Преса с дъмбели лежи на хоризонтална пейка

Преса с дъмбели лежи на хоризонтална пейка – упражнение вътре бодибилдинг, който тренира добре всички гърди. отличие лежанка с дъмбел за щръкване от гърдите, лежаща с с помощта на гири можете да зададете голяма амплитуда на движение, като по този начин разтегнете мускула повече и увеличете ефективността. Също така не силен натиск върху ръката, защото дъмбелът може да се държи като вас удобно.

Перфектен за натрупване на млечна маса. Също така има някои трудности при изпълнението на това упражнение – ще трябва да се укрепите напрягайте ръцете си, за да балансирате дъмбелите в работно положение. K В допълнение, общото тегло на дъмбелите ще бъде по-малко от вашето работно тегло. преса, но това не намалява ефективността упражнява.

Прес пейка с дъмбели

Техника за преса с дъмбели лежи на хоризонтална пейка:

Легнете на пейка и натиснете дупето и долната част на гърба. Пазете ги притиснат до пейката през цялото упражнение. Поставете краката си до пода и починете срещу тях. Вземете гири в ръце (или попитайте дайте ги на вас). Започнете да спускате гирите по контролиран начин. до нивото на долната част на гърдите. В най-ниската точка, опитайте увеличете максимално грудните мускули и го усетете разтягане. От долната точка (постигане на максимално разтягане) с насилвайте ги. Ръцете трябва да са под ъгъл 45 градуса по отношение на тялото. Не притискайте лактите към тялото или разстилайте ги силно отстрани. В долната част на предмишниците трябва да е перпендикулярно на пода. Пъп преса с дъмбели – упражнение, в кое изпълнение на скорост може да доведе до нараняване на рамото, следователно, изпълнявайте всички движения плавно и под контрол. Следете дишане, спускане на дъмбелите, поемане на дъх, повдигане – издишване.

препоръки:

  1. Пряка преса с дъмбели – упражнение, в което е по-добре да попитате някой да те застрахова. Въпреки че дъмбелите могат да се пуснат случаите на които, но все пак допълнителна предпазна мрежа няма да навреди.
  2. Ако чувствате, че вече не можете да стиснете дъмбели, тогава можете просто да ги хвърлите надолу.
  3. Не приемайте дъмбели твърде тежки, в противен случай автоматично ще ще натиснете за сметка на трицепси, за да изтръгнете по някакъв начин дъмбелите нагоре. Усещането, че сте разтърсили твърде много тегло и по този начин са постигнали повече стрес за мускула, ще бъде въображаемо оттогава по-голямата част от натоварването ще се прехвърли от целевия мускул към трицепса.

Грешки в дъмбела на щанда за упражнения хоризонтална пейка:

  1. Прегънете долната част на гърба. В този случай натоварването от гърдите тя се разпределя върху много допълнителни мускули, като по този начин се отстранява максимално натоварване от гърдите.
  2. Развъждане на ръцете силно отстрани. С този дизайн натоварването на раменните стави се увеличава и можете да получите нараняване.
  3. Непълен обхват на движение. В този случай не сте достатъчни разтегнете мускула, като по този начин намалите ефекта от упражнението.

Опции за изпълнение:

  1. Преса с дъмбели на наклонена пейка
  2. Пряка преса с дъмбели

Свързани упражнения:
Бенч преса

Важно! За да предотвратите нараняване, следвайте правилната техника за преса с дъмбели поставете хоризонтална пейка.

Гледайте видео за пресата с дъмбели, разположена върху хоризонтала пейка:

Интересна тема:

  1. Пейзаж с гира натиснете главата надолу
  2. Преса с дъмбели на наклонена пейка

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment