Шестседмичен план за упражнения за развитие на скорост, сила и издръжливост

Ще станете по-уверени на пътя.

Специални фенове за колоездене и просто любители, които насладете се на колоезденето, за да се забавлявате от времето трябва да се придържа към доказано и добре проектирано план за обучение по колоездене, който ще подобри общата им състояние и умения за работа с колело.

Този план за обучение на колоездачи обхваща всичко от правилно завиване до ефективна скорост. Също така той ще ви обясня какви са различните нива на интензивност.

Описаното по-долу обучение за колоездене е доста ефективно и те сили дори не много обучени колоездачи. Ще го направите да се чувствате по-енергични, по-силни и по-щастливи – везни също ще ви покаже подобрение, тъй като колоезденето за отслабване е едно от най-добрите варианти за изгаряне на мазнини с удоволствие.

Колоездене

Когато дойде сезонът на моторите и той не е далеч, повечето от нас възнамеряват да прекарват повече време на улицата. Въпреки че ще видите че много хора карат велосипеди, рядко забелязвате човек който тренира за спорта. За тези, които все още не са се усетили върху себе си всички полезни ефекти от колоезденето, предлагаме списък с плюсове. но ако все още нямате какво да карате, посетете магазин за велосипеди Magrash https://www.mag-russia.ru/ купете мотор за вашия ръст и тегло, служителите ще ви помогнат да изберете каска и друго оборудване магазина.

Постоянно ще изгаряте калории, ще намалите риска от диабет и сърдечни заболявания, подобрете паметта и ускорете работата си мозъка, сънят ви ще бъде по-продуктивен и по-дълбок. Обучение с велосипед те няма да наранят ставите ви по никакъв начин, но най-големият плюс е приятно, интересно и забавно.

И така, как можете да получите всички тези предимства, и дори по пътя и намерете подходяща фигура? Разработихме план за обучение по колоездене за шест седмици и дори го тествах на доброволци. Някои от тях бяха просто начинаещи спортисти, които искаха да отслабнат, но бяха и напреднали. Те искаха да внесат силата и издръжливостта си в нова. ниво.

Този шестседмичен план за упражнения не е само за наскоро направени колоездачи, но също така и за спортисти на средно ниво. Тези тренировки ще предизвикат мускулите и сърдечно-съдовото ви здраве. система. Те също ще засилят увереността ви в управлението на мотора. Всичко това ще се случи в хода на точно изградено, ефективно, но доста кратка тренировка. Колкото по-внимателно следвате режима, колкото по-добре, по-фина е вашата техника, толкова по-добри са резултатите. И така, изкарайте колелото си от гаража и да тръгваме.

 • План за обучение
  • Нива на интензивност
  • Седмица 1:
  • Седмица 2:
  • Седмица 3:
  • Седмица 4:
  • Седмица 5:
  • Седмица 6:

План за обучение

Следвайте този седмичен график за тренировки и просто екскурзии. За дни на тренировка, плуване, бягане или дори ходене на състезания – основното е да продължавате да се движите и да не забравете да се разтегнете. А за трениране на мускули на торса можете просто използвайте колоездене.

Съвет: ако ви е трудно да запомните графика, запазете снимката при себе си телефон или направете екранна снимка на смартфон или вземете бележки върху лепенка и го залепете върху колелото на мотора.

План

Нива на интензивност

По-долу ще видите приблизителни нива на интензитет за всеки обучение. Тя се влияе от толкова много фактори (вятър, пейзаж, тип мотор), че ще бъде трудно да ги вземем под внимание всички. Не гонете след това в цифри – достатъчно от това, което сте опитали. В тази програма вие не е нужно да се напрягате колкото е възможно повече, но в други програми нивото напрежението ще бъде на границата.

Между другото, ако планирате да карате много по пътя, например, в парка, препоръчваме https://www.mag-russia.ru/sec-duhpodvesy/ велосипедите са с двойно окачване, имат обороти и на двете колела, което омекотява неравностите и помага за по-добрия контрол върху мотора груб път.

„Нива

Седмица 1:

Тази седмица обучението е насочено само към вие на колела, ще ви помогне да спечелите увереност в управлението на колело и учат да контролират силите.

Първа седмица на обучение

Седмица 2:

Това обучение ще ви помогне да станете по-уверени при промяна на скоростта. на мотора. Така можете да контролирате приложената сила. Ще бъдете по-удобни при дълги пътувания. По-обучени колоездачите ще открият, че упоритата работа при ниски скорости и бързи педалиране високо – страхотни начини да се докосвате до различни мускулни групи.

Втора седмица на обучение

Седмица 3:

Тази седмица обучението е предназначено да подобри вашите умения шофиране на колело, докато се движите по равна повърхност. Ще научите професионално влизат в завои.

Трета седмица на обучение

Седмица 4:

За мнозина ще бъде карането със скорост 90-100 об / мин изглежда неестествено, но скоро ще забележите, че това изисква по-малко усилия и затова са подходящи за дълги пътувания. обучение ще направи една бърза езда по-удобна в бъдеще. Ще научите също контролна сила със скорост. Не жертвайте правото техника на този етап от тренировката. Ако започнат бедрата или коленете люлеете се отстрани настрани, забавете скоростта и опитайте още един път.

Четвърта седмица на обучение

Седмица 5:

Тази седмица тренировката трябва да настрои дробовете и краката ви трудностите на дълго пътуване. Ще се научите да издържате повече дълги и интензивни обиколки.

Пета седмица на обучение

Седмица 6:

Язденето, докато стоите, ще даде почивка на краката ви. Също добър начин изкачете се на хълма, защото натискате педалите с цялата си тежест. Пулсовата честота също се повишава, защото се работи повече мускули на горната част на тялото – те трябва да поддържат торса вътре изправено положение. Тази седмица обучението ще засили уменията возене и цялостна издръжливост.

Шеста

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply