Шоколадова диета за отслабване

Шоколадова диета – рай за истински ценители на вкуса

За много хора, които не могат да живеят без сладки, проблемът отслабването е много остро. Въпреки това не си струва отчаяние, защото да се отървеш от излишните килограми, без да се лишаваш себе си такова скъпо лакомство, помогнете на шоколадова диета за отслабване. Тази диета е не само вкусна, но и здравословна. Ще се опитаме да докажем това в нашата статия.

Съвременният свят предлага голям брой диети. диетолози работи върху разработването на сложни системи за хранене, такива диети, с с помощта на който всеки би могъл да изпълни своите съкровени мечти – губят излишък, подобряват здравето, стават по-привлекателни. След като преминем през десетина енергийни системи, можем да заключим това чудо диета съществува.

Тя може не само да помогне за решаването на проблема с наднорменото тегло, но и перфектно се вписва в съвременния ритъм на живот, без да носи дискомфорт. Това е шоколадова диета за отслабване. Новодошлите в диетолозите ще твърдят, че това не е възможно, но опитни хора уверено кимнете с глава, както за шоколадовата диета за отслабване има много информация, но, уви, не всеки я е опитал лично.

Shokoladnaya-DietaВероятно проблемът е неприязън сладки зъб? Какъвто и да е отговорът, любителите на шоколада ще го вземат “ Ура, “тъй като тази диета е не само вкусна, но и здравословна. Вариации Може да има няколко шоколадови диети за отслабване – изберете само на теб. Нека се запознаем с основните принципи мощност.

Шоколадова диета за отслабване: не се страхува от ограничения калория

Шоколадовата диета има смисъл да се използват тези хора, които не могат да живеят без шоколад, а също така да нямат чернодробни заболявания и бъбреците. Важно е да няма артериална хипертония, както има риск от получаване на обостряне на заболяването след такава диета.

Шоколадовата диета за отслабване трябва да продължи не повече от седмица, през по време на което ще настъпи загуба на тегло от два до пет килограма. А ако спазвате умерена диета и след диета, ще успеете загубите толкова, без да навредите на собственото си здраве.

Как да изберем шоколад за диетата и колко може да се яде ден? Шоколадът трябва да е с високо съдържание на какаови зърна, защото те ускоряват метаболизма добре. Шоколадова диета за загуба на тегло не трябва да съдържа мляко, бяло или диабетик шоколад, защото те причиняват повече вреда, отколкото полза. От такъв шоколад теглото също ще изчезне, но резултатът ще бъде сравнен с натуралният шоколад е нищожен.

Сега нека разберем количеството шоколад. Този въпрос в някаква степен индивидуално, тъй като някой ще бъде удовлетворен и 100 грама, а за някой няма достатъчно големи плочки. Класически шоколад диета включва ядене на 90 грама шоколад, които са разделени в три дози. Важно е да пиете черно кафе без шоколад без захар.

Примерно меню за шоколадова диета

Закуска: 30 грама черен шоколад без добавки, 1 час черен кафе без захар и неговите аналози;

Обяд: 30 грама тъмен шоколад, 1 час черен кафе;

Вечеря: същите 30 грама тъмен шоколад, 1 час черно кафе.

Струва си да се каже, че поради факта, че сол по време на диетата не е навлиза напълно в тялото и ще настъпи загуба на тегло, защото тялото премахва цялата застояла вода. Очаквано калориен бар шоколад – 500-600 kcal. За един ден тялото (с активен начин на живот) консумира около две хиляди ккал, оказва се че останалите калории ще бъдат изгорени от мастната тъкан.

По този начин, в седмица на диета можете лесно да се отървете един килограм мазнини. Шоколадови диети, които се предлагат съвременна литература, както и в Интернет, препоръчваме да не пиете след хранене около 3 часа, но практикувайте показва, че това не е реално, защото желанието да изпие глътка вода след като сте приели сладки, достатъчно силни.

Препоръчваме да пиете вода, когато вашата нужда го изисква. тялото. Освен това, ако сте много гладни в някой от дни на диета, можете лесно да ядете дневната норма на шоколад (или половин дневна ставка). Останалата част от храненията трябва да се пие само кафе и нищо повече.

Един от вариантите за шоколадова диета е изобретен преди много години. диетолози от Италия, които си поставят задачата да интригуват справедливото име на хранителната система. Италианската версия на диетата предвижда ядене не повече от 30 грама шоколад на ден. В този случай останалото меню от диетата е много привлекателни: можете да ядете тестени изделия, но също така и да не се ограничавате консумация на плодове и зеленчуци. Продължителността на тази диета е седем дни, за които се появява изхвърляне от 3 до 5 излишни килограма.

Ако имате сили и желание, можете да удължите диетата с още седмица, прави почивка от няколко дни. По време на италианския шоколад диета, позволена (в допълнение към шоколада) да яде следните храни:

– Различни видове пасти (макаронени изделия, юфка, твърди продукти сортове пшеница);

– Зеленчукови и плодови салати, подправени с нискомаслена соя сос или лимонов сок;

– Макаронени сосове, приготвени без олио, мазнини и месо;

– сурови зеленчуци и плодове във всякакви количества, различни от гроздето и банан;

– Пийте пречистена вода или зелен чай (най-малко два литра на човек ден).

Диетичните продукти могат да се комбинират помежду си, използвайте ги в това форма, в която желаете. Основното правило е, че не можете да пържите нищо, не добавяйте масло и мазнини. Не забравяйте това в шоколадът вече съдържа какаово масло, което го компенсира липса на тяло.

Дневна добавка – три хранения и същото количество закуска любимата си почерпка. По време на диетата няма да се случи слабост, умора, тъй като шоколадът ще осигури запас от енергия, която ще бъде достатъчен за активен начин на живот, но източник на витамини ще има плодове и зеленчуци.

Ако искате, можете да приемате мултивитамини и минерали, което ще е от полза за организма по време на диетата. Много е важно да се пие много вода. При свързване на допълнителни товари ще успеете отървете се от пропорцията на излишното тегло, затегнете фигурата, отточете линията силует.

Тези, които вече са опитали тази чудо диета върху себе си, обърнете внимание на бързо загуба на тегло Оставените килограми не бързат да се връщат обратно, когато преминаването към стандартна диета, която също е много важна.

Шоколадова диета за отслабване – истинско откритие за всички сладък зъб, който ще помогне да свалите няколко излишни килограма на човек кратък период.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment