Възстановяване след тренировка

Възстановяване от тренировка – едно от трите най-много основните правила за подбор на мускулна маса.

„Възстановяване

Възстановяването се състои от три компонента:

  1. Добър сън (8-10 часа).
  2. Минимизиране на външни товари.
  3. Липса на стрес.

Мнозина не дават възстановяване след тренировка стойности и след това се чудите защо имат такава умора и мускули растат много бавно. И отговорът е много прост. Мускулите не растат работно време с желязо в спортните зали, както и по време на почивка (сън). ако чувствате, че не сте си починали достатъчно от предишното тренировки (умора, мускулни болки), вероятно е по-добре пропуснете тренировката и стигнете до следващата. Необходимо е защото за най-добър резултат мускулите трябва да са напълно възстановете се от предишна тренировка. Без излагане на употреба унищожаването на мускулни влакна, които все още не са се възстановили.

Що се отнася до външни товари. Ако сте в допълнение към фитнеса Ако се занимавате с всякакъв друг вид спорт, той ще бъде голям пречка за мускулна печалба. Опитайте се да сведете до минимум всяка друга физическа активност. Това ще ви помогне да спестите енергия. и калориите, необходими за изграждането на мускулите ви.

Между другото, има така наречените хидротерапевтични средства възстановяване след тренировка.

Те включват:

  1. банята
  2. обикновен душ
  3. сауна
  4. горещи бани

От всичко по-горе можем да заключим – правейки бодибилдинг, не пренебрегвайте възстановяването след Тренировка! А също и по време на почивка трябва яжте правилно, за да спечелите мускулна маса.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment