Персонализиран съвет за големи тренировки ръце

Момчетата се обърнаха към известен блогър и треньор на име Елиът с въпроса как да се изгради мускул в ръцете. Те имат в процеса на обучение всички мускули с изключение на ръцете прогресираха.

В първия, всички мускули на тялото растяха и станаха по-силни, а бицепсите зашеметен и не расте.

Вторият човек отглеждаше всичко по тялото, с изключение на ръцете си, те изобщо не са напредна. Бицепси, трицепси и предмишници става по-голям. Висяха като прикачени колбаси.

„НапомпаниВместо стандартни съвети за хранене или промяна на тренировъчна програма за увеличаване на обема на ръката, Елиът покани момчетата да обърнат внимание на раменете си.

Факт е, че има хора, които имат слабо развити ръце и останалите групи са добре развити. И изглеждат така сякаш предната част на тялото е осеяна отпред, тоест намалена до областта на раменете.

Откъде знаеш, че раменете се движат напред?

За да определите дали има проблеми с раменете, трябва да вземете две молив в ръка и ако в спокойна позиция връхчетата моливите ще се гледат един друг, което означава, че сте намалени раменете. С други думи, раменете отидоха напред или могат да се кажат раменете издигнати напред.

Това се дължи на пренапрежение на предната делта, шията, гърдите и пренапрегнати бицепси. K акто и отпуснати мускули на гърба. КОсвен това в такава ситуация се получава прекомерно намаляване и претоварване на сухожилията на бицепса. Тоест, намаляването на раменния пояс навътре и огъване на ръката.

Затова момчета с малки ръце изглеждат точно така момчета, които имат синдром на широк гръб. Ръцете не се вписват тялото, сякаш нещо им пречи да прилепнат плътно.

И така, каква е тази история за намаляване на раменете … Ако човек прогресира в сила, но ръцете му не растат, тогава най-вероятно му такъв проблем. Това е мускулен дисбаланс. U момчета с нормално с изпомпващите ръце раменният пояс се обръща назад. И раменната става те са в правилната позиция, замислена от природата. раменете те падат нормално, където трябва да паднат, тоест не се стягат пее или нагоре. И ръцете са напълно изпънати в лактите, спуснати и тя напълно се изправи. Тогава те сами не го развиват, а ръка се изправя лесно без допълнителни усилия.

Когато няма проблеми с раменната става и положението на раменете, тогава нататък на практика мускулите на ръката ще работят с пълна амплитуда. Момчета с проблеми в раменната става не могат напълно да отворят гърдите клетка и разкрийте предната част на раменния пояс.

Тоест, когато тренирате ръцете, които имат такива проблеми, няма да работят използвайте потенциала за сила на теглото на мускулите, поради факта, че те пренапрегнати и наведени. И колкото повече разтягане можете да създадете мускулите чрез използване на допълнително тегло или упражнения, особено мускулните отговори могат да бъдат получени под формата на сила или размер мускули.

Но когато предната част на раменния пояс е поробена, тогава тогава има дисфункция. И ако има проблеми с функционирането рамо, тогава до върховете на пръстите цялата ръка няма да е функционална.

Изпънете рамото и бицепса, за да поддържате ръцете си да растат

Ето защо, ако искате да отглеждате големи ръце, тогава имате нужда опънете бицепсите си. Трябва да започнете с регенеративно разтягане. предната делта, трапец, раменете като цяло, а също и шията, трябва движете се свободно във всички посоки. Можете да започнете с разтягане гръден регион. Няма да е излишно да се работи по правилното поза.

Трябва да се отпуснете и да разтегнете мускулите на раменете и ръцете, ако искате да изпомпате бицепсите си. Така увеличаваш амплитудата движение и разтягане на бицепса. След разтягане можете да се върнете към тренирайте ръцете и правете всички упражнения с пълно амплоа. Както и всичко трябва да се прави бавно, под контрол и трябва да се тренира голям обем. Необходимо е да се направи голям брой подходи с голям броя повторения и с дълго време под натоварване. също можете да увеличите честотата на тренировките, тоест можете да тренирате по-често през седмицата.

Извод: проблемът с лошия растеж на мускула не винаги е необходим погледнете в обичайната равнина на хранителни или тренировъчни програми.

Упражнения за разтягане на бицепс

Добавих няколко упражнения за разтягане на бицепса снимки. Те са достатъчно прости и можете лесно да ги овладеете. Ще даде може да започнете да напредвате в увеличаването на мускулите на ръцете, ако те са преди сте изоставали в развитието.

А ето и кратко видео, което веднага упражнява за бицепс прави се разтягане на бицепс

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment