Цялата истина за това как да изгаряш мазнините в корема бързо и ефективно!

Абсолютно не е нужно да живеете във фитнеса и да харчите много пари за добавки за увеличаване на изгарянето на мазнини в корема. За да премахнете страните и да видите кубчетата на пресата, достатъчно знам няколко основни неща за човешката работа тела и спазват правилата за отслабване.

 • Изгаряне на мазнини в корема
 • Как да се отървете от мазнините в корема?
  • Правило 1: правилно хранене
  • Правило 2: Мобилност
  • Правило 3: извършване на упражненията
  • Как да накарате тялото си да изгаря още повече мазнини
   • Тренирайте тези мускулни групи, те ще помогнат за изгарянето на мазнините
  • Коремните мускули
  • Как да изпомпваме пресата
   • ходене
   • гири
   • йога
  • настроение
  • гени

Изгаряне на мазнини в корема

Както мъже, така и жени от всички възрасти и телесни типове, сочейки корема им, задайте ми същия въпрос озадачено лице: “как да изгаря мазнините по корема?”

Това е въпрос за истински милион долара и много компании го правят за това дори големи суми пари. Въпреки това, вие абсолютно не е задължително да харчите този вид пари, за да бъдат изтеглени и за тонизиране на коремните мускули. Трябва само да разберете основни принципи за работа на тялото и изгаряне на мазнини.

Телевизорът се рекламира все по-често от различни симулатори, т.е. които стимулират мускулите на различни части на тялото, спасявайки ни от ненужно упражнение. Дори си спомням рекламата за трениращия мускули пресата, която твърди, че благодарение на него ще получите същото ефектът от 700 клякания само за 10 минути. В рекламата покажете усмихнати мъже и жени, използващи машина за упражнения буквално винаги и навсякъде. Изглежда толкова съблазнително!

Няколко души от тази реклама твърдят, че са отслабнали зона на талията благодарение на този симулатор. Мъже с надути пресата твърди, че са постигнали такъв резултат благодарение на към симулатора. Всичко това кара зрителя да повярва в чудеса това те могат да създадат този прекрасен продукт. Но упражнение (ако можете да ги наречете такива) никога няма да дадат такова ефект.

Висцерална мазнинаЗащо? Да, защото! Дори и жена помпайте сто пъти на ден, тя със сигурност ще укрепи мускулите корема, но мазнините няма да отидат никъде и пресата няма да се вижда зад него.

Почти 50% от телесните мазнини се намират директно под кожата. А останалите знаете къде? Вътре в коремната кухина така наричана висцерална мазнина.

И един замах с натискане няма да помогне тук. И още повече това симулаторът от реклама няма да ви помогне.

Човек гледа телевизионна реклама, симулатор за изгаряне на мазнини снимка

„Не вярвайте на рекламите и купувайте пещи за изгаряне мазнини по корема. ”

Как да се отървете от мазнините в корема?

Проблемът с наднорменото тегло е актуален за много хора, независимо от пол и възраст. Отървете се от телесните мазнини тялото, макар и трудно, но съвсем истинско. Въпреки това има особено проблемни зони за премахване на излишното тегло, от което можете само прилагайки редица мерки, те включват корема и бедра.

Чудите се как да губят мазнини в корема трябва да се помни, че с бързи темпове за постигане на равна и еластичен корем е почти невъзможно. Спазване на няколко прости правила, коригирайки начина си на живот, можете постепенно намалете талията, като спестявате мазнини в корема депозити.

„Допълнителни

Правило 1: правилно хранене

Степента директно зависи от консумираната храна. мастни натрупвания в корема. За да я направя значително намалете, трябва да изоставите голямо количество въглехидрати и мазнини, като предпочитат протеиновите храни. В храненето трябва доминират изварата, рибата, яйцата, нискомаслените меса, зърнените храни култури, както и пресни зеленчуци и плодове.

Силно препоръчително е да отказвате брашно, печене, сладки сладкарски изделия и удобни храни. също пикантни и пържени храни трябва да бъдат изключени от диетата, тъй като те допринасят за натрупването на холестерол. Когато се отървете от мазнини стомахът не трябва да разчита само на конкретна диета.

Отслабването на коремните отлагания е последно завой и дитер е предразположен към периодично нарушения в храненето и като цяло счита диетата като явление временно. Следователно, за да се постигне целта, правилното хранене трябва подсилени от постоянна физическа активност и специални упражнява.

Правило 2: Мобилност

Често мазнините в корема са резултат от заседнала работа и заседнал начин на живот. В този случай трябва да промените ежедневието, не забравяйте да добавите бягане или дълго ходене. Преди да увеличите натоварването върху тялото, е необходимо да се консултирате с лекар, за да се изключи възможното противопоказания. Ежедневното бягане или оживеното ходене ще ви помогне как да се отървете от мазнините в корема и да тонизирате тялото, активиране на мускулите на краката и задните част.

Мобилният начин на живот трябва да бъде допълнен отдясно хранене и изпълнение на целеви упражнения, които укрепват коремен абс. В същото време човек не трябва да се занимава прекалено с физическото натоварвания, тъй като това може да повлияе негативно на много телесни системи.

Отличен вариант за полезна физическа активност е карането ролкови кънки или мотор. Тези популярни развлекателни дейности допринасят за активиране на много мускулни групи, тонизиране на цялото тяло и не даване мазнините се натрупват.

Ploskij-zhyvot

Правило 3: извършване на упражненията

За постигане на плосък корем е необходимо ежедневно упражнение комплекс от специални упражнения. Може да са различни, но сред тях трябва да има упражнения, изпълнявани в легнал, на четворки и изправен.

В легнало положение, упражнения за различни коремни групи. Те включват повдигания на тялото с прави крака и наведени колене, както и повдигане на прави крака като тялото е опряно на лактите.

Стоенето на четворки включва абдукция на таза наляво и надясно, нагоре и надолу, както и стриктно изпълнение на люлки прави крака назад. Да си в изходна позиция, да стоиш, необходимо е да се обърне внимание на алтернативно повдигане на коленете преди това въртенето на корпуса по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка Освен това помага за изгаряне на мазнини по корема, скачане на въже, които оказват натиск върху мускулите, без да им дават за да се отпуснете.

В допълнение към корекцията на храненето и правилните спортове режим, има и други начини да се отървете от мазнините стомаха. Те включват технология за пластична хирургия и употребата на лекарства за намаляване на теглото.

Те обаче могат да имат редица странични ефекти и не винаги са са в безопасност. Ето защо, да се отървете от нежеланите мазнини утайката в областта на корема се извършва най-добре чрез традиционните методи.
Най-добрият начин да започнете да изгаряте мазнините е чрез кардио тренировки. Ето само някои от тях:

 • ходене
 • тичам
 • плуване
 • аеробика
 • мотора

… и спортове като тенис и баскетбол. Всеки спорт което кара сърцето ви да бие по-силно и да гори мазнини.

Въпреки това, докато изгаряте подкожни мазнини, кожата ви ще стане по-еластичен. С течение на времето мазнините мускулите ще са по-малки и ще се появявате повече поберат. Пет кардио тренировки седмично!

Как да накарате тялото си да изгаря още повече мазнини

Тренирайте тези мускули групи, те ще помогнат за изгарянето на мазнините

 • Предната и задната част на бедрото
 • Глютеални мускули
 • Задни мускули
 • Грудни мускули
 • Трицепс и бицепс
 • Прасце мускули
 • Мускули на бедрата
 • ръка
 • Делтоидни мускули

Разбира се, кардио тренировките ще ви помогнат да ускорите процеса на отслабване, но не мислете, че трябва само да изтеглите пресата. Това е още едно сериозно погрешно схващане. Истината е, че когато работите с всичките си мускули ускорявате метаболизма си.

Вашите мускули се нуждаят от допълнителни калории, за да подкрепете се. Следователно, повечето от калориите консумирайте с храна, ще отиде на мускулите, а не на телесните мазнини. Заедно с кардио сърцето ви ще ви помогне да изгорите повече повече калории.

Въпреки това, тъй като мазнините ще напуснат тялото, тя ще напусне с корема. Мазнините в тялото ви се намират в цялото тяло. Не можете да премахнете телесните мазнини само с една части. Разбира се, ако не се осмелите да си направите липосукция.

Винаги люлейте своя абс в края на тренировката. Има страхотен причина. Така или иначе, abs се използва за всички други упражнения.

Мускулите на пресата са важен стабилизатор на тялото. Ако първо ще изпомпаш корема си, те просто ще се уморят бързо и цялото ти обучението ще бъде по-малко полезно. Започнете с големите мускули, движейки се към по-малки.

„Плуване

“Най-добрият начин да започнете да изгаряте мазнините е с кардио тренировки. Например, бягане, плуване и колоездене. ”

Коремните мускули

Анатомия на коремните мускулиПърво натиснете упражненията всички призовани да тренират най-големия мускул на корема – мускула на ректуса abdominis, който огъва гръбнака. Това е най-голямото мускул на корема, но трябва да се изтеглят и други мускули внимание.

Вътрешните и външните коси мускули на корема, които харесвам наречени “естествен пояс”, са от двете страни на линията коремни мускули. Използвате ги за наклоняване на гръбначния стълб и огъва талията. Те също помагат за компресиране на коремните мускули, поради което ще трябва да работите и с тях. Добавете към тренировките си. обрати, но внимавайте при резки движения, особено ако преди сте имали проблеми със гърба.

Напречните коремни мускули са разположени отстрани, под косите мускули. Често ги наричат ​​„долната преса“ и именно на тези мускули трябва да се случва обръщайте специално внимание на жените след раждането. Упражнения, в които трябва да повдигнете крака, а не торса са много полезни и ефективни за разтягане на напречните мускули.

Упражнение за трениране на коремни мускули

Как да изпомпваме пресата

ходене

Ходенето кара всички коремни мускули да работят. Уверете се трепериш с ръце, докато ходиш, а коремът ти е напрегнат. Да ходим трябва достатъчно бързо! Когато тялото ви свикне ежедневно разходки, не можете да живеете без тях. Разходка поне 30 минути всеки ден, за да постигнете добър ефект и пийте много вода.

гири

Повдигането на дъмбел ще помогне не само на вашия метаболизъм, но и укрепете костите си. Жени, които правят сили упражненията са по-малко вероятно да развият остеопороза в бъдеще. Тези упражнения са полезни и за общото състояние и енергия на тялото. човек.

Противно на общоприетото схващане, тренирането с дъмбели не е така водят до огромни мускули, които след това се превръщат в мазнини. Те ще ви придадат по-женствена и красива форма. Ако харесвате силови упражнения, не забравяйте да ги направите от това.

йога

Йога е перфектна, ако трябва да опънете тялото си и вътре характеристики на коремните и гръбните мускули. Оказва влияние върху стойката ти и те кара по-висок и тънък. Пилатес и други свързани с тях упражнения също напълно подходящ. Най-важното е да намерите дейност, която ще ти хареса. Така че можете да се забавлявате и да вършите полезна работа в същото време.

Можете да използвате и комплекси за упражнения у дома условия като във видеото.

настроение

„Снимка

„Йога е перфектна, ако трябва да опънете тялото си,
и особено мускулите на корема и гърба. ”

Най-важното е правилното отношение. Не се опитвайте да се отдавате оценка. Ако тренирате с дъмбели, можете да напишете няколко килограм, докато губите сантиметри в кръста. Вместо това, поставете цел – да се впише в стари дънки. Ще забележите разлика на всеки две седмици и това трябва да ви даде сила.

Ходете колкото е възможно повече. Правете ежедневно разтягане на крака и гръб, за да подобрите стойката си. Опитайте се да седнете точно зад волана и се уверете, че не се наведете в огледалото. Не позволявайте раменете падат напред, докато работите на масата. Заради всичко от това, можете да погледнете разрез по-долу.

гени

Трябва да призная. Всички видяхме хора с добри гени и те се чудеха дали знаят колко са щастливи. Може би не но не ни интересува. Приемете го като специално преживяване. Не обвинявайте вашите предци във вашата фигура, не се оставяйте да се чувствате безпомощен. Просто трябва да опитате още малко от другите.

Ще можете да влезете във форма и да имате привлекателна фигура с кардио тренировки, здрави, балансирани, нискокалорична диета и други неща. Можете да повярвате истината.

Не ви казвам, че е лесно, но че в него няма нищо комплекс. В днешния свят, когато хората дори не трябва да излезеш да си пържиш парче месо е изкушаващо похарчете няколко долара и влезте във форма за 10 минути. Въпреки това, човешкото тяло не се е променило много през последните хиляди години. Помислете как са работили бабите и дядовците ви и опитайте повторете и приложете това в живота си. Ще видите, отлично Резултатът е предоставен на вас!

Интересна тема:

 1. Как да отслабнете бързо: 3 лесни стъпки, доказани от науката
 2. Как да ядете, за да премахнете мазнините от корема и да станете тънки

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment