Тези, които искат преса и плоска преса корем

Всеки иска да подготви тялото си за плажния сезон и то най-често всичко се свежда до едно нещо – трябва да стартирате бум преса. Момичета и момчета в този период се интересуват как да премахнете стомаха и страните, направете талия вече. Момчета се опитват да изпомпват кубчетата преса и момичетата искат направете красив плосък корем.

но как да изпомпваме красива преса, защото колкото по-близо е лятото, толкова по-остро става въпрос за красиво коремче? И има случаи, когато системни, редовни и технически обучени спортисти не го правят може да постигне кубчета за преса

В тази статия ще говоря за основни принципи, които ще помогнат премахнете мазнините отстрани и корема и постигнете красива преса. А Ще ви кажа и малко известни „чипове“, които ще ви помогнат да започнете релефна преса за мъже и надупчете плосък корем и тънка талия към момичетата.

 • Правилната стратегия за трениране на нещата
  • 1. Искате ли да изпомпвате пресата? Спрете да тренирате пресата!
  • 2. Не яжте след 18:00 всъщност не помага в борбата грес
  • 3. Тренировка с обръч за талията не помага да се намали талия
  • 4. За да отслабнете, трябва да бягате – това е мит!
  • 5. Аеробните упражнения няма да помогнат за изгарянето на мазнини, ако:
  • 6. Не се заблуждавайте относно диетите с ниско съдържание на въглехидрати.

Правилната стратегия за трениране на нещата

1. Искате ли да изпомпвате пресата? Спрете да тренирате пресата!

На пръв поглед препоръката може да изглежда абсурдна и безсмислено, но няма смисъл да претоварвате мускула на ректуса корема с изтощителни тренировки, ако е скрит под слой мазнини. Прекалените тренировки с абс няма да помогнат за изгарянето на мазнините локално, тоест на желаното място (в нашия случай – на стомаха). Този подход към тренировките за корем ще доведе само до дисбаланс между удължителите на гърба и пресата и може да стане причината за болки в долната част на гърба. По-добре е да изтеглите пресата 2-3 пъти седмично след трениране на големи мускулни групи, в 2-3 подхода към провал или почти преди него. Интензивността на упражненията за пресата трябва да е високо, трябва да работите с пълна отдаденост. От това ще бъде достатъчно, за да стане силен и неравен пресата. Останалото ще ви помогне с аеробни упражнения и правилно диета.

„На

2. Не яжте след 18:00 всъщност не помага в борбата грес

Гладуването не помага за изгарянето на повече мазнини и дори може да бъде обратното водят до увеличеното му натрупване. Когато гладувате, тогава още изгарят мускулите, а не мазнините. А мускулната маса просто помага тялото изгаря мазнини, а колкото по-малко мускулни влакна – толкова по-малко мазнините могат да се изгарят. Можете спокойно да ядете след 18:00, 20:00 и дори след 24:00, основното е да следвате правилото – след 18:00 не яжте въглехидрати, цялата храна трябва да бъде протеин. Вечерната диета или нощна закуска, която не забавя процеса на изгаряне на мазнини, може да бъде така:

А) Протеинов шейк във вода или обезмаслено мляко, с съдържание на протеин най-малко 70%

Б) Риба, пиле, говеждо месо (100-200 гр.) + Лек зеленчук салата (краставици, домати, зеле, лук, зеленина). Имайте малко картофи царевица, цвекло – строго е забранено!

3. Тренировка с обръч за талията не помага да се намали талия

Тренировките с обръч не са много енергоемки, те имат слаб тренировъчен ефект върху сърдечно-съдовата и мускулната система. Глупаво е да се надяваме, че тренировката с обръч ще помогне да изгорите мазнини по корема и правят талията по-тънка, когато дават по принцип нискокалорични разходи.

Тежките изгаряния ще бъдат по-ефективни при изгарянето на калории и мазнини. основни упражнения като мъртъв лифт, клекове с мряна на раменете, придърпвания на хоризонталната лента. И дори лицеви опори от пода към вас спомагат изгарянето на повече мазнини в кръста, защото те използват повече мускули и така тялото трябва да изразходва повече калории. в по време на тези упражнения сърцето започва да бие по-бързо, температурата тялото се издига, свободният гликоген в мускулите се изгаря и това условията, при които мазнините започват да горят в човешкото тяло.

4. За да отслабнете, трябва да бягате – това е мит!

Погрешно схващане да мислите, че за отслабване трябва да отидете на бягаща пътека пистата и тренировките с тежести във фитнеса са за желаещи да спечелят мускулна маса.

И при двата варианта за трениране изгарянето на мазнини е решаващ фактор. или масовата печалба ще бъде диета. От дясната храненето с 80% ще зависи от крайния резултат. физически товарите ще действат само като катализатор, т.е. ускорител тези процеси. Не споря, по време на аеробни упражнения най-вече мазнините се изгарят и по време на анаеробния (мощност) източник на енергия креатинфосфат и гликоген (глюкоза) действат. Но след властта трениране по време на възстановяване, загуба на енергия ще бъде компенсира чрез изгаряне на мазнини в тялото. Нотя се подчинява само на правилно съставена диета.

Тоест аеробните тренировки изгарят добре запасите от мазнини време на самата тренировка, но в края на това, те имат малък ефект върху изгаряне на мазнини. По време на силовите тренировки, източник на енергия за мускулите въглехидратите действат, тоест глюкозата, но в края на часовете в залата, тренировката с тежести стимулира изгарянето на мазнини дълго време след тях.

Извод: ако е възможно, трябва да комбинирате силата и аеробиката обучение. В обучението за бум преса това е чудесен вариант. помпайте релефни кубчета.

5. Аеробните упражнения няма да помогнат за изгарянето на мазнини, ако:

 • Преди тренировка сте имали добро хранене, съдържащо храни въглехидрати (хляб, сладкиши, зърнени храни, макаронени изделия, плодове, картофи и други подобни така)
 • Ако аеробните упражнения се появят преди силова тренировка. Кога за пръв път отидохте на бягане или разходка с ускорено темпо половин час – час, след което отиде да тренира с мряна

Тренирайте правилно: силовите тренировки трябва да са на първо място, за които мускулите се нуждаят от енергия под формата на глюкоза, разположена в кръв, мускули и черен дроб, тогава правим крачка след тренировка в под формата на бягаща пътека, велотренажор или елипсоид.

И в лесния, но можете да интервалирате режим, ние работим още 15-20 минути над изгарянето на мазнини. Така че започвате интензивния процес изгаряне на мазнини и това ще се случи много по-рано, отколкото ако вие отделно ще извършва аеробни тренировки и отделно ще дава мускулна сила натоварвания.

За да изгаряте мазнините по време на аеробни тренировки, първо трябва да го направите тичайте 20 минути и изразходвайте целия гликоген от мускулите, и то само след това Това ще използва мазнините като енергия.

6. Не се заблуждавайте относно диетите с ниско съдържание на въглехидрати.

Погрешно е схващането, че дългосрочните нисковъглехидратни или диета без въглехидрати ще помогне да премахнете мазнините колкото е възможно повече и да направите красива релефна преса.

Ако спазвате диета без въглехидрати повече от 20 дни, без добавяне на въглехидратна храна към диетата, след това:

 • Вместо пресата получавате проблеми с червата от липса на фибри, както и увреждане на черния дроб и бъбреците от излишния амоняк и други токсини (кетонови тела) от излишък на протеин в храната
 • Поради липса на гориво за мозъка (мозъците ни се хранят глюкоза, поради което препоръчват да ядете шоколад преди изпити) вие значително ще “забави”. И също така постоянно ще замръзвате и ще ви бъде трудно да тренирате или да правите физическа работа. тук просто няма да има сили за нищо.
 • Най-лошата новина: губите повече мускул, отколкото изгаря мазнини. Ще забележите, че въпреки всички усилия и мъчения на себе си, мастният слой не намалява, но силите стават все по-малко.

Един от методите за правилно изгаряне на мазнини е да се редуват нисковъглехидратна храна с обувка. Тоест веднъж на пет дни тогава давате на тялото си доста голямо количество въглехидрати отново намалете броя им. Тази техника ускорява метаболизма. (метаболизъм), подобрява настроението и желанието да се движите по пътя към релефна преса. Така ще загубите максимална мазнина, когато минимална загуба на мускулна маса. Но това не е единствената техника. Регистрирайте се за безплатен бюлетин, за да получавате винаги нови статии и не пропускайте нищо.

Освен това прочетете как правилно да изтеглите пресата.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment