Пептиди в културизма – какво е това и как вземете за наддаване на тегло и за отслабване

Много спортисти, по-специално културисти, използват различни лекарства, които могат значително да увеличат ефекта на тренировъчни сесии. Някои хора предпочитат стероиди и анаболи, но те Има страхотна алтернатива – пептиди. Те се продават абсолютно законно и да помогнете в най-кратки срокове за постигане на необходимото доведе. Тази статия ще се фокусира върху тях препарати.

 • Какво представляват пептидите?
 • Ползи от пептиди
 • Странични ефекти на пептидите
 • За какво се използват пептидите?
 • Какви пептиди е по-добре да изберете?
 • Как да приемане те пептиди?
  • Пример за курс с пептиди, насочени към изгаряне на мазнини:

Какво представляват пептидите?

Пептидите са препарати, състоящи се от аминокиселини. Те са като естествени или синтетични. Огромен плюс от такива вещества е, че броят на различни вариации аминокиселинните съединения са много големи. Затова всеки може да намери най-подходящото лекарство в магазина за пептиди.

Има няколко вида пептиди, но в културизма най-много Често се прилага следното:

 • GHRP – или по друг начин наричан групата на Грелин, включително наркотиците в който ви позволяват незабавно да увеличите концентрацията на хормона растеж в тялото.
 • GHRH – или по друг начин наречен хормон освобождаваща група, лекарства, включени в които, могат да увеличат концентрацията на хормон на растежа вълнообразно, без да нарушава естествените цикли.
 • HGH Frag е просто фрагмент от хормона, отговорен за изгарянето телесни мазнини.

„Защо

Ползи от пептиди

На много хора е много по-лесно да купуват изкуствени хормон на растежа и го приемайте, обаче пептидите все още имат брой ползи. Първо, хормонът на растежа е малко по-скъп. На второ място, пептидите ви позволяват да контролирате по-фино процесите в тялото, което дава най-добър резултат. Трето, пептидите са абсолютно легални, което ви позволява да ги поръчате във всеки онлайн магазин без страх. Също така, тези лекарства много бързо се унищожават в организма и не го правят оставят следи, така че допинг контролът няма да ги открие.

Някои също препоръчват включването на храни в диетата ви. съдържащи пептиди. Ето някои от тях:

 • Млечни продукти
 • Ориз, елда, ечемик и просо
 • Царевица и слънчоглед
 • Спанак и репички

Положителните ефекти на пептидите върху човешкото тяло отдавна са научно доказано, има много изследвания, които показа връзка между приема на тези лекарства и увеличаване на производството хормон на растежа в организма.

Странични ефекти на пептидите

Както всяко лекарство, пептидите имат свои странични ефекти, за което трябва да запомните, когато поемате курса. Разбира се, общо това лесно може да се избегне, ако правилно сте изчислили дозировка и се консултира със специалист. Така че тук някои странични ефекти, причинени от пептиди:

 • Най- исоко кръвно налягане
 • Повишена умора
 • Задържане на течности
 • Тунелен синдром
 • Повишен апетит

Както можете да видите, пептидите не представляват сериозна опасност за организма. не носете, така че не можете да се притеснявате за нищо, докато поемате курса от това лекарство. Дори и да се появят странични ефекти, ползите от пептидите са много по-важни и забележими от тези малки проблеми, с което можете да се примирите, освен това те са много бързи премине.

всички още обаче има редица заболявания, при които не е необходимо приемайте тези лекарства. А ко не сте сигурни, че нямате от проблемите по-долу, най-добре е да отидете на лекар и да имате необходими прегледи. Ето редица противопоказания за приемане пептиди:

 • Тежко затлъстяване
 • Затворени райони за растеж
 • Тежки инфекциозни заболявания
 • Захарен диабет
 • Диабетна ретинопатия
 • Онкологични патологии
 • Индивидуална непоносимост към пептиди или техните елементи

По принцип списъкът на противопоказанията не е много голям, но ако имате ако има някое от тези заболявания, би било по-добре да се обърне внимание всякакви други лекарства.

Пептиди в културизма

За какво се използват пептидите?

Много хора използват пептиди за отслабване. Наистина излишно теглото тревожи толкова много хора, всеки търси начини от това отървете се. Пептидите са чудесни за това. Те помагат за изгарянето подкожна мастна тъкан, за това трябва да направите подкожни инжекции. пептиди изгарянето на мазнини е евтин и ефективен начин да се отървете наднорменото тегло в най-кратки срокове.

Бодибилдърите също използват пептиди, за да спечелят мускулна маса. Той е много ефективен, тъй като тези лекарства имат сложен ефект. върху тялото си. Първо, вашите лигаменти са укрепени, може и да не сте Страхува се да не се наранят при работа с големи тежести. Всесъществуващото увреждане на мускулната тъкан лекува, работи хипофизната жлеза се стимулира. Костите също се укрепват, започват възстановява се по-бързо и расте. В допълнение, пептидите позволяват укрепват имунната система и подобряват съня. Всичко това води до че можете успешно да изградите мускули, така и цялото тяло Тя насърчава. Има натрупан огромен брой пептиди постна мускулна маса, консултирайте се с вашия лекар и той ще ви помогне Изберете най-подходящия вариант.

Какви пептиди е по-добре да изберете?

И така, разбрахме с каква цел трябва да се заемете пептиди. Сега обаче възникват други въпроси – кои от тях лекарства за избор? Кои от тях са най-ефективни? Сега ние Ще се опитаме да дадем отговори на тези въпроси.

Кои пептиди са най-добри за напълняване? В момента най-добрият Следните лекарства са опция за тази цел:

 • Ipamorelin
 • GHRP6
 • GHRP2
 • Peg-MGF

Най-добре е тези пептиди да се използват заедно, това ще даде най-добрия резултат. Ако обаче е грешно изчислено дозировка или пропускане на лекарството след това ефективност забележимо намаляват. Сега в магазините предлагат да купят вече готови комплекти лекарства, така наречените готови курсове на пептиди, които ви позволяват цялостно да увеличите ефективността на вашия тренировъчни сесии.

Има не само курсове на пептиди на маса, но и много други които включват различни анаболни стероиди и много други лекарства за повишаване на силата, формата облекчение и много други. Например курс на пептиди по сила включва Следните пипси са самите: GHRP-2, CJC-1295 и Peg-MGF. Много курсове по тегло включват лекарства като GHRP6 и GHRP2 на куп. Апептиди HGH176-191 и CJC-1295 КП� често могат да бъдат намерени в курсове по изгаряне на мазнини.

Също така в културизма е много важно да имате силни връзки и стави, т.е. за да не се наранят по време на тренировка. там специални пептиди за лигаменти и стави, които използват доста популярен сред спортистите. Ето някои от такива лекарства:

 • TB 500
 • Ghrp 6
 • CJC 1295
 • Dzhintropin

Пептидните препарати могат да бъдат закупени или в аптека, или в спортни магазини във вашия град или поръчайте онлайн. ВВъв всеки случай е важно да се проучи информация за конкретен продукт и прегледи. хора, които вече са го използвали. Ще ви помогне да го направите правилен избор.

Пептидите влизат в тялото или чрез инжектиране, или вътре таблетки. Ще анализираме подкожни инжекции малко по-късно, докато нека да поговорим за пептидите в таблетки. Сега много спортисти са доста те са скептично настроени към инжекциите и предпочитат лекарствата таблетна форма. Като правило, пептидите са ефективни при в зависимост от това дали ги приемате в хапчета или инжекции, практически непроменен. Но това е доста често в стероидни лекарства.

Много пептиди се комбинират добре помежду си, съществуват специални таблици, от които можете да разберете колко е оправдано съвместна употреба на определени лекарства. Тези пептиди които не могат да се използват заедно, много малко, но все пак за надеждност, по-добре е да се уверите, че лекарствата, които използвате няма да навреди на тялото ви.

Пептиди за изгаряне на мазнини

Как да приемате пептиди?

Ако сте закупили пептидите в таблетна форма, тогава трудностите с приема им не става, просто следвайте дозировката. Ако обаче решите да си направите подкожни инжекции, тогава ето трябва да запомните няколко правила.

Пептидите се разтварят в бактериостатичната вода, а не във нормална вода за инжектиране, докато температурата й не трябва да бъде под стая. От флакона с пептида трябва да се вземе изчисленото лекар дозира вещество и се разтваря в подходящ обем вода. Течността трябва внимателно да се излива по стената на бутилката, докато разклатете го, така че лекарството да се разтвори по-бързо, не го правете следва, защото пептидите се разтварят толкова добре и при разклащане веществото просто започва да се разгражда.

Употребата на бактериостатична вода позволява готвене разтворът запазва свойствата си по-дълго. Ако се разтвориш пептид във вода за инжектиране, той ще се влоши пет дни по-рано. Разтворът трябва да се държи при температура от около четири градуса, но не повече от осем. Не се препоръчва замразяването на разтвора.

Самият прах трябва да се съхранява на тъмно и сухо място, с температура в района на четири градуса. При такива условия лекарството може да съдържа около два месеца. Ако трябва да съхранявате пептидът е по-дълъг от този, тогава температурата трябва да бъде около минус двадесет градуса. Важно е да се гарантира, че прахът не е светлина, въведена, в противен случай лекарството ще започне да се разгражда.

Пример за курс с пептиди, насочени към изгаряне на мазнини:

Този курс се състои от 2 пептида, а именно HGH176-191 и CJC-1295 DAC.

Курсът продължава точно 30 дни.

HGH176-191 се поставя при 500 mcg на ден и се разделя на 3-4 приема

CJC-1295 DAC трябва да се поставя само 2 пъти седмично на 250 mkg

След завършване на този курс ще забележите изразен ефект изгаряне на мазнини. Ще ви трябва: 7 бр. HGH176-191 и 2 бр. CJC-1295 DAC

Съвет: Залагането на гладни е най-добре. стомах, 30 минути преди хранене.

По-подробно разгледайте примери за курсове с пептиди, както и Можете да ги закупите на сайта.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply