Съвети за упражнения за момичета

Много е важно винаги да следвате техниката и качество на упражненията. Правилно хранене и редовно ходенето на фитнес е само половината от битката. нуждаещи се винаги се уверете, че всяко упражнение възможно най-ефективно, в противен случай резултатът няма да бъде толкова впечатляващ или той изобщо няма да бъде.

Това означава, че трябва да наблюдавате стабилизацията на вашето тяло и да свържете, например, мускулите на корема, когато правите упражнения горната част на тялото. Например при накланяне С мряна стои, напрягайте корема си и не се люлейте. напъни натиснете, стабилизирате тялото и предотвратявате натискането. То също е помогнете да тренирате кубчета и да запазите долния си корем и гърба от повреда.

Devushka-S-gantelyami-V-trenazhernom-Zale

  • Съвети за момичета във фитнеса
    • Загрейте правилно
    • Почивайте без да отлагате между комплектите
    • Ами ако пропусна тренировка?

Съвети за момичета във фитнеса

Следвайте нашите указания, когато посещавате тренировки и вашите Резултатът ще бъде впечатляващ.

Загрейте правилно

Преди всяка тренировка трябва да се затоплите добре, напр. така на видеото.

1-3 подходи за затопляне трябва да се извършват преди тренировка за мускулна група Например, ако правите бенч прес пейка с тегло 40 килограма за 8-10 повторения по време на изпълнение работни подходи. След това направете подгряващи комплекти с 20 килограми (само за врата) 12-15 пъти и след това комплект с 25 килограма преди работно тегло.

Почивайте без да отлагате между комплектите

Препоръчваме 60-120 секунди почивка между комплектите. Ще позволи тялото ви възвръща енергията и дишането, но не е толкова дълго, за да загубите желана интензивност на тренировките. Запомнете, че целта не е превишава продължителността на тренировката за 30-45 минути.

Момиче почивка между комплекти

Ами ако пропусна тренировка?

Ако пропуснете тренировка, тогава преструктурирайте плана си така за да се върнете към правилния график. Не прескачайте обучение! Имате три безплатни дни в седмицата. Ако ти пропуснах тренировката във вторник, след което се опитайте да я завършите Сряда и след това се върнете към обичайния план.

Вече имате пълна 12-седмична програма за обучение. Следващата тема, която ще обсъдим, ще бъде интересна за всички жени: защо има мазнини в проблемните зони?

Интересна тема:

  1. Упражнения във фитнеса за момичета: правене атрактивни завои
  2. 9 упражнения за дупето у дома, които по-ефективен от клекове
  3. Ръководство за обучение за момичета в залата: Специфични методи да станете по-стройни

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply