Вредно ли е или не да ходите на протеинова диета за отслабване?

За повечето хора диети с високо съдържание на протеини са в безопасност. Особено ако ги следвате за кратко време. Такива диети ще ви помогнат да отслабнете, принуждавайки ви чувствайте се по-дълго.

Belkovoe-pitanie-на-Diete

Безопасни ли са диетите с висока диета за отслабване? протеин?

Въпреки това, рисковете от използването на високи диети ограничаване на протеини и въглехидрати по време на все още се изучават дълги периоди. Вредна протеинова диета за тялото, ако ги следвате дълго време, те могат да причинят някои здравословни проблеми.

Вредна протеинова диета за отслабване

  • Някои диети ограничават приема на въглехидрати, което може водят до липса на хранителни вещества и фибри. Това е в своето завой може да доведе до лош дъх, главоболие и запек.
  • Някои от тези диети включват храни като червено месо и мазни млечни продукти, които може да увеличи риска от сърдечни заболявания.
  • Високо протеинови диети могат да навредят здравето на хората с бъбречни заболявания, както вашето тяло проблеми с премахването на ненужните продукти за обмен протеини.

Ако искате да се придържате към протеинова диета за отслабване, Избирайте протеини възможно най-внимателно. Заслужава да се включи соев протеин, боб, ядки, риба, обелени птици, постно говеждо, свинско и немаслени млечни продукти. Избягвайте преработено месо.

Също толкова важно е качеството на консумираните въглехидрати. Отдайте се преработени въглехидрати и изберете богати на фибри въглехидрати и хранителни елементи. Например пълнозърнести храни, зеленчуци и плодове.

Преди да започнете конкретна програма за хранене, говорете с Вашия лекар. Това е особено важно, ако сте болни. бъбреци, диабет или имате някакви хронични болестта.

И накрая, имайте предвид, че загубата на тегло може да бъде кратко. Особено ако един ден решите да се върнете предишния си хранителен план. Най-доброто, което можете да направите е Следвайте диетата си колкото е възможно по-дълго.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply