Възможно ли е да отслабнете на бягаща пътека и как постъпи правилно

Знаете ли, че упражненията за бягане също са ефективни, като упражнения на открито? Можете да ходите джогинг или бягане бързо със същата скорост и сърдечна честота, докато получавате всички предимства на конвенционалните трениране, но у дома. Така че защо да не използвате джогинг на пистата за отслабване и да не свалите няколко килограма?

Много хора смятат, че тренировките на бягаща пътека са доста скучно. Въпреки това, повечето модерни бягащи пътеки вече са оборудвани с iFit технология, която ви позволява да стартирате във виртуална свят, състезавайки се с други спортисти и тренирайки под лидерство на световно известни треньори. Прочетете на разберете повече!

 • Как да отслабнете на бягаща пътека: ефективност и възможно резултатите
 • Как да се упражнявате на бягаща пътека, за да отслабнете?
  • Ефективни упражнения за изгаряне на мазнини
  • Interval Training Program за бягаща пътека за загуба на тегло
  • Пътека за отслабване: съвети за начинаещи
  • Предимства на бягащата пътека
   • Основните предимства на бягащата пътека включват:

Как да отслабнете на бягаща пътека: ефективност и възможно резултатите

Na-begovoj-dorozhkeЗащо отслабване на бягаща пътека става все по-популярен? Има много причини. Първо, протекторната пътека е лесна за използване. Ако говорим за бягаща пътека за дома, след това има таймер, който брои изминато разстояние, което се показва на дисплея. тези бягащи пътеки, които се инсталират във фитнес залата разбира се по-сложно. Повечето от тях дори имат специални сензори за сърдечен ритъм, което ви позволява да разберете човек тренира сърдечно-съдовата система или работи върху изгарянето на мазнините.

Освен това някои протектори имат следните опции:

 • Личен треньор
 • Изгаряне на мазнини
 • Силова тренировка.

5 .5 км / ч за 1 21 минути изгаря 121 калории

Неблагодарна-броячОчакваните резултати винаги зависят от това скорост на ходене. При средна скорост от 1 миля, 100 калории. Според последните проучвания, толкова повече хора тежи, колкото повече губи тегло: толкова по-бързо той / тя се движи, колкото повече калории се изгарят.

Във всеки случай е много важно да се поддържа темпът, с който човекът леко без дъх, но в същото време той все още може да разговаря с някого на други. След като настроите темпото, трябва да го поддържате, така че много полезен за всеки тип тренировка.

Помощните пътеки наистина ли ви помагат да отслабнете? Да, така е така, но само ако сте издръжливи, упорити и сте способни да приемате съзнателни решения за натискане на бутон, за да забавете или ускорете.

Как да се упражнявате на бягаща пътека отслабнете?

Сигурно сте чували за различни методи на обучение, но Най-добрият вариант е да се редуват видовете тренировки. който и да е бягащата пътека предоставя няколко вида опции тренировки за отслабване и приспособяване, и огромна грешка е да се смята, че се използва само един тип може да ви помогне. Използването на различни видове помага поддържайте мотивация за редовни упражнява. Какво включва този процес? Един ден можете да избирате режим на ходене, другия ден – джогинг. някои предпочитайте да спортувате в режим на ходене 3 -4 пъти седмично и останалата част от седмицата е джогинг.

Важно! Доказано е, че се прави кратък, но много интензивно упражнение помага за разграждането на мазнините и забавянето образуването на нови телесни мазнини.

Колкото по-голямо е разнообразието от видове тренировки, толкова повече вие мотивирани, защото тялото ви няма време да се адаптира до нови товари. Ако ви е скучно, но не искате да спирате обучение, можете да използвате следното:

 1. Телевизия. Модерни бягащи пътеки осигурете възможност да гледате любимите си предавания. Когато си у дома още по-лесно е да се направи. В случай, че сте във фитнеса фитнес, свържете слушалките към бягащата пътека и изберете ТВ канал.
 2. Музиката. Изберете енергична музика или Мелодията, която харесвате най-много. Мнозина създават за себе си селекция от музикални композиции за изпълнение на упражнения върху неблагодарна.

Ефективни упражнения за изгаряне на мазнини

Дълготрайната пътека е най-добрият начин за отслабване, стига да Знаете кои упражнения са най-подходящи за вас. Имаме списък с упражнения, които ще ви помогнат да отслабнете.

Interval Training Program за бягаща пътека за загуба на тегло

интервал Разстояние (в мили) Режим на скорост
Загрейте �00,0 – 1,00 6 .5 – 7.0
1 1,00 – 1,25 8.0
развлечение 1,25 – 1,30 3.5
2 1.30 – 1.55 8.0
развлечение 1,55 – 1,60 3.5
3 1,60 – 1,85 8.0
развлечение 1,85 – 1,90 3.5
4 1,90 0 2,15 8.0
развлечение 2,15 – 2,20 3.5
5 2,20 – 2,45 8.0
развлечение 2,45 – 2,50 3.5
6 2,50 – 2,75 8.0
развлечение 2,75 – 2,80 3.5

В момента се разглежда интервалното обучение много ефективен начин за отслабване. И какво Означава ли този тип обучение? Означава комбинация от различни видове упражнения, които се изпълняват при редуване с малки спирания. За най-добри резултати трябва да изпълнете няколко кратки упражнения и след това още няколко кратки упражнения, но от различен тип.

Трябва да разбиете интервалите на сегменти. Започнете с по-просто видове, изпълнявайки упражнения за 10-40 секунди. След това отидете на по-сложни видове, които би трябвало да продължат от 10 до 30 секунди всеки. Така че цялото обучение трябва да е толкова сложно така че в крайна сметка вие не сте в състояние да извършите никое упражняват.

Важна информация! Такива интензивни тренировки трябва да се провежда 3-4 пъти седмично. Уверете се, че е сложно тренировките са наистина трудни и няма да са ви лесни.

Най-важното, което трябва да знаете за интервалните тренировки, така че е по-добре да започнете процеса на обучение с най-простия упражнения. В повечето случаи това е ходене. Вашата задача е да за да изберете темп и да бягате с дадено темпо за 30 секунди, след това намалете скоростта и вървете 40 секунди. Бягайте и след това ходете отново. Повторете едно и също нещо отново и отново на определени интервали. В резултат на това вашата скорост метаболизмът ще се увеличи и калориите ще бъдат изгорени на две пъти по-бързо.

Упражнение за отслабване

Това е друг добър вид упражнения за бягаща пътека за загуба на тегло Това е идеално за тези, които не обичат да бягат място. Започнете с 3-минутна тренировка с постоянен темп. Ние сме предлагам да започнете от 5 mph. След това завийте наляво и продължете да бягате половин минута, след което завъртете торса си тичай надясно и в тази позиция още половин минута.

Когато правите това упражнение, не кръстосвайте краката си. Пренаредете ги. След като сте направили упражнението, отново се изправете напред и продължете с джогинга за 3 минути, след което отново се обърнете настрани. В края трябва да джигирате 3 минути, за да се охлади след това 30 минути тренировка.

Повтарящи се упражнения от същия тип, вашето ниво ефективността намалява

 • Тече тренировка за ходене

Ако не сте начинаещ, можете да опитате следната опция. Този тип тренировки са вид комбинация от бягане и ходи. Това е един вид алтернатива между джогинга, ходене и джогинг.

Основното предимство на тази опция е, че с нея изгаря до 300 калории.

 • Изгаряне на 500 калории

За да изгорите около 500 калории на ден, не го правите Ще отнеме повече от 40 минути. Това е т.нар високоинтензивна интервална тренировка, която необходимо е да се извършва около 4-5 пъти седмично. Какво влизаш резултатът? Около ½ килограма минус за 7 дни.

500 калории

 • Тренировка на цял мускул на тялото
  Това е може би най-добрият начин за изгаряне на мазнини на протектор, проектиран от треньора на Ню Йорк Мелиса Парис. Този тип тренировки предоставя множество предимства за вашия корем, ръце и крака. Разнообразни упражнения за бягане, които изгарят много калории за 35 минути на ден и 3-5 килограма за 10-14 дни.

Пътека за отслабване: съвети за начинаещи

Защо бягащата пътека е най-добрият избор за начинаещи? за ставите, този метод е по-приемлив от бягането върху бетон тротоари и асфалтирани пътища. Затова е по-добре да си купите протектор проследяване на дома. Редовните тренировки намаляват стреса върху ставите, като по този начин се намаляват възможните рискове от нараняване. Това е особено полезен за тези, които вече са повредили ставите и се опитват да се върнат към редовни упражнения.

Най-добрият начин за начинаещи – 30-минутна тренировка

Ако сте начинаещ, започнете с:

 • Упражнения за начинаещи

В началото това упражнение ще отнеме около 10 минути. Увеличете скоростта с всяка тренировка с 3.0 единици. Ако се чувствате абсолютно комфортно в този режим и вече не Ако искате да продължите по този начин, препоръчваме ви да увеличите времето тренировки до 15 минути със скорост 5,0 единици. Можеш увеличете скоростта до 3,5 единици по време на тренировка и след това постепенно намалявайте. Добавете още 5 минути, когато стигнете 20 минути тренировка.

 • Увеличаване на натоварването.

Ако сте тренирали на бягащата пътека за 1 месец, след това вече можете да промените вида на обучението. ходене е най-добрият начин в този случай. Ходенето е перфектно за стабилизиране на сърдечната честота и за мускулни тренировки крака. Започнете с 20-минутна тренировка и увеличете ъгъла си – позиция на пистата. Увеличете, за да увеличите заредете или намалете ъгъла, за да намалите зареди.

Основните изисквания в този случай Те са следните:

 1. Обичайната продължителност е 20 минути;
 2. Ъгъл на наклона – до 2.0-3.0;
 3. Увеличение на скоростта от 1,5 до 3,5 единици за 5-7 минути.

Предимства на бягащата пътека

Сред най-популярните методи за ходене са Стълбище и Път към издръжливост. “Първият вариант – стълбата, помага да се отървете наднормено тегло, укрепване на прасците и тазобедрените стави. И това той е идеален за трениране на всички основни мускули крака.

Пътят към издръжливостта е много прост вид упражнения, но тя е много ефективна, защото допринася за развитието на издръжливост, добавяне на нещо интересно и свежо в процеса на обучение. Така е чудесна възможност за укрепване на всички мускули на краката и увеличаване на метаболизма на изгарянето на мазнини.

Важно! Този тип обучение е много ефективен при поради факта, че той разбива доста дълги тренировки няколко сегмента.

Основните предимства на бягащата пътека включват:

 1. За ставите такова обучение е по-лесно, отколкото например да тичате заедно тротоари и пътища.
 2. Walking тренировкаТе ви позволяват да забравите за времето. По този начин, независимо от метеорологичните условия, можете да изпълнявате всяко упражнение в удобна домашна среда.
 3. Няма нужда да се притеснявате от липсата на място за правене на тренировки. Чувствате се свободни и безопасни защитени от всякакви наранявания.
 4. Когато тренирате, можете да гледате любимите си предавания или да слушате любима музика. Тоест, съчетавайте бизнеса с удоволствието.

Би било погрешно да се каже, че бягащите пътеки имат само положителни аспекти. Независимо от това, ползите са все по-големи отколкото недостатъци.

Сега разбирате колко ефективна е протектора. Вие сте може да успее в отслабването, просто не забравяйте наличността различни видове тренировки, съвети за начинаещи, интервални тренировки и основни видове упражнения. Изберете модерна бягаща пътека за дома или за фитнес и започнете да отслабвате! Кой ти каза, че не можеш отървете се от излишните килограми, докато сте у дома, гледайки своето Любими предавания и слушане на любимата ви музика?

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply