Тренировка на грудните мускули: изграждане на сила и маса у дома

Трениране на грудните мускули у дома

Ако нямате време да отидете на фитнес, няма значение. Това е дълбоко погрешно схващане, че за ефективно трениране на мускулите трябва да отида на фитнес. Всъщност просто трябва да изберете правилната програма за обучение и редовно отделяйте време за нея.

Има няколко ефективни упражнения на горната част на тялото, за които дори не се нуждаете от допълнително оборудване. Разбира се, за перфектна домашна тренировка е добре, ако имате, например пейка и чифт дъмбели.

Най-полезните упражнения за гръдните мускули, които можете изпълнявайте лицеви опори у дома, разбира се. по време на лицевите опори работят не само на гръдните мускули, но и на раменете, трицепсите, гръб, абс и основни мускули.

Заслужава да се отбележи, че има доста разнообразни упражнения, които ви позволяват да тренирате различни мускули. Например, фитбол оставете да правите тренировка на гърдите, особено лицевите опори са много по-добри. Поправките могат с право да бъдат извикани основното упражнение у дома.

Ако имате дъмбел / мряна и пейка у дома, значи вие Можете да натоварите гръдните мускули не по-лошо, отколкото във фитнес залата. Например ти може да правите преса с щанга, щампа с дъмбели и оръжие с гири. И това са само няколко основни упражнения.

Следните статии ще ви помогнат да разберете техниката. упражнения и направете тренировка специално за вашите цели:

  • Упражнения с дъмбели на гърдите
  • Ръководство за упражнения на гръдния кош

Сред всички мускулни групи, грудните мускули са най-лесни за трениране домашни условия.

Честно казано, на гърдите изпълнявам само упражнения с собствено тегло и това дава отличен резултат. Разбира се, понякога аз прави тежести. Винаги е по-добре да се редуват методи за обучение гръдни мускули.

Комплекс за старчески домове

Някои съвети

Мисля, че вече сте решили програмата на тренировките за гърдите мускулите. И чудесно, ако вече бързате в битка! Но преди да започнете, прочетете тези прости съвети, които да ви помогнат да упражнявате възможно най-ефективно и безопасно:

  • Винаги загрявайте, за да избегнете наранявания. Също така ви позволява по-добре да следвате техниката на изпълнение упражнява.
  • Разтягайте се след тренировката. Разтягането също позволява избягвайте наранявания, а също така допринася за бързото възстановяване на мускулите и дори растежа им.
  • Ако сте начинаещ, първо научете правилната техника. Ако ти упражнявайте се с тежести, не поемайте прекалено голяма тежест: не можете да се придържате към правилната техника и да рискувате да получите нараняване.
  • Опитайте няколко упражнения за грудни мускули и изберете тези които са подходящи за вас. Изберете и броя повторения и подходи, които са подходящи за вас.
  • Когато се упражнявате у дома, хората са по-често мързеливи и отлагат тренировките след това. Не се поддавайте!

Сигурен съм, че домашните тренировки ще ви помогнат да създадете гърди. вашата мечта. Аз също тренирам вкъщи и знам, че всичко това е възможно.

Често задавани въпроси

Какви упражнения да изпълнявам за долните гръдни мускули?

Доста е трудно да се концентрираме без оборудване. усилия за тази мускулна група. Повечето упражнения на долната грудните мускули се изпълняват с дъмбели или мряна на наклонен пейка. Опитайте да накланяте лицеви опори.

Как да тренирате горните си гръдни мускули у дома условия?

Просто поставете краката си по-високо по време на лицеви опори. Ако имате регулируема пейка, можете да правите упражнения с гири и бар.

Как да изпомпваме вътрешността на гръдните мускули?

Трябва да изпълнявате упражнения с тежки хватки. Тук има подробно ръководство

fitbodybuzz.com/chest-workouts-at-home/

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply