Най-добрият начин да изпомпате пресата, за да заровете

Искате да научите как да изпомпвате пресата на кубчета у дома или във фитнеса? След това прочетете и приложете нашите съвети, да изпомпва коремните мускули и да ги направи релефни.

По-долу ще намерите не тайните за получаване на кубчета за преса, а истински правила за трениране на коремни мускули. Това са доказани съвети за хранене и обучение, благодарение на което можете да постигнете резултати и най-накрая помпайте заветните кубчета на пресата.

 • Как да изпомпваме пресата на кубчета?
 • Какво трябва да се направи, за да се изпомпват кубчетата на пресата?
 • 6 правила за изпомпване на зарчета по корем
  • 1. Яжте достатъчно протеин
  • 2. Яжте въглехидрати след упражнения
  • 3. Яжте здравословни мазнини
  • 4. Правилното хранене е ключът към притискането на кубчета
  • 5. Спрете изпомпването
   • Колко пъти седмично да изтеглите пресата?
  • 6. Използвайте интензивни кардио тренировки за изгаряне мазнини и прояви на кубчетата на пресата
   • Тренировка за изгаряне на мазнини във фитнеса
   • Комплект упражнения за трениране на коремни мускули
  • заключение
  • Преса комплекс за тези, които ги обичат

Как да изпомпваме пресата на кубчета?

Веднага определете, че няма значение къде ще бъдете упражнения у дома или във фитнеса. Няма значение където ще бъдете сгодени. Основното нещо, което ще направите и как, за като трябва да изпомпва заровете. Ако търсите тайно упражнение на преса или добавка, след което веднага оставете това нещо в миналото. при няма подход за обучение, дори и най-ефективният упражнението няма да даде резултат. И добавките ще бъдат ефективни само за известно време, но искаме да изглеждаме добре през цялата година.

Какво трябва да се направи, за да се изпомпват кубчетата на пресата?

Преса кубчета

Тайната е как да изпомпвате пресата, докато заровете не са в упражнения, фитнес уреди или чудо хапчета, и при правилното хранене, което помага за премахване на излишната мазнина от корема.

Основната тайна за получаване на преса за облекчение, че много хора и дори треньорите игнорират – това е правилното хранене.

Основното правило, което трябва да запомните:

Пресовите кубчета се правят в кухнята, а не във фитнес залата.

Можете да правите най-добрата програма през цялото време. натиснете тренировки, но ако диетата ви не ви позволява да изгорите излишък мазнини, тогава вашите кубчета няма да могат да се появят на стомаха. Тоест, те вече са там, може би не толкова релефно, колкото могат да станат след тренираме, но те са и се крият под слоя мазнини, който ние да бъдат премахнати.

Прочетете по-подробно как да премахнете мазнините от корема до разберете какво трябва да се направи. Там ще намерите препоръки за хранене.

Успехът ви в получаването на зарчета всъщност зависи от 90% диета.

Можете да изтеглите старателно пресата и тя ще бъде много силна, но почти невидим под слой мазнини по корема.Вместо да търсите друга чудо програма или добавка, фокусирайте се върху принципи на доброто хранене. Е, без правилната система не можете също да тренирате, така че прочетете нашите съвети и приложете ги на практика.

6 правила за изпомпване на зарчета по корем

1. Яжте достатъчно протеин

Протеинът помага за изграждането на постна мускулна маса и изгарянето на излишъка подкожна мастна тъкан, включително на корема. От всички макронутриенти (протеин, въглехидрати и мазнини) протеинът има най-високо термогенен ефект, тоест помага най-добре да изгаря мазнините. Освен процеса загубата на мазнини се придружава от консумацията на малко количество калории, които могат да доведат до загуба на мускулна маса, която ние нямаме трябва да. И просто протеинът ще помогне за запазването на мускулите.

Консумирайте 1 до 2 грама протеин на килограм тегло на ден тяло.

Тоест, с тегло 80 кг, трябва да се храните 150 грама протеин.

Това е основната добавка, която трябва да вземете, ако искате. вижте кубчетата на корема. Професионални спортисти и състезаващи се културисти ядат много протеини и имат най-добрите физически данни! Това важи не само за мъжете, но и жени. Всички ние сме хора с еднаква ДНК и мускулни влакна, ние всеки има нужда от протеин за пълноценен живот, както и за изгаряне мазнина!

Източници на протеин могат да бъдат обикновени храни: яйца, месо, риба, извара, боб. И можете също да прибягвате до добавки, които Можете да допълвате дневния прием на протеини.

2. Яжте въглехидрати след упражнения

Много хора погрешно смятат, че въглехидратите са лоши и че те да те дебелее. Това определено е мит, който е необходим. да унищожи!

Разбира се, прекаляването с всичко (дори протеин) може наддават на тегло, но естествени източници на въглехидрати такива като елда, оризовата овесена каша е наистина абсолютно полезни за вашите кубчета на абс, особено ако се консумират след тренировка. Когато ядете въглехидрати след физическо натоварвания, когато всички запаси от гликоген се изразходват, те са малко шансовете са заделени в мазнините.

Опитайте се да ядете умерено количество въглехидрати и зеленчуци заедно с друго хранене. Това гарантира, че тялото ви получава витамини, антиоксиданти, минерали и фибри, необходими за функционирането тяло и поддържане на здравето.

3. Яжте здравословни мазнини

„Източници

„Трябва да присъства в диетата полиненаситена мазнини. Те помагат в по-ефективната борба с отслабването. ”

По-горе разбрахме да видим кубчетата на корема на корема, необходимо е да се отървете от излишната подкожна мазнина. И тук е важно разбирайте, че мастните депозити се натрупват повече поради консумиране на голямо количество калории като цяло и излишни въглехидрати в частност. Тоест, не се напълняваме, защото ядем много мазнини храна и факта, че ядем много въглехидрати.

Освен това приемът на подходящи мазнини (предимно растителни произход и рибено масло) помагат за ускоряване на процеса на отслабване. Включете в диетата си здравословни мазнини от тези храни:

 • ядки
 • фъстъчено масло
 • зехтин
 • рибено масло

Диетичните мазнини, получени от тези източници, ще подкрепят вашето нивата на инсулин са стабилни, което е много важно, ако целта ви е губят мазнини по корема и показват кубчета абс. Това не е така означава, че трябва да ядете изключително ядки и риба.

Това означава, че не е нужно да се страхувате да включвате здравословни мазнини вашата диета Изключването на мазнини от диетата е само отрицателно ще повлияе на изгарянето на излишните калории.Диета, която елиминира мазнини от диетата, просто не помага да отслабнете.

Дневната норма на мазнини в диетата трябва да бъде около 20% от общата сума калории.

Комбиниране на протеинови храни със зеленчуци, съдържащи фибри и бавни въглехидрати, можете да ускорите метаболизма и превърнете тялото си в механизъм, който изгаря мазнините 24 часа на ден, 7 дни в седмицата.

И най-хубавото в всичко това е, че можете да постигнете всичко това без добавки, симулатори за пресата и без да правите 100 безполезни обрати.

4. Правилното хранене е ключът към притискането на кубчета

Хранене за кубчета за пресаЗа изгаряне на мазнини и прояви кубчета на корема, важно е да поддържате балансиран хранене, състоящо се от мазнини, протеини и въглехидрати.

Протеинът помага за изграждането на допълнителни мускулни влакна и поддържайте съществуващата мускулна маса по време на интензивно изгаряне калории. Може би това е най-важният макронутриент на от всичко, главно защото на тялото ви липсва калории ще изгори заедно с мазнините и мускулната маса, като по този начин ще се забави метаболизъм в организма.

Броят на калориите може да бъде предизвикателство, толкова просто вариант е да ядете повечето въглехидрати след тренировка.

Когато ядете въглехидрати след упражнения, тялото ви бързо поглъща, насочвайки ги към възстановяване на изразходваната енергия, насърчаване на растежа на мускулите и не се съхранява в мастните депа. такъв въглехидратите също помагат на мускулите ви да се възстановят бързо, което ви дава по-добри резултати по-бързо.

Много хора вярват, че яденето на мазнини може да ви накара дебел, но в действителност здравословен мононенаситени и полиненаситени мазнини, като ядки, рибено масло и зехтин всъщност ви помагат да изгаряте повече мазнини от ниско съдържание на мазнини диета.

Храненето на правилните мазнини поддържа нивото ви стабилен инсулин, който помага да ви предпази от натрупване излишни мазнини в тялото.

Последният хранителен съвет е да се включи достатъчно фибри и сурови зеленчуци по време на всяко хранене. зеленчуци съдържат тонове фибри, антиоксиданти, витамини и минерали, които са много важни за изграждането на тонизирано тяло и релефна преса за кубчета.

5. Спрете изпомпването

Кубчета за облекчение на пресата

На пръв поглед това е странен съвет, защото за да се покаже кубчета, трябва да изпомпвате пресата, но всъщност не е така. че за да видите релефните кубчета по корема, е необходимо да премахнете излишната мазнина, която скрива мускулите отдолу. И няма да има по-ефективно 1000 обрати на пода и тежки многостранни упражнения, които консумират повече енергия и в резултат водят до загуба мазнини телесни мазнини и помагат за изграждането допълнителни мускулни влакна, които спомагат за увеличаване на консумацията калории.

Глупаво е да отделяш час от времето си на сто безполезни усукване, когато този час можете да отделите за упражнения повече продуктивен за изгаряне на мазнини.

Колко пъти седмично да изтеглите пресата?

„СпортистПо принцип е необходимо да се работи натиснете за около 20 минути два или три пъти седмично. Изтегляйте по-често натиска точката! По-долу са най-добрите мулти-ставни упражнения, които трябва да включите във вашата програма тренировки за изгаряне на мазнини:

 • Мряна клек
 • Дъмбели лунги
 • Удър лифт на въдицата
 • Бенч преса
 • склоновете
 • Grip Bench Press
 • дърпане
 • Бенч преса
 • Натиснете прозорци

6. Използвайте интензивни кардио тренировки за изгаряне мазнини и прояви на кубчетата на пресата

Най-добрият метод за изгаряне на мазнини е да се извършва дългосрочно кардио товари с бавно или средно темпо. Това е подходящ метод за загуба. наднорменото тегло обаче е много по-добър начин. комбиниране интервалното обучение с трениране на коремните мускули ще даде повече качествен ефект.

В периода на активния период на възстановяване след интервални тренировки, правете упражнения върху абс. Например ако спринтирате на неподвижен мотор или на бягаща пътека песен, изпълнете 30 секунди с максималната си скорост.

Слезте от симулатора и веднага направете 20 обрати топката. След това се върнете към симулаторите, стартирайте го отново. Повторете 5-8 пъти.

Тренировка за изгаряне на мазнини във фитнеса

Можете да промените упражненията за коремните мускули по време на почивките, например обрати, завъртания, облицовки и т.н.

Комплект упражнения за трениране на коремни мускули

заключение

В заключение, ключът за натискане на кубчета е правилният. балансирано хранене, основни упражнения и интензивни кардио тренировки. Това е тайна, като нагнетете пресата на кубчета, което работи по време на обучение в у дома и във фитнеса.

Преса комплекс за тези, които ги обичат

Ако не съм те убедил, че трябва да се концентрираш правилно хранене и основни силови упражнения за изгаряне максималното количество мазнини, тогава ето един интересен комплекс упражнения за абс кубчета у дома.

Интересна тема:

 1. 6 комплекта упражнения за пресата
 2. Изтегляне на кубчета за преса у дома за един месец: най-добрите съвети и упражнения
 3. Ефективна програма за обучение на горен и долен абс коремни мускули

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment