето как да го направите.

Друга алтернатива е да огънете ръцете си, докато седите на наклон. пейка, която ви позволява да изработвате бицепсите от различни ъгли. Така е упражненията са по-полезни за долните бицепси.

Ето едно бързо ръководство за попълване.

Извиване на бедрата

Това упражнение ви позволява значително да увеличите обема на бицепсите. Много е важно да предотвратите напрежението на мускулите на торса при огъване ръце, правете движение бавно и точно. Няма нужда използвайте големи тежести, можете да използвате едно такова осигурява достатъчна устойчивост.

Ето как да го направите.

Извива се бицепсите на Скот

Затова обикновено тренирайте с мряна или на симулатори, но с дъмбелите също могат да получат добри резултати. никога напрегнете горната част на тялото, за да повдигнете дъмбела, концентрирайте се върху мускулите на ръката, изпълнявайте движения бавно и задръжте тежестта за няколко секунди, преди да я повдигнете. Можете да използвате един или два дъмбели, но един е по-добър. Така е чудесно упражнение за долните бицепси.

Ето как да го направите.

Чук за катерене с дъмбели Бицепс

Това упражнение е много подобно на обикновената флексия, но в процеса Дланите му за екзекуция се допират една до друга. Това упражнение полезен за предмишницата, той трябва да се включва ежедневно обучение.

Ето как да го направите правилно.

Прегънете ръцете, докато лежите по гръб

Това е друг вид упражнения за трениране на бицепси под нестандартен ъгъл. За целта просто легнете на пейката.

Ето ръководство.

Тренировка за бицепс с гири

Сега знаете кои упражнения с гири са по-добри използвайте за изграждане на бицепси. Сега е моментът да отидете програма за обучение Обикновено използвам 3 упражнения и правя 3-4 подход на 8-12 повторения във всяко упражнение и една цел мускула. Гледайте видео с цял набор от упражнения, за да разберете Как да изпомпвате бицепси с гири у дома.

Изтеглете бицепси у дома с дъмбели – видео

заключение

Ето най-ефективните упражнения с гири за бицепси, както за изграждане на мускулна маса, така и за поддържане тон. Всички тези упражнения могат да се изпълняват на кабелни симулатори. или с разширител, ако сте начинаещ или не обичате да тренирате гири.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment