Обучение с тежки рамене от Calum Won Могер

Това е отлична програма за обучение на тежести в рамото в същото време. спомагат за изграждането на обемни делти и лекуват дори най-сложните случаи на наранявания на раменния пояс.

Това е една от най-добрите ми системи за обучение на раменете. колан. Той комбинира сложни упражнения и др леки, изолирани движения. Всичко това ще помогне максимално. люлейте рамене. Дори използвах тази система за обучение, когато подготовка за конкурса „Мистър Вселена“ през 2014г. Бързо става брутален и идеален за тези, които искат да знаят как да изпомпват огромни раменете и постигане на хипертрофиран обем на делтоидните мускули.

 • Тренировка с тежести на рамото
 • Програма за обучение с тежести на рамо: видео
  • Тренировка на рамото
 • Делтоидни подробности за обучение
   • развлечение
   • Загрейте
   • повторение
   • тегло
   • партньори
  • капка комплект
   • Музика за обучение

Тренировка с тежести на рамото

Ако сте от типа културист, който предпочитате всеки ден нещо ново, тогава системата ми ще бъде идеална за следващата смяна дейност. Всяко упражнение включва конкретна част делтоиден мускул: пресата на мряна действа отпред делтоиден мускул, вертикална тяга на мряна или дъмбел към гърдите включва средната част на делтоидния мускул. краища експлозивна система за упражнения за задния делтоиден регион мускулите.

Пригответе тялото и морала си за делтоиден шейк. С всички тези упражнения и подходи след тренировка, вашите фитнес залата ще изглежда като гробище на гири и пръти.

Програма за обучение с тежести на рамо: видео

Тренировка на рамото

381_1 Бенч преса изправяне
6 серии по 8-12 повторения
Армия постоянна дъмбел преса Армейска дъмбел пейка
4 комплекта от 8-12 повторения, 1 допълнителен комплект
Дръпнете щангата към брадичката, докато стоите Брадичка
3 серии по 8-12 повторения
„Повдигане Повдигане на гира през страната
3 комплекта от 8-12 повторения, 1 допълнителен комплект
867_1 Заден Delta влекач
4 серии по 8-12 повторения

Бенка преса зад седнала глава

Делтоидни подробности за обучение

развлечение

По-дълъг период на почивка може да ви осигури допълнителна сила, но ако си почивам дълго време, започвам малко излитай от работа. Затова се опитвам да чакам не повече от 60 секунди.

Загрейте

Първите два подхода на пресата с мряна зад врата трябва да се изпълняват с леко тегло за загряване на раменните стави и за укрепване приток на кръв в делтоидния мускул.

Издърпването на щангата към брадичката

повторение

Целете 8-12 повторения, но ако можете да направите повече – продължете напред! Обучението е инстинктивен процес. Не си струва напълно следвайте всички програми и номера.

тегло

С три до четири сета за едно упражнение ми харесва усещате топлината в мускулите, усещате тежестта, чувствате се като мускулите ми са уголемени. Тогава обичам да намаля теглото с скорошни подходи.

„Повдигане

партньори

Ако правите упражнения с много тежест и максимум интензивност, хубаво е да намерите партньор, който може вземете прекалено много тегло и помогнете да се държите здраво тежка черупка.

капка комплект

Това е дори повече изкуство, отколкото наука. Те изискват специални усет. Използвайте интуицията си и ще разберете кога да спрете. Аз съм Не мога да спра, стига да имам сили да повишавам.

Делта на задния кабел

Музика за обучение

Винаги ходя на фитнес със слушалки, така че хората да не могат да ме вземат да се притеснявам. Никога не слушам музика, която свири залата. Слушайте всякакви мелодии, които ви помагат концентрирайте се върху упражненията. И няма значение дали е държава или твърда скала.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment