Възможно ли е да увеличите гърдите с упражнения момичета?

Структурата на женската гърда

1 – гръдна стена; 2 – грудни мускули; 3 – млечна фракция; 4 – гръден зърно; 5 – ареола; 6 – млечен канал; 7 – мастна тъкан; 8 – кожа

Скъпи момичета в тази статия, искам да отговоря на въпроса как уголемете женската гърда с упражнения. Ще ти кажа какво всъщност може да засегне гърдата и какво просто не може да бъде.

За да отговорите на въпроса как да увеличите женските гърди използвайки упражненията във фитнеса, нека да разгледаме анатомия на структурата на гърдата. Това ще помогне да се разбере къде е истината и къде лъжа.

При възрастно момиче млечната жлеза се състои от жлезиста тъкан и съединителна мастна тъкан. От кожата, покриваща жлезата, отвътре слоеве от плътна съединителна тъкан, които се отделят всички жлези за 15-20 дяла. Всяка акция от своя страна е разделена на по-малки сегменти. Пространството между филийките е запълнено с мазнина фибри. В основата на млякото има и много мастна тъкан жлезата, където се прикрепя към гръдната стена. Мастна тъкан форми, като че ли, възглавница, върху която лежи жлезата. От количество мастната тъкан зависи от формата и обема на млечните жлези.

Ще отговоря веднага на основния въпрос – да увелича гърдата на момиче с помогнете да упражнявате или да промените формата си е възможно.

Ще ви обясня защо не можете да увеличите гърдите на момиче, като тренирате зала:

Обърнете внимание на снимката, какъв процент от общия размер мастна тъкан (7)? Той съставлява по-голямата част гърдите.

На тази основа активният спорт не само няма да помогне увеличаване на размера и дори обратното ще направи гърдата по-малка. защото спортът допринася за изгарянето на мазнините и той ще изгори млечна жлеза включително.

Формата на женската гърда и нейният размер зависят основно от това количеството на мастната тъкан в нея. Обикновено младите момичета имат гърди има красива прилягаща форма, защото по време на сексуално узряли всички тъкани са еластични. Гърда с възрастта променя се, голям може да провисне много, защото всичко тъканите също са склонни да се разтягат и мастни.

Момичетата, които често ходят на диети, рискуват генетиката получава птоза на гърдата.

Птоза – постепенното пролапс на млечните жлези и загубата на техния обем, т.е. придружен от разтягане на кожата. Често това се дължи на факта, че кожата няма време или просто не може да се свие след изпразване мастни клетки. Тя може да бъде причинена и от лоша генетична наследственост, когато кожата се свие слабо и мазнините изгарят бързо.

Кожата може да загуби еластичност при кърмачки, в резултат на което появява се птоза.

Какво може да помогне за подобряване на формата на гърдите?

[sam code = “true”]

Само добрата пластмаса може да повлияе на размера на гърдите, но формата може да се подобри, като се повлияе на тонуса на кожата. Тя може да бъде подобрена общо физическо натоварване върху тялото за намаляване и стягане кожа в цялото тяло. Но размерът на гърдите по време на тренировка е по-вероятен общо намаление, защото мазнините изгарят навсякъде.

Когато практикувате в залата, насочена към изгаряне на мазнини, не е възможно поддържате размера на гърдата, но можете да подобрите външния й вид, поради стягане на кожата и ефектът върху тонуса на гръдните мускули на момичето.

В крайна сметка какво да промените в женската гърда от тренировка:

  • Размерът на гърдите няма да се увеличава, а само намалява с тренировки за изгаряне на мазнини
  • Тонът ще се подобри
  • Формата на гърдите няма да се промени
  • Размерът му ще се промени в резултат на намаляване на тъканите

Ако някой ви увери, че можете да увеличите женската гърда с релефни упражнения, поради увеличаването на размера на гръдния мускул, тогава не повярвай. Женският мускул не расте толкова, колкото този на мъжете, докато че дори момчетата трябва да наддават на тегло, за да увеличат размера на който и да е мускули, включително грудни.

Още веднъж обърнете внимание на картината на структурата на женската гърди и помнете:

  • Размер, зависим от генетиката и способностите Натрупвайте мазнини в мастните й клетки на гърдата!
  • Че гърдите не се увеличават от изпълнението на никакви упражнение! Можете само да увеличите обема на горната част гърдите, така че деколтето ви да не изглежда костеливо, но е така не променя размера на гърдите ви!
  • Какво стягат кожата и гърдите ще помогнат упражненията върху цялото тяло, когато кожата ви се свие по цялото тяло! Но това е само с добро генетика и отлични способности за намаляване на кожата ви!

Момичета, които драстично са отслабнали или са на диета и страдат от птоза на гърдите (пролапс на гърдата поради изпразване на мастни клетки) упражненията едва ли ще ви помогнат. Тук може да помогне само специалист. в областта на пластичната хирургия, като се използват импланти, които попълнете празното пространство.

Момичета, които са отслабнали или с малки гърди, еластична кожа, които искат да увеличат гърдите си, трябва да потърсите помощ от до хирурга. Защото мускулите не влияят на формирането на женски гърдите. Защото момичетата развиват мускулите слабо и имат нужда повече, за да образуват красиво деколте, така че ребрата да не стърчат. Гърдата на Аген е млечната жлеза, мастната тъкан и тон на кожата и гърдите.

Затова момичетата следват гърдите, започвайки от млада възраст. не продължете диетите, които ще ви накарат да отслабнете драстично, носете поддържащи върхове, грижете се за кожата си, за да не търсите отговори как да увеличите размера на гърдите чрез упражнения, защото не е така е възможно.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply