Прости и ефективни фитнес упражнения за загуба на тегло у у у дома

Най- сички знаят, че редовното упражнение е полезно общо здраве и сега тези, които наистина се стремят да постигнат целите си във връзка с здраве и фитнес, дори да отидете на фитнес само за да да са годни.

упражнения за загуба на корем у дома

Но не е нужно да харчите толкова време и пари постигане на желаното тегло. Дори в удобни условия собствен дом, със сигурност можете да се отървете от ненужното килограми много бързо и възможно най-ефективно. над В продължение на много години фитнес специалистите измислят различни упражнения за загуба на тегло у дома, която лесно можете да извършите дори и без подготовка.

Просто трябва компетентно да се ограничите в храната и да се посветите малко време и усилия за постигане на желаното тегло.

Изгаряне на телесните мазнини

 • Как се изгаря метаболизма и мазнините?
 • Най-добрите упражнения за изгаряне на мазнини у дома
  • № 1 Бърпи
  • № 2 Push-ups
  • № 3 C кок Джак
  • № 4 завъртане на краката
  • № 5 лицеви опори
  • №6 Скачащо въже
  • № 7 Издърпване
 • Упражнения за изграждане на мускули у дома
  • № 1 скейтъри
  • №2 клякания
  • № 3 Лунги
 • Други видове упражнения и тренировки у дома
  • йога
  • пилатес
 • Ежедневна диета и хранителни добавки за отслабване
 • Пример за набор от упражнения за изгаряне на мазнини за тренировки дома

Как се изгаря метаболизма и мазнините?

Но точно преди да започнете да отслабвате, някои по-рано придобити знания и опит могат да ви помогнат да постигнете целите си фитнес. Ако наистина искате да отслабнете и да изградите мускули, тогава трябва да знаете как се случва целият този процес. редовен тренировките са най-ефективният начин да стигнете до това тяло, но без правилното хранене не можете да постигнете оптимално резултати.

Ето няколко съвета за обмисляне. да отслабнете и да изгаряте телесните мазнини.

Първо, трябва да консумирате по-малко калории. Ключ тук момент – избягвайте да ядете храни, съдържащи твърде много калории. Трябва да ядете не повече от тази сума храна, която е напълно преработена в тялото ви, защото излишните калории могат да се превърнат в мазнини. Втори аспект върху което трябва да се съсредоточите е нивото на инсулин. Инсулинът съществува, за да ви помогне на глюкозата получите от храната, попаднете в мускулни клетки и се възстановете гликоген, с помощта на който периодът на възстановяване след обучение.

Въпреки това може да е лошо, ако не го направите контролирайте инсулина, тъй като това може да доведе до повишаване тегло.

Трябва да можете да го контролирате по такъв начин за да не работи срещу теб. Един от начините за това се състои в това, че ядете въглехидрати само в определен и точно време.

Следващата стъпка ще бъде продължаващото обучение. Не можеш тренирайте само когато искате. Маркирайте точното време. за обучение, и ако наистина сте заети и просто нямате време да отидете на фитнес, тоест упражнения за изгаряне на мазнини, които можете да изпълнявате у дома.

Значи наистина сте готови да започнете?

Най-добрите упражнения за изгаряне на мазнини у дома

Този комплекс е предназначен за изгаряне на калории и отслабване домашни условия.

№ 1 Бърпи

Това движение е специално разработено за мускулите на краката, горната част части на тялото и кора. Burpees може да бъде доста тежък, особено защото те обработват толкова много части на тялото наведнъж. Но добре новината е, че наистина е много ефективна упражняват.

Техника на изпълнение:

 1. Изправете се. Ширина на раменете на краката на разстояние. Изпълнете клек, останете в това положение и докоснете пода с ръце.
 2. Скочете назад и спуснете гърдите си.
 3. Вдигнете гърдите си и скочете напред. Върнете се на позиция от параграф 1.
 4. Застанете на крака и скочете нагоре, повдигайки двете си ръце към до тавана.

№ 2 Push-ups

Каква тренировъчна програма не вземете – винаги ще бъде включени са лицевите опори, защото има няколко обективни причини. Първото е физическото упражнение, което Предназначен за всички ваши части на тялото. Второ, винаги може да промени нивата на трудност

Техника на изпълнение:

 1. Поставете ръцете си на земята (положение на дъска). Пръстите на краката трябва да е на пода.
 2. Слезте с цялото си тяло, поддържайки го в напълно права линия линия.
 3. Издишайте и се върнете в изходна позиция.
 4. Повторете 10-20 пъти, броят на подходите – според вашия възможности.

№ 3 Скок Джак

Ако нямате затруднения с предишни упражнения, тогава следващият ще бъде скок. Това е много просто кардио упражнение, които можете да завършите у дома, той също е ефективен изгаря калории. Застанете с краката на ширината на раменете на разстояние, след това започнете да скачате и движите ръцете нагоре и надолу движение.

№ 4 завъртане на краката

Само за 1 минута можете да изпълните това упражнение. Така е специално проектиран за мускулите на вашия абс и вътрешен повърхности на бедрата. Застанете прави и поставете ръцете си на гърба на главата. Повдигнете крака и се уверете, че е огънат под прав ъгъл. Започнете да я въртите в кръг. Изпълнете това движение за около 15 секунди, след което повторете същото с друг крак за още 15 секунди.

№ 5 лицеви опори

Създаден за укрепване на трицепса и средната делта. Какво да ти наслаждавайте се на това упражнение е нещо, от което не се нуждаете допълнително оборудване. Започнете в положение на избутване. Поставете ръцете си на пода и пристъпете с крака към ръцете си. бавно повдигнете бедрата си, за да образувате обърната буква V. Извийте лактите си. вашият главата трябва да докосва пода. Върнете се в изходна позиция. Изпълнете за 1 минута.

№6 Скачащо въже

Това конкретно упражнение е много лесно и лесно за изпълнение. Така е Подходящо за мъже и жени всичко, от което се нуждаете, е въже за скок. за Използвайте скачащото си въже и скочете за около 30 секунди. В зависимост от нивото на обучение, можете първо скочете за първите 20-30 секунди с обичайното темпо и преминете към по-интензивен, например. Обещавам, че след тренирайки ще бъдете напълно изпотени.

№ 7 Издърпване

Издърпването е много ефективно, тъй като включва всеки мускул на тялото. Има много вариации на техниката производителност. Ако искате да работите с мускулите на раменете и гърба, тогава дръжте се за щангата с две ръце и започнете да се дърпате докато брадичката ви достигне напречната греда. Слез и направете същото движение. За да изработите бицепсите си, можете да направите дърпа от легнало положение.

Можете да завършите с упражнение в пресата – повдигане на коленете, докато стоите или vis.so добър тренирайте си абс мускулите и ако сте нов за тренировките, по-добре е да започнете да правите повдигане на краката, докато стоите и само тогава отидете на напречната греда.

домашни упражнения за отслабване

Упражнения за изграждане на мускули у дома условия на

Ако искате да изградите мускули бързо, тогава има и такива специални видове упражнения, предназначени за тази цел. Те са също помагат при изгарянето на мазнини и отслабването, но основната им цел се състои в създаване на по-развити и изявени мускули. Кой ще направи външният вид е по-привлекателен и ще увеличи консумацията на калории в държавата почине.

№ 1 скейтъри

По време на изпълнение тялото ви се движи напред-назад и навън страна на страна. Кънките могат да укрепят мускулите ви бедра. Правете клякания за 40 секунди и след това пристъпете на стъпалото “скейтърите” правят за 40 секунди.

№2 клякания

Това упражнение е едно от най-добрите, тъй като можете да го персонализирате, усложнявайки го или опростявайки. Изправете крака дръжте ширината на раменете на разстояние. Ръцете ви трябва да са прави тяло, пред вас или на гърба на главата. Движете се назад и надолу дупето и бедрата. Гърбът трябва да е прав с отклонение навътре долната част на гърба.

№ 3 Лунги

Ако искате красиви ханша, тогава трябва да се ударите. Сизправено положение направете крачка напред. Свийте коленете си под ъгъл 90 градуса, а раменете и глезените ви трябва да са над бедрата. Слез долу. Върнете се в изходна позиция и повторете същото. другият крак. Броят на подходите от 3 до 10, в зависимост от нивото на обучение.

Други видове упражнения и тренировки у дома

йога

В допълнение към горните тренировки има още милиони опции за упражнения, за които можете да използвате изгаряне на мазнини. Ето някои, които можете да изпълните. у дома, за да добавите разнообразие към редовните тренировки:

Йога

Когато видите хора да правят йога, можете мисля, че е доста лесно, особено защото се движат малко, за разлика от други видове професии. Но йога също се обмисля един от най-ефективните методи за отслабване. Можете да направите йога дори у дома. Упражнението включва медитация, контрол дишане и използване на определени пози на тялото, които могат да помогнат отървавате се от телесните мазнини.

пилатес

И кой ви каза, че можете да правите пилатес само във фитнеса?

Ако имате килим, тогава можете да го направите дори у дома. ВПилатесът има упражнения, които могат да укрепят мускулите на ядрото. ако вие сте нов в този бизнес, винаги можете да включите DVD, в който ще има инструкции за техниката на изпълнение. Лесно ще забележите това след няколко тренировки тялото ви ще стане много по-силно. Възможно е дори да имате релефни мускули и вие самите стават много по-гъвкави.

В допълнение, можете също да подобрите вашия поза.

Ежедневна диета и хранителни добавки за отслабване

Добавки за изгаряне на мазнини

Упражнението, разбира се, може да ви даде добър резултат, но вие също трябва да имате предвид, че това не е всичко. За оптимално резултатите изискват комбинация от правилната диета, редовна тренировки и дори употребата на хранителни добавки.

По-подробно: най-добрите добавки за изгаряне на мазнини.

За да постигнете по-бързи и ефективни резултати, ние Искаме да ви дадем няколко съвета:

 • Избягвайте да ядете храни, които съдържат твърде много. много мазнини, масла и захар. Заменете ги със здравословни алтернативи. Яжте плодове и зеленчуци вместо обяд в бърз ресторант мощност. Яденето на здравословни и здравословни храни винаги дава на тялото ви са много необходими хранителни вещества, които са неразделна част от здравите клетки.
 • Пийте много вода. Изпотявате много по време на тренировка, така че никога не забравяйте да пиете много вода, за да поддържате вода баланс.
 • Не пийте алкохол, тъй като това може да доведе до появата на телесни мазнини.
 • Яжте храни с високо съдържание на протеини. протеин е строителният материал на вашето тяло. И тъй като вие правите различни спортове, имате нужда от много протеини за възстановяване и растеж на мускулните влакна. Необходим е и протеин за контрол на теглото
 • Използвайте хранителни добавки за отслабване. Няма нищо лошо използвайте добавки, за да постигнете целите си. Ако ти наистина искате да отслабнете, можете да опитате мазнини горелки. Тази добавка вече се е доказала като висока ефективност при изгаряне. мазнини.
 • Не прекалявайте с тренировките. Прекалено много е също лошо.

Пример за набор от упражнения за изгаряне на мазнини за тренировки дома

данни

Постигане на правилното тегло, загуба на мазнини и създаване на перфектното Тялото никога няма да бъде леко. Но упоритата ви работа определено е ще се изплати, когато видите резултатите. В крайна сметка не е така само за готината фигура. Правете редовни упражнения и загубата на тегло има огромни положителни ефекти върху здравето. Вие не само ще се чувствате добре, но и ще намалите риска инфекция с определени заболявания.

Затова започнете да се освобождавате от излишните мазнини и се стремете към по-здрав себе си.

Интересна тема:

 1. Най-добрите упражнения за отслабване у дома
 2. Обучение на краката. Най-добри упражнения на краката в салона залата
 3. Най-добри обучителни програми за изгаряне на мазнини
 4. Пълно ръководство за прилагане на различни опции на сцепление

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment