Увеличава ли вашата охрана физическа сила?

Колко често чувствате, че спортът ви притеснява? Тениска или сако? Почувствайте дрехите си движения на тялото и не ви позволява да тренирате максимално от вашите способности? Именно за това беше специален роба, която няма да ви пречи по време на спорт – rashgard. Такива дрехи също се наричат ​​”втора кожа”, което е отлично отговаря на нейното описание.

Rashguard е тениска с къса или дълга компресия ръкав, който помага на спортистите да използват цялата си сила максимални възможности. Такива дрехи са чудесни за всеки спорт, но най-често се използва в различни бойни изкуства, както и за тренировки във фитнеса.

Увеличава ли вашата физическа сила?

Можете ли да направите повече повторения с нея?

Американски учени решиха да проведат изследвания, за да разберат: Рашгуарът дава допълнителна сила? Експериментът включваше 2 групи спортисти: в началото всички субекти тренираха 4 дни подред същата мускулна група, на 5-ия ден, беше дадена първата група хора компресия дрехи. Установено е, че такава роба не е само помогна за по-бързото възстановяване на мускулите на спортистите, но и за повече повторения.

Учените са доказали, че охрана предпазва кръвообращението кръв, поради която не харчите енергия за поддържане на този процес. Поради тази функция на облеклото за компресия, което получавате допълнителна сила по време на тренировка.

Увеличава ли вашата физическа сила?

Защо е по-добър от тениската ми?

Има редица предимства на такова облекло от обикновените дрехи:

  • Rasguard помага да дишате тялото си, което ви позволява да използвате цялата си енергия и издръжливост на максимум вашата възможности;
  • с тениска за компресия няма да усетите ограничен, тъй като на практика няма да го почувствате Изявление;
  • Rasguard абсорбира влагата перфектно, което помага да останете вашите сухо тяло;
  • такава роба има свойството на термо бельо, поради което през зимата нямате ще се чувствате хладно, а през лятото – няма да ви е горещо, защото рашгуард пропуска въздух;
  • подобни дрехи пасват на тялото ви, което помага минимизиране на наранявания, навяхвания или натъртвания с големи зареди.

Ето защо, този тоалет е идеален за почти всички видове спорт. Много спортисти носят такова облекло използвайте тялото си максимално от неговите възможности. Това не е ново мода в света на спорта, рашгуардът е комфорт и многофункционалност, което ви позволява да почувствате уют и комфорт по време на вашето обучение. Можете да изберете тениска за компресия тук.

Увеличава ли вашата физическа сила?

Как да се грижим за такива дрехи?

Рано или късно ще трябва да миете халата си, поради което изниква логичен въпрос: как да измиете предпазителя за обрив, за да не стане да се разваля? Всичко е много просто:

  • най-добре е да се мие при температура, която не надвишава 30-40 градуса по Целзий;
  • ръчно или пишеща машина в деликатен режим;
  • не сушете такива дрехи на батерия, тъй като има възможност развалят такава роба.

Използвайки тези съвети – няма да имате проблеми с новия си rashgardom! Сега дрехите ще ви служат много повече време.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment