Упражнения във фитнеса за момичета: направете атрактивни завои

Уводна статия за тренирането на момичета във фитнеса намерете връзката. И тук можете да разберете за храненето на момичетата с обучение.

Сега нека поговорим за упражнения за момичета във фитнеса. Какво най-често виждате жените да правят във фитнеса? Кардио упражнения И дори да извършват вдигане на тежести, тогава това 2 килограмови дъмбели с безкраен брой повторения.

Както казахме, жените трябва да се вдигат по-тежко и стимулиране на тежести, като мъжете, за изграждане на мускули. въпреки че симулаторите осигуряват достатъчна стимулация за растеж на мускулите, нищо не може да надмине основните упражнения и упражнения с собствено тегло.

 • Фитнес упражнения в залата
  • тяга
  • клекове
  • напади
  • дърпане
  • Спадове

Фитнес упражнения в залата

Сега ще разгледаме няколко основни много ставни упражнения, които могат да се изпълняват без тежест, които ще включим в програмата за обучение специално за момичета.

тяга

Deadlift изпълнява момиче

Deadlift е упражнение за цялото тяло, тоест стимулиращо всеки мускул в тялото. Deadlift включва краката, гърба, трапец, абс, коси мускули и др изграждане на напълно развито тяло. Ако не го правите, тогава пропускане на бързи резултати.

клекове

Момиче приклеква с мряна на раменете

Кляканията са може би най-ефективното упражнение Можете да изпълните за пълно развитие на краката. Мряни клекове без тежест – основно упражнение, което се фокусира върху горната част част от крака, квадрицепсите и задните части. Като мъртъв лифт, ако не го правиш Клякай, ти се предаваш. Необходимо е за привлекателни крака.

напади

„Лунги

Лунгите действат чудесно на дупето, сухожилията и квадрицепсите. Лунгите ще помогнат за укрепване на краката ви и ще ви дадат желаните завои.

дърпане

Chin

При дърпане работят мускулите на гърба, бицепсите и предмишницата. Повечето гимнастически салони имат издърпване с поддръжка, така че ако не можете да издърпате с тежест собствено тяло, този симулатор ще ви помогне издърпвания с тегло, по-малко от телесното ви тегло. И винаги можеш прибягвайте до помощта на партньор, който ще помогне първоначално тренировъчни сесии.

Спадове

Момиче на неравните барове

Изтласкванията на щангите натоварват гърдите, раменете и трицепсите. Плъзгането на спадове е отлично упражнение за развитието на цялата горна част части от тялото, особено раменете и трицепсите.

Повечето фитнес салони имат фитнес. правите лицеви опори на щангите с поддръжка, така че ако не го направите може да вдигнете теглото си, този симулатор ви позволява да се представяте лицеви опори на щанги с тегло, по-малко от телесното ви тегло. И тук също можете да прибягвате до помощта на партньор, който ще помогне, повдигане от краката.

Интересна тема:

 1. 9 упражнения за дупето у дома, които по-ефективен от клекове
 2. Ръководство за обучение за момичета в залата: Специфични методи да станете по-стройни

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment