Най-добрите упражнения за трицепс за жени в домашни условия

Искате да тонизирате ръцете си? След това размахвайте мускулите на трицепса само за 15 минути с тези прости трицепс упражнения за жени у дома. За тренировка ви трябва дъмбел или тегло, например бутилка с вода и Fitball , ако има такива.

 • Трицепс упражнения за момичета у дома и във фитнеса
  • Упражнение 1: Единични лицеви опори
  • Упражнение 2: Изтласкване с краката, опиращи се Fitball
  • Упражнение 3: Разширяване на ръцете до трицепс с дъмбели, лежаща фитнес топка
  • Упражнение 4: Разширяване на ръцете от дъмбел до трицепс глава
  • Упражнение 5: Удължаване на ръцете до трицепс с дъмбели наклон
  • Упражнение 6: Преместване на трицепс

Трицепс упражнения за момичета у дома и във фитнеса

След като започнахте да се чувствате комфортно в сезона на пуловер, Време е за празнични партита и вечерни рокли. Но вие не сте можете да решите дрехи без ръкави, защото мускулите на ръцете са загубили тонус и еластичност? Трицепс упражнения за жени специално подбрани, за да укрепят тези области и да ви помогнат изглеждат страхотно в дрехи без ръкави и също могат да дадат малко натискане за по-добър метаболизъм, казва Дейвид Голдман, личен треньор, създал тази програма за обучение. извършване всички упражнения три пъти седмично ще помогнат на момичетата да се укрепят Трицепс и дори се отървете от излишното тегло прегледайте диетата.

Упражнение 1: Единични лицеви опори

„Лицеви

(А) Легнете от лявата си страна, сгънете краката, леко огънете коленете си. Поставете лявата си ръка на дясното рамо.

(B) Натиснете дясната длан на пода, за да повдигнете тялото, изправете дясната си ръка, докато стане равномерна. Направете 12 повторения, след това отидете на другата страна.

Упражнение 2: Изтласкване с краката, опиращи се фитбол

„Избутвания

(А) Приемете положението за лицеви опори само чрез поставяне крака на фитнес топка. Поставете ръцете си малко по-близо от ширината раменете.

(B) Свийте ръцете си бавно, докато лактите достигнат ъгъл от 90 градуса и след това се изкачете обратно нагоре, за да се изправите. Извършете 12 повторения.

Упражнение 3: Разширяване на ръцете до трицепс с дъмбели, лежаща фитнес топка

„Трицепс

Легнете на фитнес топка или пейка, протягайки и двете си ръце глава с дъмбели във всяка ръка. (A) Свийте лактите си, така че предмишниците бяха успоредни на пода. (B) Бавно изправете ръцете си, след това ги спуснете до първоначалното си положение. Повторете 12 пъти.

Упражнение 4: Разширяване на ръцете от дъмбел до трицепс глава

„Изпъване

Изправете се право с меки колене, ръцете се повдигат право нагоре така че лактите да са до ушите, държейки гири в ръце. (A)Свийте лактите си под ъгъл от 90 градуса. (B) Стегнете трицепсите си, изправяне на ръцете и бутане на гири нагоре. Бавно спуснете ръцете си до изходна позиция. Извършете 12 повторения.

Упражнение 5: Удължаване на ръцете до трицепс с дъмбели наклон

„Трицепс

Поставете лявата длан и коляното на пейката. Дръжте дъмбелите вътре дясната ръка и я повдигнете успоредно на торса. (A) Сгънете вдясно лакът под ъгъл от 90 градуса. (B) Бавно изправете ръката си, направете пауза и се върнете в изходна позиция. Изпълнете 12 пъти и след това отидете на другата страна.

Упражнение 6: Преместване на трицепс

„Push-ups

(A) Легнете на пода в положение на лицеви опори, така че да са ръцете ви разположени директно под раменете. (Б) Като държите лактите си успоредно на страните, спуснете тялото. Дръжте си корем и дупе мускулите бяха напрегнати. Върнете се в изходна позиция. Направете 12 повторения.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply