Упражнения за девет мазнини гънки на гърба

Разбира се, не можете да се сбогувате с наднорменото тегло само обратно, ако работите само с тази мускулна група. Но ти може да укрепи и тонизира мускулите на горната част. Asochetaya упражнения за отслабване с правилно хранене и други видове тренировки можете да направите фигура тънка и красива. не ка да разберем как да премахнете гънките на гърба. Тези упражнения Подходящ за обучение на жени и мъже.

 • Как да премахнете мазнините от гърба
 • Упражнения на гърба с мазнини
  • 1. и здърпване
  • 2. Тренировка с гири
  • 3. Жажда за ренегат
  • 4. Лодка за упражнения
  • 5. Push-ups
  • 6. Въже
  • 7. Машина за упражнения за горната част на гърба
  • 8. Блок на тягата към стомаха
  • 9. Плиометрия и кардио

Как да премахнете мазнините от гърба

Красив гръб без мастни гънки

Най-тъжната истина за отслабването е, че не можете изберете конкретна точка на тялото и методично изгорете така внимателно натрупани депозити. Трябва да тренирам цялото тяло напълно и само в този случай резултатът може да бъде видим. всички това, което може да се направи, е да се укрепят и тонизират определени мускули да се намали вниманието на другите към тази проблемна област. Комбинация с кардио тренировки (бягане, упражнения по принцип не важно е да е основното нещо, което му харесва и харесва Вие) ще дадете необходимия резултат.

Ако гърбът е най-проблемното място на тялото, струва си започнете с укрепването му.

По принцип женската половина пренебрегва тази зона, т.е. фокусирайки се върху други мускулни групи и не мислете твърде много как да премахнете мазнините от гърба при жените.

Случи се така, че гледайки се в огледалото, виждаме предната част на нашето тяло. Гърбът често е последната мисловна част от тялото. момичетата.

Подсилването на гърба обаче е изключително важно и не само за естетически причини.

Работата върху тези мускули подобрява стойката. Позата е не само силна долна част на гърба. Освен това е горната част на гърба и раменете. Извит гръб може да създаде фалшиво впечатление от увиснали мазнини, дори и да не се вижда.

Упражнения на гърба с мазнини

Ако се съсредоточите върху тренировките по гръб, стойката ви ще стане подобрете се, ще изглеждате по-стройни и най-важното можете премахнете мазнините от гърба и направете талията по-тънка.

1. Издърпване

„МомичетоУпражнение за подобряване на позата номер 1 – набирания. Много момичета изпитват пристъп на страх дума. Тъй като е изключително трудно. Не се притеснявайте! Има безброй движения, симулиращи издърпвания.

Плюс това все още можете да правите някои елементарни движения у дома и във фитнеса, което само ще увеличи натоварването, и следователно резултатът ще дойде два пъти по-бърз.

Издърпвания: Гърбът се състои от огромен брой различни мускули. Издърпването е уникално упражнение, което кара всички мускули да работят като цяло. Разбира се, че е така трудно и някои хора се отказват от тази дейност в началния етап. Неси струва да надникнете в тях.

Перфектно захващане за отлични издърпвания длани навън. Опцията за хващане на дланите навътре е по-лесна, но тук основният товар отива на бицепса.

Ето няколко варианта за разнообразяване на класическото издърпване нагоре:

 • Отрицателно изтегляне – застанете на стойката така така че тялото да е на нивото на завършен шут. много бавно спуснете тялото си с контролирано движение.
 • Помощни механизми – във всеки фитнес има асистенти единици. Но те обикновено са празни, защото изглеждат големи и страшно. Те са прекрасни помощници и ще ви помогнат да овладеете пробива, ако Все още не работи самостоятелно. Гледайте видео на работа с тях. И тогава намерете своя треньор и го накарайте да се покаже на живо работата на механизмите на тези специфични машини.
 • Въжета (TRX) – още едно страхотно упражнение за върха части на гърба между раменете и задната делта, най-големите мускули тяло. Всичко, от което се нуждаете – TRX – въжето, което е в повечето фитнес центрове.

2. Тренировка с гири

Упражнение

Упражнение с гири: Поставете едно коляно на пейка, стойка или маса. Вземете противоположната ръка от коляното лека дъмбел с тегло 1 – 2 килограма. Наведете се леко назад. Свийте лакътя нагоре. Трябва да усетите напрежението в горната част части на гърба. Правете упражнението дванадесет пъти и след това сменете ръка.

3. Жажда за ренегат

Дъмбел мъртъв лифт

Упражнение: Застанете в положение на лицеви опори. Поставете десния крак малко встрани. Починете с една ръка умерен дъмбел – до три кг, с втората си ръка същата черупка. Повдигнете дъмбела нагоре. Лакътът трябва да е на възможно най-високо ниво. С това упражнение вие развийте горната част на гърба и делтоидния мускул.

4. Лодка за упражнения

Лодка за упражнения

Легнете на пода на корема. Като опция – можете да балансирате спортна топка. Вземете килограмов дъмбел във всяка ръка. Стегнете гърба и леко повдигнете гърдите. ход ръцете нагоре, образувайки вид на буквата “T” и след това “Y” „Аз“ – крайниците докосват главата.

Добро упражнение за задния делта мускул, който играе важна роля в изграждането на стойката. Повечето хора го имат доста слаб. Затова просто започнете да правите това упражнения използват леко и много леко тегло за създаване зареди.

5. Push-ups

Otzhymaniya-OT-Пола

Push-ups: Това основно упражнение служи за Укрепвайте изключително гърдите. Но това не е напълно вярно – с правилно изпълнени, мускулите на гърба също придобиват скорост енергия. Влезте в опорна позиция. Ръцете на пода, малко по-широки от раменете. Навеждайки се към повърхността, усещате как гърбът ви е напрегнат нагоре. Забавете се и се съсредоточете върху момента на упадък. Prostoyte в долната позиция за три секунди и се върнете нагоре, напрягайки гръдния кош.

6. Въже

Въже за скачане

Прескачане на въже: С бегъл поглед изглежда, че това вида упражнения работят само раменете. Това далеч не е така тя също напряга гърба! Плюс това е страхотно кардио – Упражнения, отлична загуба на тегло. Основното нещо е сериозно лекувайте този вид натоварване.

7. Машина за упражнения за горната част на гърба

Велосипеди за упражнения

Машина за упражнения за горната част на гърба под формата на мотора. Знаете ли, че тази черупка във фитнеса празна ли е залата почти през цялото време? Това рядко използвано устройство помага за бързото подреждане на трицепса и гърба. Новаците не може да продължи върху него повече от пет минути. “Езда” на симулатора, вие усети защо е най-добрият приятел силен архивирате.

8. Блок на тягата към стомаха

Копнежът блокира стомаха

Traction Trainer: Това е причината, поради която устройството е толкова популярно – бързото усилване на гърба е гарантирано. Въз основа на просто, но много ефективно упражнение, с който гърбът ви просто не може да помогне да укрепи. Не забравяйте да намерите тази кола във фитнеса и да опитате да работи под строгото ръководство на треньор. С правото подход към изпълнението, трябва да ви хареса.

9. Плиометрия и кардио

„Скачане

За да засилите ефекта от тренировките, се препоръчва да се прави плиометрични движения след всяко упражнение. Горна част Гърбът трябва да работи толкова ефективно, колкото долният. Целта е използвайте същите мускули, но по-динамично. Същото кардио, но за архивирате.

След някое от горните упражнения направете тридесет секунда разряд:

Вдигнете пет килограмова гимнастическа топка над главата си. Задните мускули трябва да се напрягат. И тогава се откажете от това, което е сила черупка на пода. В този случай се използва силата на задните мускули. бъда внимателно – сърдечната честота може да се увеличи. Но в същото време го Невероятно упражнение за изгаряне мазнини.

Правете всички упражнения от мазнини по гърба в три серии по две – три веднъж седмично у дома или във фитнеса. или Изберете чифт от любимите си и се съсредоточете върху тях. Ислед известно време вие ​​не само ще видите резултата, но и вие усещане – секси, напомпана назад, отлична стойка. Вие сте Ще се откроите от тълпата. И приятелите дори ще забележат, че вие стомана с няколко сантиметра по-висока.

Интересна тема:

 1. Упражнения във фитнеса за момичета: правене атрактивни завои
 2. Кардиопротокол за трудно изгарящи се мазнини
 3. Как да избутаме нагоре на пода момичетата – най-доброто опции
 4. Упражнения и тренировъчна програма за момичета, които искат да напишат мускулна маса

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment