Продукти за горене трудно изгаряне мазнина

За загубата на последната трудно изгорена мазнина е необходимо да се следи хранене и упражнения по-интензивно. Последни остатъци излишната мазнина винаги е най-трудното за премахване или изобщо невъзможно. Това е времето, когато в игра влизат специални добавки за горене мазнини. Сега ще разгледаме лекарства, които ще помогнат за увеличаване загуба на мазнини в проблемните зони.

 • Продукти за изгаряне на мазнини
  • Норепинефрин и адренергични рецептори
   • адреналин
  • Витамин В
  • Кайенски пипер
  • кофеин
  • Горденинов хидрохлорид
  • синефрин
  • винпоцетин
  • Йохимбинов хидрохлорид
 • Лекарства за изгаряне на мазнини
  • Стек за добавки: Xtend + VasoCharge

Продукти за изгаряне на мазнини

Упражнявате се и се храните правилно, но не виждате какво искате. резултати? Започнахте да отслабвате, но все още имате мазнини, което не изчезва? Най-вероятно е трудно да се изгарят мазнини бедрата и страните. Няма значение колко удари и клекове изпълняваш ли, тази мазнина няма да изчезне. Има причина за това. Жените са склонни да натрупват мазнини в определени области на тялото си (бедрата и задните части), където се намират специфични рецептори затрудняват изгарянето на мазнини в тези области. Взехме лекарства за изгаряне на мазнини, които ще станат помощници по пътя към годното тяло на вашите мечти!

Норепинефрин и адренергични рецептори

Натрупването на телесни мазнини се контролира от много фактори, като се започне от диета, хормони и завършваща с плътността на рецепторите (количество рецептори в определена област). В момента се интересуваме плътност на рецепторите. Без дълбоко потапяне в недрата на науката, рецепторите могат да се смятат за заключване, което пасва вашия ключ (хормон).

адреналин

Терминът “адреналин” обикновено се използва за означаване възбуждащи катехоламини на тялото, адреналин (А) и норепинефрин (НА), които регулират липолизата (разграждане на мазнините). Норепинефринът и адреналинът действат върху рецепторите, които се наричат ​​адренергични рецептори и имат подтипове алфа (1 и 2) и бета (1, 2 и 3).

Активирането на алфа-1 и бета рецепторите дава липолитичен ефект (допринася за разграждането на мазнините) и активиране на алфа-2 рецептора дава антилиполитичен ефект (забавя разграждането на мазнините). зона с трудни мазнини имат висока плътност на рецептори като алфа-2, който предотвратява изгарянето на мазнини на тези места.

при жените се намират голям брой алфа-2 рецептори в бедрата и задните части. Ето защо мазнините в тези области са толкова трудни отървете се! За изгаряне на твърди мазнини трябва да преодолеем инхибиторен ефект на алфа-2 рецепторите.

Ще разгледаме хранителни добавки, създадени специално за борба с трудните мастни натрупвания в допълнение към физическа активност и общо увеличаване на метаболизма.

Витамин В

Атлетично момиче без подкожни мазнини

 • Витамин В6 (Пироксидин НС1): 50 mg
 • Витамин В5 (Пантотенова киселина): 25 mg
 • Витамин В12 (метилкобаламин): 100 mg

Витамините от група В са от съществено значение за общия метаболизъм. вещества в цялото тяло, особено загубата на мазнини. му трябва да бъдат включени в диетата, за да осигурите на тялото си всичко необходими за изгаряне на мазнини.

Кайенски пипер

Кайенският пипер се използва от векове в народното лекарство за стимулиране на кръвообращението, подпомагане храносмилането и обезболяване. Лютите чушки повишават термогенезата, разширяват се кръвоносни съдове и увеличаване на кръвообращението.

Притокът на кръв към мастната тъкан е много важен за транспортиране мастни киселини за изгаряне. Подобрява се кръвообращението доставяне на повече мастни киселини до тъканите, където могат да бъде изгорен. За да се отървете от телесните мазнини, имате нужда от това да изгори!

кофеин

Кофеин, растителен алкалоид, принадлежащ към класа на наркотиците метилксантини и се намират в природни източници като кафе на зърна, чаени листа, какаови зърна и други растения, широко известен в света като вълнуващо вещество. Кофеин – причинителят Централна нервна система (ЦНС), която облекчава умората и подобрява умствената дейност.

Кофеинът действа като антагонист на аденозиновите рецептори. Аденозинът намалява производството на стимулант / стимулант невротрансмитери (т.е. норепинефрин (НА)). Следователно блокиране аденозиновият рецептор увеличава възбуждането, увеличаване на способността на НА да активира адренергичните рецептори. Това означава, че усещате прилив на енергия.

Кофеинът инхибира фосфодиестеразата (PDE), което води до увеличаване на нивата на цикличен аденозин монофосфат и увеличаване ефекти на НА върху липолиза на мастни киселини. PDE забавя липолизата, следователно, инхибирането на PDE позволява да настъпи липолиза с ускорено темпо.

Крайният резултат – има повече мастни киселини за окисляване. след консумация на кофеин. Кофеинът увеличава отделянето на мазнини от мастните клетки в тялото, които могат да бъдат изгорени, което води до загуба на мазнини

Горденинов хидрохлорид

Горденин увеличава отделянето на норепинефрин, а също намалява разпадането му, което води до ускоряване и удължаване на вълнуващото ефект на норепинефрин. Освобождаване и удължаване на норепинефрин действието му води до по-енергична и значителна липолиза (липолиза – разграждането на мазнините на компоненти).

Горденинът също така инхибира ензима моноаминооксидази – В (МАО-В), който е отговорен за разграждането на допамина. Допаминът е катехоламин, участва в регулирането на апетита, настроението и други функции. По-продължителната активност на допамин води до подобрено настроение и намален апетит, което е изключително важно по време на диета. Горденин дава повече енергия, намалява апетита, подобрява настроението и увеличава загубата на мазнини.

синефрин

Стройно момиче на плажасинефрин ът е амин, открит в плодовете на горчив портокал, който се използва за изгаряне на мазнини. Този плод се използва от стотици години в ориенталската медицина. Синефринможе да увеличи скоростта на метаболизма и термогенезата без никакви странични ефекти върху кръвното налягане или здравето сърдечно-съдова система. Повишена скорост на метаболизма означава изгаряне на повече калории. Ефектът на синефрин върху метаболизъм поради способността му да се свързва специфични адренергични рецептори.

Тази асоциация е причината за повишената способност на организма обработка на складирани мазнини, както и намаляване на апетита.

винпоцетин

Винпроцетинът увеличава циркулацията и притока на кръв към мозъка. като в червения пипер способността на винпоцетин да увеличава притока на кръв помага при транспортирането на мастни киселини до тъканите, в които те може да се изгори.

Йохимбинов хидрохлорид

Йохимбинът е антагонист на алфа 2 рецептора. катехоламинна норепинефрин се секретира по време на интензивно и интензивно активност за увеличаване на количеството енергия, достъпна чрез освобождаване на натрупаните хранителни вещества (т.е. мастни киселини от мастните клетки).

Норепинефринът активира както бета, така и алфа адренергичните рецептори. Стимулирането на бета рецепторите се увеличава освобождаване на мастни киселини от мастните клетки и активиране алфа рецепторът инхибира отделянето на мастни киселини.

Йохимбинът блокира активирането на алфа-2 рецептора, който реагира за области с трудни мазнини. Блокиране на алфа рецепторите чрез йохимбин намалява отрицателната реакция, причинена от свързването на НА с алфа рецепторите и мастните киселини се освобождават от тези проблемни зони и могат да бъдат изгорени.

Йохимбинът увеличава загубата на мазнини чрез увеличаване на количеството мобилизирани липиди, окисляване и приток на кръв към мастната тъкан поради антагонизъм на алфа 2. Ето защо йохимбинът веднага се свързва с двата принципа на изгаряне на мазнини, за които говорихме: излагане при алфа 2 рецептори и приток на кръв.

Кратко заключение

Необходимо е да изберете лекарства за изгаряне на мазнини, насочени към всички начини за изгаряне на мазнини. За да увеличите разграждането на мазнините, подобрете кръвен поток, при който мастни киселини могат да бъдат транспортирани до тъкани за изгаряне, повишено изгаряне на мастни киселини. Както и необходимо е да се използват лекарства, които помагат за блокирането алфа 2 рецептори, които са отговорни за натрупаните мазнини.

Лекарства за изгаряне на мазнини

Стек за добавки: Xtend + VasoCharge

Scivation се опита да създаде добавка преди тренировка. Представете си, ако бихте могли да вземете научно доказано синергични съставки за осигуряване на цялата основна основа и за гарантиране, че получавате невъобразима енергия и невероятна издръжливост, която да ви помогне да вземете своето тренировка до следващото ниво.

А сега си представете, че бихте могли да подхранвате мускулите си по време време за тренировка за поддържане на мускулен растеж и безкрайност енергия с подобрено възстановяване. Ако сте като всеки тук Ако използвате PGN или Team Scivation, вашата мечта се сбъдна. сега засега спрете да мечтаете. Наученост xtend е най-доброто досега създадена формула, използвана преди, по време и след тренировка. Този комплекс дори има своя категория – тренировка Nutrition ™ (тренировъчно хранене). Учене VasoCharge, веднъж известен като VasoXplode, се е превърнал в стандарт в предварителната тренировка добавки, съдържащи Beta Alanine, без усилватели, активатори умствена способност и смес от VasoRush ™. Сега науката дава всички вие в един пълен куп на невероятна цена. ScivationWorkout Nutrition Stack ™ е тук и е време да го вземете.

И така, кои са двете основни причини за лошо изпълнение и недостатъчен растеж / прогрес за културисти и фитнес ентусиасти? Умора и повишено разграждане на протеини (катаболизъм).

Ако нямате достатъчно сила и натиск, за да повдигате все повече и повече тежи всяка тренировка, тогава не растеш. Ако признаете неконтролирани нива на разграждане на протеини и разграждане на мускулите по време на време за обучение – не растеш. Без правилното обучение не растеш и прогресираш и няма да достигнеш нивото което би могло да се постигне с добре обмислена стратегия в храненето и добавки. Учената е приела предполагаем план за обучение хранене и създаде комбинирана добавка, която увеличи вашата енергия и производителност, забавена умора и намалена разграждане на протеини, с увеличаване на синтеза на протеини (ключът към мускулите растеж). Време е да се заемете сериозно с тренировъчното си хранене (преди и по време на тренировка) и добавки с Scivation Workout Хранителен стек – Vasocharge + Xtend !

Вазоакумулиране на учения

Scivation Vasocharge се основава на съставки, които са научно доказани, че подобряват работата и мускулния растеж. Съдържа синергични съставки, които работят заедно. за да получите резултатите, които ще видите на следващото ниво и нататък.

 1. Креатин + цитрулин малат: Синергично засилване продуктивност
 2. Креатин + бета-аланин: Синергично увеличаване производителност и мускулна печалба
 3. Цитрулин малат + аргинин: Подобрява притока на кръв и доставката аминокиселини към скелетния мускул, което води до увеличаване на протеина синтез (мускулен растеж)
 4. Тирозин + ALCAR + Кофеин + D, L-фенилаланин: Увеличава енергията и умствена концентрация, като същевременно забавя умората, което позволява работите по-усилено и по-дълго.

Vasocharge е проектиран да ви позволи да увеличите интензивността си. тренировки за забавена умора, което осигурява повече постигане на напредък. Vasocharge увеличава производството на енергия и енергия, намалява умората и увеличава притока на кръв и доставката на аминокиселини до скелетен мускул, което прави добавката истинска предварителна тренировка електроцентрала.

Scivation Xtend

Scivation Xtend е създаден да подобри синтеза на протеини, възстановяване и изпълнение с помощта на специфична смес Разклонени аминокиселини (BCAA), L-глутамин и цитрулин малат. BCAA са необходими за тренировъчно хранене. Като цяло, метаболитен Ролята на BCAA е следната:

 • Основата за производството на енергия
 • Основата за синтеза на протеини
 • Основата за създаването на други аминокиселини
 • Първоначално аланин и глутамин
 • Метаболитни сигнали (първоначално левцин)
 • Стимулиране на протеиновия синтез чрез инсулин метаболитна секреция / активиране на PI3K
 • Стимулиране на протеиновия синтез чрез активиране на mTOR
 • Стимулиране на експресията на лептин в адибоцитите чрез активиране mTOR

Xtend е разработен, за да даде на тялото всичко. необходими по време на тренировка. Когато спортувате, в тялото нуждата от различни хранителни вещества се увеличава и ако ако не ги получи, трябва да ги получи от други източници (т.е. унищожават скелетния мускул, за да произвеждат аминокиселини).

Окисляването / разграждането както на BCAA, така и на глутамин се увеличава по време на време за упражнения. За да се справи с повишеното унищожаването на BCAA и глутамин, тялото разрушава мускулния протеин. гол силова тренировка – увеличете синтеза на протеини. За да се изграждане на мускулна маса, протеинов оборот (протеинов оборот = протеинов синтез – разграждане на протеини) трябва да бъде положително. Увеличаване на протеина синтез поради силова тренировка може да се увеличи мускулна маса. Ако увеличим разграждането на протеини по време на тренировки, намаляваме анаболния ефект на тренировката и ограничете растежа на мускулите.

Повишен протеинов синтез

BCAA не са предназначени само за увеличаване на протеина синтез, но и за намаляване на разграждането на протеина. Причрез добавяне на Xtend по време на тренировката ви създавате идеални условия за мускулен растеж.

Затова използването на BCAA зарежда тялото ви за растеж, увеличаване на синтеза на протеини и производството на енергия за мускулите растеж. Всички тези действия са важни за спортистите и трябва да бъдат идентифицирани. Има безкрайни проучвания в подкрепа на добавките на BCAA, като част от тренировъчното хранене. В допълнение, цитрулин малат, открит в Xtend, увеличава предаването на патогена (atp) / производство на енергия, забавяне на умората, подобряване притока на кръв и доставката на аминокиселини към мускулите, а глутаминът насърчава подобряване на възстановяването. Когато добавяте Xtend по време на тренировка няма нужда да използвате сладки спортни напитки за възстановяване. Xtend ви позволява да се възстановите по-бързо без допълнителни калории и захар, което води до загуба на мазнини.

Vasocharge + Xtend

С комбинация от Vasocharge и Xtend преди тренировка, вие зареждайте тялото си за по-добри показатели и анаболизъм. Нашите препоръки преди тренировка (поемете 15 минути преди тренировка):

 • 1-2 супени лъжици Vasocharge
 • 1-2 супени лъжици Xtend

Трябва да следвате това през цялата си тренировка, докато пиете на малки глътки от 2-3 порции Xtend за цялата тренировка. Така е осигурете повишено ниво на синтеза на протеини и вашето тяло такса за растеж. Въпреки че много хора не придават значение на силата тренировъчно хранене, с Scivation Workout Nutrition Stack ви можете да сте сигурни, че тялото ви има хранителни вещества и субстрати, необходими за по-добра работа и мускули растеж, както никога досега, със загуба на устойчиви мазнини.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply