Перорален туринабол – описание на лекарството, свойствата и странични ефекти, дозировки

От десетките лекарства, свързани с увеличаване на спорта показатели, можем да различим някои със специални характеристики. Туринабол (Хлордехидрометилтестостерон) един от редки, скъпи, хормонални лекарства, които имат интересно стероиден профил (съотношение на анаболни качества към андрогенна). Това не се наблюдава често в арсенала на спортист любител, но в спорта на високи постижения без него не е така разбирай се.

Обърнете внимание! Най- тази статия ще намерите описание на основните фармакологични свойства и възможни приложения само за информационни цели. Всички решения за употреба, дозировките се приемат най-добре със специалист след подходящо изследване и изследване на резултатите от теста.

 • Какво е Turinabol?
  • структура
  • ефект
 • Стероиден профил
 • Форми за освобождаване
 • История на произхода
 • Анаболни ефекти
 • Странични ефекти
  • Туринабол и черен дроб
  • Ефект върху потентността
  • ароматизиране
  • DHT
  • Проблеми със сърдечно-съдовата система
  • Ефект върху нервната система
  • свръх доза
 • Противопоказания
 • Какво взимат със себе си?
 • Кога да взема?
 • Показания за употреба
 • курсове
  • За мускулна печалба
  • При сушене
  • соло
 • Комбинирани курсове
  • Туринабол и пропионат
  • Метан и Туринабол
 • Кога започва да действа?
 • Колко мога да получа на курс?
 • откат
 • PCT след курса
 • Отзиви след първия курс
 • Тест за качество
 • производители
 • Кой производител е по-добър
 • Условия за продажба и съхранение
 • аналози

Какво е Turinabol?

Пакет таблетки Туринабол

Родоначалникът на Туринабол (наричан още турик) бил Methandrostenolone. По структура тези хормонални агенти са много са подобни. Тя се различава от метандростенолон с допълнителна молекула хлор и въглерод. Тази промяна дава анаболни минимални андрогенни ефекти с повишени, дори в сравняване с метан, анаболни качества, като – сила и издръжливост.

структура

Таблетката съдържа 10 mg дехидрохлорометилтестостерон.

ефект

Turinabol има няколко предимства пред подобни стероиди действия, които не са насочени към масова печалба. Това анаболно лекарството се счита за високоефективно, защото може да създаде кратък курс на висококачествена мускулна маса, значително намаляващ телесни мазнини и нива на вода. Освен визуалните ефекти, хормоналното лекарство има изразен ефект върху характеристики на спортист, независимо дали са експлозивни или издръжливост.

Стероиден профил

Стероидният профил на практика не се различава от метандиенона, но Туринабол значително намалява андрогенната активност.

Форми за освобождаване

Предлага се в таблетки (oralturinabol) в 10 mg.

История на произхода

Той е разработен в Германия в средата на миналия век. Вхормонозаместителна терапия, практически не се използва. но в различни спортове, използвани често – от спортисти, боксьори, за културисти и щангисти.

Боксер и Туринабол

Анаболни ефекти

Туринабол има няколко предимства пред останалите хормонални средства. Най-важният плюс за състезателен спортист ниво е висококачествена спортна униформа, получена от кратък курс на лекарството. В същото време властта изпълнение, което го прави най-добрият наркотик за спортисти, които скоростта, издръжливостта и експлозивната сила са важни. Още един достойнство на turinabol, смята се, че той дава малко явление откат, в сравнение с други анаболни агенти. за културисти това анаболно лекарство е интересно в период преди състезание

Странични ефекти

Туринабол е едно от щадящите лекарства в своя сегмент и това е всичко страничните ефекти са изключително редки. От основната страна ефекти включват чернодробна токсичност и намалена произвеждайки свой собствен тестостерон.

Както всички лекарства, може да навреди тялото. За да избегнете негативни последици, трябва спазват дозировката и не надвишават продължителността на приложение.

Туринабол и черен дроб

Лекарството е опасно за черния дроб, заедно с други орални стероиди образуват. Това се дължи на 17 алфа алкилиране, което използва се в орални стероиди за удължаване на живота на тестостерона и отделянето на токсични вещества по време на молекулно разцепване активно вещество. Особено често се среща с дълги курсове и значително превишаване на препоръчителната доза.

„Странични

Ефект върху потентността

Въпреки факта, че туринабол се счита за наркотик, много щадящи здравето на спортиста, въпреки това, ефектът върху потентността и върху тялото присъства личността като цяло. Turinabol е синтетичен мъжки полов хормон (тестостерон). Този фактор влияе неблагоприятно да произвеждат свой собствен тестостерон при мъжете. С продължително естествените нива на тестостерон могат да се понижат с 80%. Много е важно да се има предвид, че липсата на ароматизация не го прави е панацея за подобни андрогенни ефекти като гинекомастия, мускулатура (при жени), затлъстяване от женски тип, атрофия на тестисите. Защото хормоналният баланс е предубеден в полза мъжки полов хормон от дълго време, това е стрес за организъм и следователно са възможни „странични ефекти“.

Човешката хормонална система се бори с проблема намалете производството на собствен хормон обаче, когато го производството се намалява до критичен минимум, но в кръвта така или иначе тестостеронът преобладава напълно, тялото започва самостоятелно конвертирайте го в естрадиол.

Да, това рядко се случва с туринабол, но за съжаление има случаи. Има решение на този проблем. Първо, трябва да се съобразите дози, които не трябва да надвишават 40 mg на ден. На второ място, продължителността на курса трябва да бъде от шест до осем седмици. Още един методът ще бъде използването на естрогенни блокери.

ароматизиране

Това явление се причинява от превръщането на тестостерона в естроген, т.е. проявява се под формата на задържане на течности, появата на гинекомастия и други проблеми. Той е изключително рядък като страничен ефект в случаите употребата на туринабол и може да бъде причинена главно от излишък дозировки, неправилна комбинация от лекарства, прекомерна продължителност на курса

В такива случаи трябва да използвате ароматазни инхибитори.

DHT

Случаите с конверсия са доста редки. тестостерон дихидротестостерон като андроген алопеция и хипертрофия на простатата.

Проблеми със сърдечно-съдовата система

Лекарството под формата на таблетки може да стимулира увеличение с други думи липопротеини с ниска плътност лош холестерол и намаляване на HDL (добър холестерол), което може да доведе до катеросклероза и други заболявания на сърдечно-съдовата система.

Ефект върху нервната система

Възможно е да има различни признаци на ефект върху централната нервна система:

 • безсъние или обратно сънливост
 • повишена възбудимост на централната нервна система
 • депресия и депресия

В такива случаи се препоръчва или напълно да се откажат прием или намаляване на дозата.

свръх доза

При предозиране могат да възникнат проблеми със стомашно-чревния тракт. Има риск от отравяне на тялото и токсични увреждания на черния дроб.

Противопоказания

Лекарството не се препоръчва за спортисти с хипертония, чернодробни и бъбречни заболявания, както и рак проблеми от всякаква етиология.

Какво взимат със себе си?

Можете да комбинирате turinabol с всякакви спортни добавки, независимо дали креатин, гейнер, протеин или с изгарящи мазнини и енергия. Изборът на спортно хранене зависи от целта на употреба анаболното лекарство Turinabol. Относно комбинирането с други хормоналните лекарства са описани по-долу.

Кога да взема?

Този стероид може да се препоръча на спортисти, които са достигнали определени резултати в спорта. Туринабол, като другите като него AAS никога не трябва да се използва от начинаещи или спортисти, след дълга почивка между тренировки. за ползване хормонално лекарство е необходимо при достигане на периода на „застой индикатори “или, както се нарича още,” плато “. В този момент спортист не е в състояние да се справи със спортната фармакология непреодолимо в чужбина.

Туринабол от балкан

Показания за употреба

Подготовка за състезания и постижения във високите спортове резултати. В бодибилдинга туринабол се използва на финала подготвителна фаза за състезателния сезон, за постигане на “сухото” спортни униформи на сцената.

курсове

За мускулна печалба

Лекарството не е насочено към увеличаване на теглото в схемите за набиране на персонал маса не се използва.

При сушене

Курсът за отслабване на Turinabol трябва да се комбинира с малък количество примаболан. Дозировките на тези лекарства трябва да бъдат да изберете индивидуално. Обикновено в подготвителната фаза използвайте от 20 до 40 mg туринабол (максимум) на ден, примаболан Трябва да се добавят 250-400 mg седмично. През целия курс няма да е излишно да използвате тестостерон пропионат в еднаква доза 50 mg всеки ден.

соло

Курсът на всеки орален стероид трябва да започне с минимална доза и я увеличете до максимални дози, след което плавно се върнете до минимума. Този метод на приложение се нарича пирамидата. По този начин спортистът започва курса с 10 mg на ден и отнема пет дни едновременно. Първо перорално приложение подготовката трябва да започне десет минути преди закуска.

Втората стъпка от курса е прием на 20 mg на ден. За сутрешна порция 10 mg активно вещество, спортистът ще добави още една порция от 10 mg, които трябва да се консумират 10 минути преди обяд.

Пет дни по-късно дозата се увеличава с 10 mg. Трети трик трябва да се прави десет минути преди хранене и така 5 дни по 30 mg.

След 5 дни се добавят още 10 mg. 40 mg доза, разделена на 4 Prima.

Най-добрият вариант за орален хормонален анабол лекарства – не допускайте приема на синтетични хормони след шест (максимум осем) часа вечер. По този начин ще намалите въздействието. върху дъгата на тестисите на хипоталамуса-хипофизата. Както и да е, отрежете пагубен ефект на синтетичния хормон върху тялото на спортиста.

Комбинирани курсове

Има няколко често срещани варианта, с които да се комбинирате. Туринабол в комплекса.

Туринабол и пропионат

Курсът е идеален за обучение на културисти да конкуренцията обаче трябва да се добави към този курс лекарство, което съхранява вода, като туринабол с пропионат те губят еластичността на лигамента си и рискът от нараняване се увеличава.

Метан и Туринабол

Един от най-популярните стероидни курсове, използващи туринабол. Курсът започва с пирамидата на метандиенон и навлиза в втората фаза, когато дозата на метана е намалена. По време на спускането дози метан на десет милиграма, спортистът добавя порция Turinabol. Много е важно да добавите порция от сутринта, тогава яжте сутрин. По този начин, последният дневен прием на метан се отменя и туринабол се добавя към сутрешната порция метандиенон. Това се прави, докато обратната пирамида не свърши, след което спортистът продължава курса на туринабол.

Turinabol

Кога започва да действа?

Както всички орални препарати от тази серия, туринаболът започва работа от момента на усвояване на синтетичния микроелемент degidrohlormetiltestosterona. Както всички орални хормонални означава, фазата му на разпад се състои от две части. И двете минават през черния дроб. Тази схема има увеличено натоварване филтриращ орган и е една от причините за кратки курсове прием, не по-дълъг от десет седмици.

Колко мога да получа на курс?

Ефектът на лекарството не е насочен към увеличаване на мускулната маса, т.е. всъщност това е неговото косвено действие. Използваният стероид спортове, при които масовата печалба е критична. Наддаването на тегло зависи от индивидуална реакция на тялото към този AAS. При вземане на соло и балансирана диета, насочена към набиране на маса, спортист ще може да натрупа пет до шест килограма, обаче, подобни резултати много рядко на практика.

Както вече разбрахте, колко можете да спечелите на курс, ще зависи от това много фактори, но четири килограма тегло над осем седмици курс на туринабол се счита за норма.

откат

Едно от предимствата на този инструмент е леко “феномен откат”, когато поради липса на изкуствени тестостерон и липса на собствен, тялото пребивава в отслабено състояние на стрес. Разбира се, такъв период изгладена компетентно изградена след курсова терапия, но тя не е панацея.

PCT след курса

Когато приемате туринабол в приемливи спортни дози (до 40 mg в ден), за възстановяване на системата на тялото ще бъде достатъчно двуседмична употреба на метионин 250 mg, а в някои случаи (не задължително), Провирон 25 mg на ден.

„Снимка

Отзиви след първия курс

Лекарството значително увеличава силата и е в състояние да ускори регенерация след изтощителни тренировки, която позволява тренирайте всеки ден и в същото време напредвате.

Повечето от отзивите са положителни, поради ниската цена и малки броят на страничните ефекти, които са свързани най-вече с предозиране и закупуване на фалшификати.

Тест за качество

За да определите присъствието на активното вещество в таблетка, малко количество трябва да се постави върху медната жица хапчета и светете на огън. Ако пламъкът стане зелен, тогава наличието на активното вещество в таблетката е достатъчно, а лекарството не е фалшиво.

Тези хапчета не се продават в аптечната верига, тъй като направена специално за спорт и е забранена. Никой не може да гарантира, че няма да закупите фалшив.

производители

Лекарството се произвежда от компании за спортна фармакология и мазеви лаборатории по целия свят.

Кой производител е по-добър

Трудно е да се определи лидерът по качеството на продуктите обаче трябва да изберете производителя, който е по-малко вероятно фалшифицирани.

Оценка с Уебсайтhttp: //4rama.com/threads/kakoy-turinabol-luchshe.468/

„Рейтинг

Условия за продажба и съхранение

Не се продава в аптеките; можете да закупите лекарството само от незаконни дилъри Да се ​​съхранява на сухо до 25 ° C.

аналози

Лекарството няма аналози. Използва се за сушене, Turinabol може да бъде заменен с оксандролон, станозолол или мастерон. Норезултатът ще бъде различен.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment