Най-модерните маратонки за мъже

Вероятно сте чували за такива наскоро появили се стилове, като “athleisure” и “sportsluxe”.

Но това, което започна като малка тенденция, е смесица от лукс и ежедневието – се превърна в нов моден феномен за мъжете. и най-обикновените маратонки изиграха голяма роля в това. През 90-те бяха един вид модерен канон за мъже, но в нула изискан и шик. За това трябва да сме благодарни Европейски модни къщи и стилни спортни марки.

 • Селекция от най-добрите маратонки за мъже
  • Ретро спорт
  • Модерен спортен стил
  • Маратонки за яхти
  • Авангардни маратонки
  • заключение

Селекция от най-добрите маратонки за мъже

В цялото богатство на модели, маратонките станаха част ежедневието. Първо, обърнете внимание на дизайна, материала и цветова гама, преди да изберете марката, която съответства вашия личен стил. Днес ще говорим и за това кога и как носете маратонки и тогава можете да решите в кой отбор сте – „Adidas“ или „Nike“.

Класически кецове

Реализации

Класически маратонки, които обикновено са достатъчни за 1 година чорапи, Можете да закупите в почти всеки магазин. Обикновено се правят от плат (по-рядко от кожа), имат различна височина на блясъка, с дантели или без тях. Най-популярните марки са Converse и Vans.

Носете тези евтини обувки в ежедневието с тениски, дънки, хинос или дънкови шорти.

Ретро спорт

New Balance маратонки за мъже

През последните няколко години интересът към маратонките в стил се увеличава. Ретро. Както при класическата версия, те демонстрират безвременен дизайн и удобство обаче се различават, да речем, от „Всички подметка на звезди. Идеалните материали за тях са велур и кожата.

Ретро стил е показан в цвят. Вижте такива марки и модели като “New Balance”, “Air Max 90” от Nike и “Pump” от Reebok в цялото си разнообразие от цветове. Обичам да подбирам подходящ цвят за дънки и риза. За анцузи и блейзерите избират неутрални тонове. Грей от друга страна тъмносините и черните цветове дават широки възможности за експериментирайте с цветове за дрехи.

Модерен спортен стил

Модерни спортни маратонки

Тези маратонки са предназначени за активни тренировки във фитнеса. или тичане на улицата. Сред новите модели може да се отбележи “Roshe Runs” от Nike и “Ultra Boost” от Adidas. Тяхната пъстра цветова схема (оранжево, зелено и синьо) може да озари всеки мъжки гардероб, ако се носи правилно. Затова мъжки маратонки като за спорт и за ежедневно носене трябва да са удобни и съчетан с крака ви.

Те изглеждат страхотно с дрехите “атлетик”: спортни панталони (джоггери), бомбар от неопрен и тениски. Избягвайте кльощави дънки и класически панталони, които не са съчетани със спортния стил на тези маратонки.

Маратонки за яхти

Авангард

Маратонки за яхти извеждат обикновения спортен стил на ниво “лукс”, което позволява на мъжете да ги носят с официални костюми. Въпреки че тези луксозни модели изглеждат подобно на предишните и запазват същата функционалност, марки като Givenchy, Valentino и “Сен Лоран” ги шият от кожа на крокодил или питон, както и от кожи пони.

Цената на тези маратонки е много висока и те изискват специални грижи, т.е. като класически обувки. Никога не ги слагайте във фитнеса. Благодарение на своята гладкост и блясък, те изглеждат шикозно с класика костюм. Вместо риза, поставете тениска или пуловер под якето и изрязани панталони и липса на чорапи ще добавят специални благодат.

Авангардни маратонки

Avant-Garde1

Футуристичният авангард стил изисква специален, внимателно отношение. Не е подходящ за всеки мъж. модели, произведени от “Рик Оуенс” и “Йоджи Ямамото” са подходящи за тези, които свикнали с приглушени обикновени цветове и цялостни обувки.

Те често имат висока дрънка и комбинират луксозни и технически материи със спортен дизайн. Цветът на тези маратонки е по-добър просто подхожда на обикновени дрехи в бяло или черно.

заключение

Маратонки никога не са се предлагали в такова разнообразие, че ви позволява да ги включите в почти всеки мъжки гардероб. обаче не забравяйте: пазете ги чисти и подредени и вземете тези модели, които съответстват на вашия личен стил, не наложено извън тенденцията. Носенето на маратонки с блейзър или костюм, запази усещането за стил и помисли за уместност и Спазване на протокола на вашето облекло. Те нямат място в бизнес офис с дрес код, сватба, погребение или друго длъжностно лице събития, при които трябва да носите вратовръзка.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment