Трябва ли да редуцирам въглехидратите до постигнете облекчение?

Работата е там, че въглехидратите могат едновременно да подхранват мускулите ви, и спомагат за увеличаване на процента на нежеланите мазнини в тялото. Тази статия ще се опита да разгледа и обясни кои въглехидрати и как те влияят на тялото ни.

И така, както вече разбрахте, тези микроелементи дишат противоречива. Проблемът е, че те могат да бъдат като Най-добрият приятел на културистите и най-лошият им кошмар.

  • Въглехидрати за сушене и обучение на терена
  • всички ки има различна нужда от въглехидрати.
    • Положителните ефекти на въглехидратите върху организма преди обучение
    • Защо въглехидратите са добри след упражнения?
    • Без диети с въглехидрати и нисковъглехидрати
  • И така, въглехидратите ще ви помогнат да отслабнете и да получите облекчение

Въглехидрати за сушене и тренировки на терена

Намаляване на въглехидратите по време на тренировка за релефа

На първо място, въглехидратите са ключът към издръжливостта и енергията, т.е. те също допринасят за изграждането и възстановяването на мускулите, но трябва да ги използвате правилно, в противен случай може да се натъкнете на другата страна на тези микроелементи.

Чрез интервюта с различни победители в конкурса и просто известни спортисти, не сме получили ясен отговор, защото всички различни мнения по този въпрос. Така че, дори да има квалификация експертите не могат да дадат ясен отговор, както във всичко това да разберем обикновен човек?

Е, първо, има един добре известен факт за въглехидратите. Те са разделени на прости и сложни. И така, прости въглехидрати напълно безполезен и ако искате да влезете във форма и за да постигнете облекчение, ще трябва да преразгледате диетата си и изключете ги от него.

Всеки има различна нужда от въглехидрати.

Преди да продължим по-нататък, бих искал да отбележа, че всички хора различни, с определен метаболизъм и генетика, които определете какво работи за тях по отношение на храненето. а именно следователно някои, като се хранят със седмична норма на въглеводороди, продължават изглеждат тънки и здрави, докато другите веднага надуе. Затова трябва да изучите добре тялото си. и разберете какво е подходящо за вас. Ще трябва да направите това чрез опит и експерименти.

Популярен процент необходими микронутриенти за организма е 50% протеин, 30% въглехидрати и 20% мазнини. Всеразбира се е взаимозаменяем и зависи от това как тялото ви реагира на един или друг елемент. Повтарям, всички хора са различни.

Ето защо, преди да решите да се откажете от въглехидратите напълно, в преследване на шест зарчета, трябва да прочетете следното факти защо са необходими въглехидрати, защото е напълно възможно, че могат променете отношението си към всичко, което се случва.

Трябва ли да намаля въглехидратите, за да получа облекчение?

Положителните ефекти на въглехидратите върху организма преди тренировки

Дори и да решите напълно да намалите количеството въглехидрати, вие струва си да ги използвате поне два пъти на ден преди и след тренировка. Факт е, че въглехидратите са източник на енергия, така че когато са недостатък, просто не можете да завършите тренировката нормално. Попитайте всеки културист, който е имал късмета да тренира сутрини на празен стомах.

Защо въглехидратите са добри след упражнения?

Въглехидратите насърчават възстановяването на мускулите след упражнения, те също повишават нивото на инсулин, който ще подхрани вашия мускул по време на възстановяване.

Без диети с въглехидрати и нисковъглехидрати

С такива диети не само ще намалите процента на мазнини, но и губят мускулна маса. Обърнете внимание дори на културисти, да те намалете въглехидратите преди състезания и шоута, но това да отслабнете и да постигнете правилното тегло, но по-близо до шоуто, което те отново започнете да увеличавате този процент, за да изградите мускули.

Така че, когато отказвате въглехидратите, се отървате не само от мазнини, но и мускули, докато правилните им пропорции ще помогнат натрупване на мускулна маса

Трябва ли да намаля въглехидратите, за да получа облекчение?

И така, въглехидратите ще ви помогнат да отслабнете и да получите облекчение

Отговорът е да, но не е толкова просто. В края на краищата трябва да помислите за такова фактори като вашия телесен тип и генетика, освен това, отхвърляне на въглехидрати трайно няма да доведе до нищо добро.

С други думи, въглехидратите са необходимо зло, защото освен това Недостатъците, които имат, са огромен брой плюсове. Е, ако за да бъда напълно честен, те също са вкусни. И ще е трудно на напълно се откаже от всичко това, защото в крайна сметка може нарушаване, което е много по-лошо от правилното и балансиран подход.

Следователно, въвеждайте въглехидрати в диетата си, а не само в мелниците за мамят. В крайна сметка в света има много продукти, наситени със сложни въглехидрати, т.е. които са просто необходими за нашето тяло.

Както беше обсъдено по-горе, въглехидратите е по-добре да се ядат преди и след. тренировка, но какво ще стане, ако тренирате вечер и втората техника въглехидратите се появяват през нощта? Всичко зависи от вас, ако искате да намалите процента на телесните мазнини, най-добре е да не го правите яжте въглехидрати след упражнения. Ако просто искате да донесете себе си във форма, тогава всичко е в ред, можете спокойно да ядете и в това време също.

КОМПЛЕКСНИ въглехидрати Опростени въглехидрати
OVSYANOBLIN БЯЛ ХЛЕБ
ЦЯЛИ ЗЪРНИ ЗЕРЕНИ БЯЛ ОРИЗ
СЛАДКИ КАРТОФИ БЯЛИ КАРТОФИ
БРАНЕН ОРИЗ CAPS, кифли понички
QUINOA (QUAN) СУШЕНИ ПЛОДОВЕ
СТАВЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ БЪРЗИ КУК
Пресни зеленчуци CHIPCY
БОБ KRENEDELKI

Обобщавайки, можем да кажем, че да въглехидратите се нуждаят малко намалете, но не се опитвайте да ги изоставите завинаги и опитайте се да изберете правилните въглехидрати или с други думи комплекс.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment