Трицепс лицеви опори

Упражнявайте лицеви опори върху щангите с акцент върху трицепса отлично включва и трите глави на трицепса, придава обем и облекчение на цялото ръка. С това основно движение можете да изпомпвате трицепси и повишаване на цялостната мощност.

 • Трицепс лицеви опори
  • Как да изпомпваме трицепси върху неравните пръти?
 • Техника на стъпка по стъпка
  • Трицепс лицеви опори у дома без решетки

Трицепс лицеви опори

Otzhymaniya-на-brusyah-rabochie-myshcyТрудността се крие в това, с грешна техника, гърдите мускули, делтоиден и дори трапец. Трябва да изключим спомагателни мускули и изпълнявайте лицеви опори върху неравномерните пръти трицепс.

Как да изпомпваме трицепси върху неравните пръти?

 1. Основната задача, когато правите лицеви опори на щангите на трицепса е дръжте тялото изправено и в никакъв случай за да прехвърлите казуса напред. Когато се навеждате напред, товарът се измества с гръдни мускули и се отстранява от мускулите на трицепса на рамото.
 2. Друг важен нюанс: в горната точка трябва напълно да удължите ръката в лакътната става, за да включите колкото е възможно повече трицепс за работа.
 3. Когато правите лицеви опори на неравните пръти за трицепс, сложете ръцете си на ширината на раменете и не разперете лактите си страна.
 • За мъже
 • За момичета

Техника на стъпка по стъпка

 • Изходна позиция: в горната точка на прави ръце, телесно тегло държан със сила на ръката.
 • Вдишайте и бавно се спуснете надолу. Торсът ви трябва да остане в изправено положение, лактите трябва да останат близо до тялото. Това помага за по-доброто съсредоточаване върху участието на трицепса. Слезте под ъгъл от 90 градуса, между върха част от ръката и предмишниците.
 • Докато издишате, върнете се в начална позиция, като използвате silutritsepsov.
 • Направете ход за дадено количество повторения.

Опции: Ако сте новак в това упражнение и липсвате сили за изпълнение на упражнението, използвайте симулатора гравитрон, ако е възможно. Този симулатор използва допълнително тегло, да ви помогне да повдигнете тялото си. Ако няма такъв симулатор, тогава можете да използвате помощта на партньор, който ще помогне, подпирайки ви краката.

По-напредналите могат да добавят тегло с колан, който позволява да се увеличи работното тегло и да се натоварва трицепс по-силно. Но то вече ще има работа не със собствената си тежест.

Трицепс лицеви опори у дома без решетки

Otzhymaniya-Na-трицепсАко се случи така, че силите за тренировките по щангите все още не са достатъчни, няма гравитрон и партньор, т.е. лицеви опори за трицепси могат да се извършват без барове. За да направите това, можете използвайте две пейки или домашен диван.

Техниката на изпълнение е изключително проста:

 • Слагаме и двата крака на пейката, а с ръце почиваме на пейката за с гръб.
 • При вдъхновение слизаме, при издишване се изкачваме нагоре.

За по-голяма яснота гледайте видеоклип с включени лицеви опори трицепс, почиващ на дивана. Веднага се дава малък суперсет от две упражнява.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply