Топ 10 начина да отслабнете бързо мъж

Искате ли да знаете най-добрите начини мъжът бързо да отслабне? Ако сте се опитали да отслабнете, но не можете да постигнете желаното резултати, тогава трябва да прочетете тази статия.

Знам, че липсата на резултати може да бъде разочароваща. лесно изгубете се в потока от информация, като прочетете съвети от т.нар “Експерти”. Ще дам най-добрите научно доказани правила за бързо отслабване за мъже, така че повече не гадаете. може би опитвали сте всички диети на земята, но все пак страдате от излишно тегло. Повечето от тези диети не работят в дългосрочен план. термин.

Как ефективно да отслабнете на мъж

Най-вероятно мъжете натрупват повече мазнини в корема, отколкото жените, което е много трудно да се загуби. Повечето мъже използван винаги да е в страхотна форма без диета и упражнения, но с всичко се променя с времето. Става все по-трудно да бъдеш в крак с възрастта във форма, тъй като отговорностите стават повече енергия по-малко и времето е много ограничено.

Тази статия е за вас, ако сте уморени от “безформеност”, се чувстват нещастни и искат да се наслаждават на живота, като всички останалите.

Храненето и отслабването на мъжете е различно от женското. хора подредени по различен начин и имат различни потребности от потребление калории и протеини.

Сигурен съм, че се съгласявате, че на мъжа е трудно бързо да премахне излишното тегло. Добрата новина е, че можете бързо премахнете този упорит корем, разчитайки на доказателства Принципите за отслабване, описани тук.

 • Съвети за отслабване
 • Диета за отслабване
 • По-малко въглехидрати
 • Изключете захарта
 • Интервален пост
 • Консумирайте зелени зеленчуци
 • Консумирайте повече протеин
 • Изключете алкохола
 • Обучение за мъже
  • HIIT
  • Метаболитни тренировки
 • Липса на сън
  • Избягвайте стреса
 • заключение

Съвети за отслабване

„Съвети

Когато става въпрос за отслабване мъже, преглед на диета ще донесе най-добрите и най-бързи резултати.
Сред диетолозите има такъв израз: „не можеш да надхитриш лоша диета. “И това е 100% вярно.
Без значение каква диета спазвате, все пак трябва да го направите намалете дневния прием на калории, за да отслабнете.

Най-добрият начин е да намалите порциите. Но веднага щом започнете намалете приема на калории, ще забележите, че апетитът се увеличава.

Проучване показва, че спазването е много нискокалоричните диети допринесоха за бързата краткосрочна загуба тегло.

Добрата новина е проучване, установено, че бързата загуба теглото мотивира хората да продължат диетата.

Бързите резултати могат да бъдат много добра мотивация. не нищо по-лошо от спазването на диета и не получаването на никаква резултатите от вашата упорита работа.

Отслабването е много важен момент, но вие също трябва да помните за намаляване на телесните мазнини.

Много момчета, които отслабнаха, станаха „тънки мазнини“. така наречени хора, които са отслабнали, но са останали много високи процент телесни мазнини с малък процент мускулна маса.

Мускулите помагат да се осигури сигурност, както и да се създаде повече привлекателна физика.

Диета за отслабване

Диета за отслабване

Първото нещо, което можете да направите при започване на диета, е да опитате изтеглете всичко в приложение на телефона, като напр. MyFitnessPal. Или поне го направете за няколко дни, за да разгледате храната, която консумирате на ден.

Това ще ви помогне да видите списъка с консумираните продукти в които са много калории. Ако трябва да отслабнете много 20-30 кг или повече, бързото отслабване е безопасно за вас. Ако ти доста тънък човек, губейки такава тежест с огромна тежест кратките периоди ще доведат до изгаряне на повече мускули, отколкото мазнини.

Някои жени са убедени, че е по-лесно мъжете да отслабнат, но това не е вярно. Вярно е обратното. По различни причини може да е мъж по-трудно да отслабна от жена. Стрес, липса на време и много отговорности могат да бъдат причината.

По-малко въглехидрати

„По-малко

Без съмнение намален прием на въглехидрати ще има голямо влияние върху размера на теглото, което можете бързо нулиране.

Много от тези преработени и рафинирани въглехидрати са причината за инсулиновата резистентност и масовото увеличаване на затлъстяването през последните няколко десетилетия.

Свикнали да казват, че е по-добре да ядете повече от тези рафинирани въглехидрати и следвайте диета с ниско съдържание на мазнини. Но то не е така и е точно обратното на това, което вие наистина трябва да направя.

Това означава, че трябва да изключите макароните от диетата си, хляб, пица и други рафинирани въглехидрати, които причиняват подуване на корема.

Елиминирането на рафинираните въглехидрати ще помогне не само намалете ежедневната консумация на енергия през целия ден, но и ще ви помогне придържайте се към диета по-дълго.

Изследвания, проведени в клиниката по ендокринология и обмен вещества показаха, че тези, които са на много ниска диета въглехидрат загуби повече мазнини от тези, които следва диета с ниско съдържание на мазнини.

Изследователите също откриха, че диета с ниско съдържание на мазнини въглехидратите са по-ефективни в краткосрочен план, отколкото диета с с ниско съдържание на мазнини.

Когато става въпрос за отслабване, най-добрата диета за мъжете, които аз Вярвам на модифицирана палео диета. Повечето мъже на диета все още искат да консумират месо и те ще получат приема на протеини през целия ден.

Проучването установи, че тези на ниска диета въглехидрати, гладът по-малко измъчван от тези, които следва диета с ниско съдържание на мазнини. Те също имат повече намален апетит от жените.

Изключете захарта

Изключете

Захарта е един от основните, ако не и основните фактори недохранване, допринася за увеличаване на теглото и корема мъже. Ако сте любител на содата или консумирате много захар, тогава първите продукти, които трябва да бъдат изключени от диетата, са те.
Опитайте да замените содата с вода. Може да пробвам газирана напитка като La Croix. Или можете да добавите машина със сода за стевия, за да я подслади по естествен начин.

Каквото и да пиете, уверете се, че не консумирате излишни калории.

Latte, енергийни напитки, спортни напитки и смути често съдържат много захар. Много захар в диетата е излишните калории, които допринасят за инсулиновата резистентност. Така е може да доведе до диабет тип II. Винаги ще имаш проблеми със загубата на тегло, ако тялото ви е устойчиво на инсулин.

Познавам много момчета, които успяха да загубят тон много бързо. тегло след елиминиране на захарта от вашата диета. опитвам използвайте естествени подсладители като стевия и ксилитол, за подпомагане на ограничаването на захарта.

Ако имате нужда от информация за захарта, прочетете това.

Интервален пост

Интервален

Интервалното гладуване е любимият ми начин за бързо отслабване. за мъже в дългосрочен план.

Интервалното гладуване допринася естествено намалете дневния прием на калории, което, разбира се, е необходимо за процеса отслабване.

Можете да изгорите повече мазнини, като същевременно поддържате мускулите маса. Освен това можете да се придържате към интервалното гладуване по-дълго от другите диети.

Това проучване установи, че тези, които гладуват всеки друг ден, горят повече мазнини и загуби повече тегло.

С периодичното гладуване тялото изгаря запасите от енергия, т.е. например магазини за мазнини. Това не е ракетна наука, така че по време на глад изгаря телесните мазнини. Тялото трябва да бъде взето от някъде енергия.

Друго предимство на интервалното гладуване за мъжете е увеличаване на хормоните за изгаряне на мазнини като хормона растеж.

Проучването показа, че с интервален глад при мъжете производството на хормон на растежа се увеличава с 2000%. Един от моите любимите опции за интервалното гладуване са 16 часа на гладно и 8 часа за хранене.

Но ако и вие искате да предизвикате себе си, тогава можете опитайте алтернативен метод на ден на гладно, който ще ви донесе повече резултати, но ще отнеме повече усилия.

Консумирайте зелени зеленчуци

Зелени зеленчуци

Консумацията на повече зелени зеленчуци е един от подценявани аспекти на процеса на отслабване.

Зеленчуците с ниско съдържание на въглехидрати и фибри трябва да са основните част от източниците на въглехидрати. Ето някои от тях.

 • спанак;
 • зеле;
 • салата;
 • Швейцарски чард;
 • броколи;
 • Аспержи.

Повечето мъже правят грешката да се придържат диети с ниско съдържание на въглехидрати, като се избягват всички въглехидрати.

Има един трик: вместо това трябва да консумирате здравословни зеленчуци въглехидрати, към които сте свикнали.

Това ще помогне за задоволяване на необходимостта от микроелементи. Ако ти не получавайте достатъчно минерали, провизии енергия се изразходва и метаболизмът се забавя.

Лесен начин да включите тези зеленчуци в диетата си е да ги закупите. замразени и съхранявани във фризера.

Тогава всичко, което трябва да направите, е бързо тях загрейте у дома.

Консумирайте повече протеин

Консумирайте

Добре е да консумирате повече протеини, ако сте мъж, искат да отслабнат Повечето мъже просто не консумират толкова протеин, колкото наистина имате нужда.

Уверете се, че ядете постно месо. Такива като например:

 • Турция;
 • пиле;
 • сьомга;
 • говеждо месо без добавки.

Опитайте се да консумирате 1,5 g на килограм постна телесна маса. Ако сте със затлъстяване, тогава консумирайте около 2 грама на килограм. мускулна маса.

Ако ви е трудно да консумирате достатъчно протеин, тогава опитайте суроватъчен протеинов шейк.

Проучването установи, че хората на ниска диета въглехидрати и консумиране на три яйца на ден, изхвърлени мазнини по корема. Те бяха в състояние да поддържат мускулна маса, както и метаболизъм.

Въпреки факта, че повечето хора казват да не ядат яйца, защото че могат да повишат холестерола. Това не е вярно, за ползите яйца можете да разберете повече тук.

Изключете алкохола

Изключете

Трябва да звучи странно, но мъжете са по-податливи наддаване на тегло от алкохолни напитки от жени. Това се случва защото мъжете консумират алкохол по-често от жените.

След натоварения ден е лесно да изпиете няколко бутилки бира, която може да допринесе за увеличаване на теглото и появата на бирата корема с времето.

Алкохолът е не само празни калории, но съдържа и естроген. Една от основните причини, поради която бирата трябва да бъде изключена, е хмел, естествен фитоестроген.

За мъжете е добра идея да минимизират естрогена, влизайки в тялото. Големите количества естроген могат да намалят ниво на тестостерон. Колкото по-малко тестостерон в тялото, толкова по-голяма вероятност да наддаде на тегло.

Обучение за мъже

„Обучение

Често чувате, че упражненията няма да ви помогнат да загубите много килограми. И всъщност те са прави, когато става въпрос за просто отслабване. Но това не е вярно във връзка с загубата на мазнини. Да, разбира се, ако вие просто се опитвате да отслабнете, по-добре се съсредоточете върху диетата.

В този случай можете да разчитате на загубата на мускулна маса. средства че в крайна сметка ставате “кльощава мазнина” и напълно мека.

Работата във фитнес залата е важна, когато става дума за загуба мазнини. Упражнението ще помогне на тялото ви да изгаря мазнини, а не мускули. Така е ще придаде правилната форма на тялото ви и ще го направи повече привлекателна.

Нека да преминем към най-добрите упражнения и тренировки за отслабване …

HIIT

HIIT

Един от най-добрите методи за загуба на мазнини е високата интензивност. обучение (HIIT).

Когато хората се опитват да се отърват от мазнините, те започват да се ангажират кардио като джогинг и бягане на дълги разстояния.

Подобно обучение също ще помогне да отслабнете, но е добре. метод за отърване от мазнините. HIIT обучението ще бъде по-ефективно, така че тъй като те имат така наречения ефект на изгаряне или EPOC.

Механизмът на показателя EPOC е, че тялото продължава изгаря мазнините след тренировка. Проучването установи това Ефектът на изгаряне продължава 24 часа след тренировка.

Ето пример за тренировки за отслабване в стила на HIIT.

Метаболитни тренировки

Метаболитни тренировки

Опитайте метаболитни тренировки, за да изгорите повече количество мазнини и мускулна печалба.

Метаболитната тренировка е много по-добра и по-ефективна от традиционната силова тренировка. Вие не само ще изгорите повече мазнини, но и правете тренировката по-бързо.

Метаболитното обучение включва следните елементи:

 • “Неконкурентни” комплекти;
 • Кратки периоди на почивка;
 • Промяна на теглото;
 • Многочленни движения.

Включвам метаболитни тренировки в тренировките си и правя с тях моите клиенти. С над 10 години опит като личен треньор, считам това обучение за най-ефективно за загуба мазнини.

Повечето мъже са ограничени във времето, така че е много по-лесно. завършете тренировка на полувреме по-малко от редовна тренировка за вдигане на тежести.

Липса на сън

„Липса

Една от причините за наддаване на тегло при мъжете е липсата на сън. Проучване установи, че хормонът на глада се увеличава при мъжете грелин след недостатъчен час сън.

Колкото повече грелин е в тялото, толкова по-силен усещате глад. Не е нужно да сте учен, за да разберете, че ще ядете повече.

Проучването показа, че след лош сън, вие сте по-зле вие се контролирате. Лошата новина: едва ли ще бъдете придържайте се към диета или упражнения.

Друго проучване установи, че липсата на сън причинява при младите мъже отрицателни промени в мазнините и мускулите тъкан.

Проучването установи, че липсата на сън влияе негативно за следните хормони:

 • кортизол;
 • Хормон на растежа;
 • Тестостеронът.

Липсата на сън е причината за намалената способност да се използва захар в кръв като гориво.

Това може да допринесе за липсата на способности на човек. контролират кръвната захар и в крайна сметка водят до инсулинова резистентност.

Намерено изследване упражнение помага на хората по-добре да спим. Аз лично приемам и препоръчвам използването на масло канабидиол всяка вечер.

Проучванията показват, че хората са заспивали по-бързо и са успели бързо се потопете в дълбок бърз сън.

Избягвайте стреса

„Избягвайте

Друга причина за напълняване е хроничният стрес. Всеки ден Мъжете изпитват стрес на работното място и у дома. Те също нямат време за облекчаване на стреса.

Проучването установи, че хората изпитват стрес кортизолът се освобождава в кръвта. Високите нива на кортизол са свързани с наддаване на тегло и наддаване на мазнини върху стомаха.

Опитайте се да намерите време за себе си и да освободите стреса. Моят любим Начин за облекчаване на стреса е да спите или да спортувате. мога изпробвайте други техники за съзнание като йога, дишане и медитация.

заключение

Ще бъде много трудно да отслабнете бързо. Надявам се, че Някои съвети, основани на доказателства по-горе, ще ви помогнат. В интернет има много свръх относно бързото отслабване от това наречени експерти. Ето най-добрите научно доказани методи за бързо отслабване и запазване на резултата.

Много хора смятат, че е много опасно за здравето бързо да зарежеш тегло, но това не е вярно Бързото отслабване ще донесе бързо резултати, които ще ви мотивират да продължите.

Диета – основното условие за отслабване, въпреки това, трябва упражнения за намаляване на процента на телесните мазнини.

Сега научихте всички начини за бързо отслабване на мъжете, време е да ги включите в действие, за да получите резултати, които желаете.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply