Ръководство за тренировка за момичета в фитнес зала: специфични методи да станете по-стройни

Пълно ръководство за женски упражнения: конкретни, доказани методи да станат по-тънки и по-привлекателни. Най- В края на статията ще намерите връзки към други статии от тази поредица.

Първото нещо, за което жените говорят, когато стартират захранването тренировки във фитнеса – „Не искам да съм голям или масивна. “Тук сме, за да ви кажем, че не сте ще бъде!

Това е първата от поредица статии за трениране на момичета във фитнеса залата. В тях ще ви кажем как правилно да тренирате и яжте, за да отслабнете или да натрупате мускулна маса до изглеждат по-стройни и по-привлекателни.

 • Женски тренировки и тестостерон
  • Какво ще кажете за женския културизъм?
  • Научни изследвания
 • Заключение и преглед на основните точки на обучение за момичета през фитнес залата

Женски тренировки и тестостерон

Момиче на неравните баровеХормоновият тестостерон е отговорен за значително увеличаване на мускулната маса, значително нейния ефект забележимо при мъжете, когато вдигат големи тежести.

Нивата на тестостерон при жените са само малка част мъжки тестостерон. Мъжете имат нормални нива на тестостерон. около 200-1200 ng / dl, докато жените имат нормално ниво – 15-70 ng / dl.

Както забелязахте, нивата на тестостерон при мъжете са МНОГО по-високи отколкото женски. Дори да вземем долната граница на нормалното ниво хормон при мъжете (200 ng / dl), той все още е повече от двойно над горната граница на нормалните нива на тестостерон при жените (70 ng / dl). Ако определите средната стойност на тестостерона в мъже и жени, получаваме за мъже – 700 ng / dl, за жени – 42,5 ng / dl.

Тоест, средно, човек има 16,47 пъти повече тестостерон от жена! Ясно е, че жените нямат хормонални подкрепа (тестостерон), за да получите мускулна маса, като мъже. Така страхът да станат големи и могъщи изглежда като Арнолд Шварценегер с внезапно набрашнена опашка на главата. В допълнение, повечето мъже прекарват часове тренировки в продължение на години толкова големи и използват много спомагателни фондове. Така че не се колебайте да отидете на фитнес и се захващай за работа

Какво ще кажете за женския културизъм?

Сега можете да кажете: „Видях жени културисти, които бяха много мускулести и приличаха на мъже. ” Истинската причина да изглеждат така е, защото са по-вероятни пълна употреба на екзогенни инжекции с тестостерон и / или други анаболни стероиди. Когато жените използват екзогенни тестостерон / стероиди, те могат да покажат повишен растеж на косата по лицето и гърдите, увеличаване на мускулната маса, преразпределено телесни мазнини от женски тип до мъжки, гласови и други промени ефекти. Така че, ако не приемате екзогенни тестостерон или други анаболни стероиди, тогава няма да станете голям и мощен поради повдигане на тежести

Това не означава, че изобщо не изграждате мускули, изграждате, но не като мъже. Напротив, ще станете по-годни и тънък.

Момиче близо до бокс тъга

Научни изследвания

Проучванията показват, че мъжете и жените не се нуждаят различни тренировки.

Ако сте жена и искате да изградите мускули и да подобрите формата си и завои, тогава трябва да започнете да вдигате голяма тежест. Това означава че вместо да правиш безкраен брой повторения с ниско тегло, тъй като медиите често съветват жените, трябва да повишите повече голямо тегло и наистина се натоварвайте! Въпреки че правите комплекти с голям брой повторения (15-20) има някои предимства, нали не е оптимално за добавяне на мускулна маса.

Ето груба представа за броя повторения:

 • Обучено момиче1-5 повторения = сила
 • 6-12 повторения = хипертрофия (мускулен растеж)
 • 12+ = издръжливост

Това е много повърхностна идея за броя на повторенията. Например много хора вдигат тежести само на 1-5 и на 12+ брой повторения. Но ви дава представа за теглото, което трябва да се отглеждат, за да растат; определено можете да си спомните от какво имате нужда повдигнете 6 повторения, но не повече от 12 повторения.

Заключение и преглед на основните точки на обучение за момичета през фитнес залата

Прегледахме голям обем информация, която можете изучавайте отделно и напълно. Дано това ви помогне да разберете коя опция за диета и тренировка е подходяща за момичета натрупване на мускулна маса и загуба на мазнини. За да опростим разбирането си, ние дефинирайте основните моменти от това ръководство за обучение на жени.

 • Една жена няма да стане голяма и мощна от повдигане на тежести, но в замяна ще отслабнете и ще изградите мускули.
 • Една жена трябва да вдига същата тежест като мъжете.
 • Жените не се нуждаят от диета, различна от мъжете, но това е необходимо бройте консумираните калории в зависимост от теглото им.
 • Жените изгарят повече мазнини, използвайки ги като енергия, отколкото мъжете и са склонни да имат по-добри резултати при ниско съдържание на въглехидрати диета.
 • Контрол на калориите, управление на макронутриенти, поддържане на хидратация, ядене на качествени храни, контрол на инсулина, хранене на правилните протеини и основни мазнини, основни аспекти за здравословна диета и изграждане на мускули маса.
 • Наличието на зони с трудно изгаряне на мазнини се дължи на високото алфа 2 рецепторна плътност и лош кръвен поток.
 • Липолизата трябва да се засили за изгаряне на мастни киселини.
 • Добър приток на кръв към мастната тъкан и транспортиране на мазнини киселини от него са необходими за изгаряне на мазнини.
 • За да губят мазнини, мастните киселини трябва да се изгарят.
 • Упражнението е най-добрият начин да увеличите притока на кръв към мазнините тъкани, транспортиране на мастни киселини и тяхното окисляване.
 • Кардио протоколи за твърдо изгаряне на мазнини и добавки – Чудесен начин да се отървете от трудно изгарянето на мазнините.
 • Xtend + VasoCharge стека е основният стек за хранене на тренировки, което прави сладките спортни напитки остарели.
 • за стоянството е ключът към успеха. Създайте схема тренировки и хранене и го следвайте!

Сега имате всичко! Време е да донесете представената информация действие и вземете секси мускулите и завоите, които винаги исках. Прочетете продължението за храненето по време на тренировка. упражнения във фитнеса.

ПоМатериали: http: //www.simplyshredded.com/the-ultimate-f Female-training-guide.html

Интересна тема:

 1. Упражнения във фитнеса за момичета: правене атрактивни завои
 2. Съвети за упражнения за момичета

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment