Спортно хранене да вземете непременно

Кратък преглед на най-популярните добавки за мъже и жени, за да ви помогне да извлечете максимума от тренировката си.

Активно ли се занимавате с физическа активност? Тогава вие много добре знаете, че последните няколко упражнения са особено важни за всяка тренировка. Въпросът е как да се справим с умората, който изпреварва повечето от нас в най-неподходящия момент и през последните две или три упражнява. Отговорът е много е просто. Трябва да се приемат хранителни добавки.

Научете как да улесните тренировките си по-лесно план за хранене и най-добрите добавки както за мъжете, така и за жени. Научете как да увеличите силата и мускулната си маса по бърз начин.

 • Спортно хранене за изграждане на мускулите
  • Най-доброто спортно хранене
  • Трите най-добри добавки за изграждане на мускули.
   • 1. Креатин
   • 2. Комплекс преди тренировка
   • 3. Суроватъчен протеин
 • Спортни добавки: видео

Спортно хранене за изграждане на мускулите маса

Спортно хранене за мускулен растежЗа да се извлечете максимума от добавките, имате нужда от правото снабдяване с храна. По-долу е даден пример програма за хранене.

Можете да промените плана при необходимост и да добавите необходимото елементи, от които се нуждаете.

 • 06:00 Серумът трябва да се вземе протеинов шейк, който бързо се усвоява и позволява хранителни вещества и аминокиселини бързо влизат в мускулите клетката.
 • 06:30 Закуска (омлет със сирене, лук и домати, чаша мляко, една супена лъжица фъстъци масло).
 • 07:15 Whey Protein Shake с мляко, банан и фъстъчено масло.
 • Добавете малко протеинов прах към любимия си пюре или овесени ядки овесена каша. Той насърчава правилния метаболизъм, дава енергия на мускулите и ви помага да извлечете максимума от тренировките си.

Идея Добавете малко протеинов прах към любимите си пюре или овесени ядки. Той насърчава правилния метаболизъм, дава енергия на мускулите и помага да се възползвате максимално тренировъчни сесии.

 • Обяд за избор. Може да ядете пилешки гърди с боб и ориз или чийзбургер. Не забравяйте да добавите зеленчуци. Изпийте чаша сок или мляко.
 • Снек преди тренировка. 14:30 ч. Изпийте протеинов шейк с пресни плодове.
 • Обучение. 15:30 ч. Пийте много вода.
 • След тренировка. 16.30. Пийте протеин коктейл след тренировка. Той трябва да съдържа 50 г протеин, който компенсирайте загубата на гликоген по време на тренировка.
 • Вечеря. Това е най-обилната храна в едно цяло ден, който трябва да съдържа много въглехидрати и зеленчуци.
 • 30 минути след вечеря. За да се напълнете тялото си с протеин, пийте казеинов протеин коктейл преди лягане.

Най-доброто спортно хранене

Q: кое е най-доброто допълнение? Някакъв магически добавки не съществуват, тъй като всички хора са различни. Това означава, че ако една добавка помага на някого, не е факт, че и той ще ви помогне. Има голям брой ефективни добавки. Някои от тях помага при умора; други помагат за изграждането на мускули.

Допълнителните хранителни вещества могат да помогнат за възстановяването мускулите.

Така или иначе добавките са задължителни за всички. По-долу са представени най-доброто от тях:

 • BCAA аминокиселините играят важна роля за метаболизъм и енергийно ниво.
 • Креатин. Да, ние получаваме креатин от храната. на обаче нивата на креатин в организма може да не са на оптимално ниво. Увеличената доза креатин насърчава растежа мускулна маса.
 • Протеинът насърчава растежа на мускулите и сила, подобрява качеството на тренировка и възстановяване след физическо натоварвания.

Трите най-добри добавки за изграждане на мускули.

Както споменахме по-рано, културистите имат различно отношение към добавки. Някой ги харесва и те ги приемат с удоволствие, други, напротив, считат ги за вредни и опасни. Въпреки това, има редица продукти, които притежават най-важното ползи. Нека подчертаем три добавки, които ще ви помогнат. изграждане на мускулна маса в най-кратки срокове.

1. Креатин

Mm1000-креатинЦена: около $ 25.99

Къде да купя: във всеки спортен магазин захранване

Това е чудесен продукт за тези, които искат да увеличат силата, издръжливост и издръжливост. Тази добавка ще осигури на тялото ви. необходими фосфати, които ще ви помогнат да изпълните последното упражнения за упражнения без голяма умора.

Важно е

Не купувайте добавки, на които пише „с концентрати“. Супена лъжица такъв продукт съдържа от три до шест грама прах. Той е от полза за производителите, но не и за спортистите и може да бъде не само вредни, но и опасни за здравето.

2. НападениеПредтренировочный комплекс

Цена: 23,97 долара за 20 порции

Къде да купя: всеки спортен магазин захранване

Ако искате да постигнете максимални резултати на всеки обучение, тогава това е точно това, от което се нуждаете. Добавката се увеличава издръжливост, сила, мускулна маса и цялостно физическо обучение.

3.Суроватъчен протеинСывороточный протеин

Цена: 42,97 долара за 1,4 кг

Къде да купя: спортен магазин захранване

Тази добавка е богата на аминокиселини и бързо се усвоява. Тя е също богат на витамини и минерали, които не се предлагат в ежедневна храна.

Кой не иска да има красиво напомпано тяло? Въпреки това, не само искам да. За да постигнете най-добри резултати, трябва да спазвайте определена диета и следвайте необходимото упражнения. За да направите и двете, вземете храна добавки. Това е най-добрият начин да станете красиви за кратко време.

Според материалите: http://getloss.com/fitness/tips/get-ripped/best-supplements.html

Спортното хранене е важен компонент от ефективното тренировъчни сесии. Гледайте видеоклип за спортното хранене по отношение на състезаващ се кросфит спортист. Какви добавки трябва да се приемат когато правите силови спортове и не само.

Спортни добавки: видео

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment