Вятър тунел: правила за полет и ограничения

Летенето с тръби е вълнуващо приключение и отлична тренировка. Въпреки това, не забравяйте това има определени правила, които трябва да се спазват, когато посещение на симулатора. Има и редица ограничения за класове кога заболявания. Aerotube перфектно натоварва всички мускули на тялото, не го прави Тя изисква специална физическа подготовка и е подходяща дори за деца. но със сериозни заболявания класовете могат да провокират усложнения.

Ограничения за посещение

Полетите във вятърни тунели са противопоказани:

  • бременни жени;
  • хора със сърдечни и съдови заболявания;
  • лица с психични заболявания;
  • при наличие на сериозни заболявания на опорно-двигателния апарат и наранявания на гърба;
  • с наранявания на раменните стави;
  • в нетрезво състояние

Можете да се ангажирате с хипертония в симулатора. Но кога заболявания на сърцето и кръвоносните съдове има вероятност да се влошат. Ако искате да посетите симулатора, но не знаете как е ще повлияе на вашето състояние, консултирайте се с вашия лекар. По същия начин полетите могат да причинят усложнения, когато наранявания и заболявания на опорно-двигателния апарат, както и с психични разстройства.

Обикновено при посещение на лула няма проблеми за затлъстели хора много тегло. Всичко обаче зависи от конкретния симулатор и наличието на оборудване с подходящ размер в клуба. като с наднормено тегло, можете да намерите подходящ вятърен тунел. Основното е за да няма здравословни проблеми.

„Ветър

Децата на възраст 4-6 години могат да посещават уроци. Това е абсолютно безопасно, така че дори и най-малките могат да го направят. обаче Деца под 4 години не се препоръчват. Често няма дори клуб подходящо оборудване за такива деца.

Правила за посещение

Необходимо е да дойдете в клас предварително. Препоръчително е да дойдете 30-45 минути преди тренировката. Това е особено важно, ако сте посетете симулатора за първи път. Полети във вятърни тунели минават след това инструктаж и избор на оборудване. Ако дойдете по-късно, тогава Ще закъснеете за брифинг и просто нямате време да вземете оборудване.

Да се ​​намираш в лула с разпусната коса не се препоръчва, така че е по-добре да направите опашка. На момичетата се препоръчва да сплитат плитка – така че косата определено няма да пречи. От джобовете трябва да премахнете всичко малки предмети – те могат да изпаднат по време на полета. Също така трябва да свалете часовници и други аксесоари – те само ще ви притесняват.

Необходимо е да се занимавате с удобни дрехи, следователно е по-добре да се облечете анцуг. Много клубове имат съблекални, където можете сменете дрехите. От обувките си струва да изберете кецове с дантели. Важно е, така че обувките да останат идеално на краката си, в противен случай може да попаднат полетно време.

Имам ли нужда от физическа годност?

От посетителя не се изисква отлична физическа подготовка. Основното е, че той е здрав и готов за нови усещания. по време на инструктиране трябва внимателно да слушате инструктора – той ще ви обясни всичко детайлите. Ще научите как да се държите във вятърния тунел по време на полетно време. За много начинаещи това е необичайно приключение, защото ще трябва да се издигне на височина от няколко етажа.

„Ветър

По време на полета дебитът ще се регулира индивидуално. за всеки участник в часовете. Първият полет се извършва с инструктор. Той ще помогне в трудна ситуация и ще ви каже това да правя. Летенето с тръби ще бъде полезно за всички хора, които искат върнете телесния тонус и постигнете мощен прилив на адреналин.

Прочетете за правилата на полета във вятърен тунел. http://www.aeropotok.site/

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment